İkiz,Üçüz Kardeşler Birbirlerinin Kıyafetleri ile Büyüsün

canım benim bende cesaret edemedim ilk zamanlarda..ama sonra kıyamadım işte..3 tane de olsa, 2 tane de olsa, biz çoğul anneleri özel insanlarız..
adresimi mesaj olarak gönderdim.. ilgin için teşekkür ederim.Allah razı olsun.

topuklu ayakkabı firdosun gönderdiklerine bak canım eksiğin olursa bende bişeyler ayarlarım sanırım montlar falan bizede artık olmaz

arkadaşlar 8 aylık 2 erkek bebeğim var... 1 yaş yazlıklarınız varsa talibiz 8 aydan küçüklerede gönderebiliriz .. birsen hanım 12 18 kışlık göndercek onada şimdiden teşekkürler... ama şimdi yazlığa ihtiyacımız var allah hepimizin yardımcısı olsun

Topuklu Ayakkabı,canım çarşamba yollarım cuma elinde olur İnşallah.

Son düzenleme:
kızlar aslında benim birde ikiz bebek arabasına ihtiyacım var..bi arkadaşım tekli verdi ama kızlara yok araba..e artık yaz da geldi,dışarı çıkmak istiyorlar.
kullanmadığınız varsa,çok sevinirim..

0 3 aylık ihtiyacı olan varsa gönderebilirim benimkiler 3 aylık oldu ama 4 5 aylık giydiriyorum dış kıyafete ihtiyacım var artık elinde olan varsa çok memnun olurum...

topuklu ayakkabı kızımın kışlıklarından bikaç bişey ayarladım canım küçülen yazlıklar falan annemdeydi fırsat bulunca orayada bakıcam şlimdi kullanabileceğin bişeyler varmı diye malum taşınma telaşındayım hafta sonu taşınmış olrum salı çarşamba veririm kargoya .
erkekler içinde bikaç mont kot falan var 1-2 yaş olur kış onlardada yazlıklara bakıcam isteyen olursa gene haberleşelim

teşekkür ederim canım..

Topuklu Ayakkabıcım dün sabah kargoyu yolladım,bugün ya da yarın elinizde olur İnşallah.

Merhabalar,
Bende ufak 1 poşet erkek kıyafeti ayırdım ,daha önce biri ben talibim demişti ama geçmişe dönük bakamadım şimdi,ayırdıklarım 1.5-2 yaş civarı olur daha cok baharlık gibi.Kargo karşılığı gönderebilirim.
Bende 3 yaş erkek-kız kıyafetlerine talibim demiştim ama sanırım bize uygun yaş yok,sağlık olsun :))

Nergiz arkadasım,
Özel msj göndermişsin ama 100 msj altı oldugum için cevap veremedim kıyafetleri senden başka talip cıkmadı sana gönderebilirim bana mail adresini gönderirsen ordan yazışmaya devam edebiliriz arkadaşım.

1 yaş kız kıyafetine ihtiyacı olan varsa verebilirim 6 aylık erkek kıyafeti olan varsada alabilirim biraz kafiyeli oldu ama:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…