İkiz,Üçüz Kardeşler Birbirlerinin Kıyafetleri ile Büyüsün

Merhabalar 1.5 yaş ikiz kızlarım var kışlık kıyafete ihtiyacımız var göndermek isteyen olursa memnuniyetle kabul ederiz..

slm kızlar benimde 2kız 1 oğlum var henüz çok küçükler
ama büyüdüklerinde bende yardım yapmak isterim
yeni doğan kıyafetleri şimdilik tam oluyo
göndermek isteyende olursa seve seve kabul ederim
daha yeni gördüm bu topiği çok güzel olmuş

Çok beğendim bu konuyu. İnşallah bebeklerimden kalanlanları bende burası aracılığıyla dağıtırım. Hayırlısıyla bir doğsunlarda

Kış doğumlu olacak oğullarım. Yeni doğan kışlık kullanılmayan kıyafetleriniz olursa bende alabilirim.

Elimde ikizlerime ait 1-2 yaş kışlık-yazlık kız-erkek kıyafetleri var..Yazlık kıyafetler ağırlıkta olmak üzere kargo karşılığı talep edene göndermeyi istiyorum...

meraba narmilk benim bebeklerimde bir kız 1 erkek ben kıyafetelre talibim benimkilerde 30 haftalık doğdu şuan 13 aylığız düzeltilmiş 11 aylık kışlık kıyafetler ihtiyacım var ben bursadayım kaç parça falan var yaklaşık ne kadar tutar kargo bilgi verirsen sevinirim.....
Elimde ikizlerime ait 1-2 yaş kışlık-yazlık kız-erkek kıyafetleri var..Yazlık kıyafetler ağırlıkta olmak üzere kargo karşılığı talep edene göndermeyi istiyorum...

Canım malesef bir üçüz annesi ile anlaştım,mesajını yeni gördüm..Kargonun ne kadar tuttuğunu bilemem ama genelde ptt kargo ile yolluyorum,daha ekonomik oluyor...İlerde küçülen diğer kıyafetlerini yollaım inşallah..Bebeklerini Allah bağışlasın...

sağol canım kısmet değilmiş...hepimizin evletlerını rabbim bağışlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…