Topuklu Ayakkabı canım bugün kıyafetleri ayırdım,çoğu kışlık ve sonbaharlık.eğer işine yararsa göndereyim.adresini özelden yazarsan sevinrim.üçüz annesi olmaya doktorlar sayesinde diğer ikisinide kaybederim korkusuyla cesaret edemeyip de birini maalesef feda eden benim için bir üçüz annesine yardımcı olmak çok güzel bir şey olur.
topuklu ayakkabı firdosun gönderdiklerine bak canım eksiğin olursa bende bişeyler ayarlarım sanırım montlar falan bizede artık olmaz
Topuklu Ayakkabı,canım çarşamba yollarım cuma elinde olur İnşallah.
topuklu ayakkabı firdosun gönderdiklerine bak canım eksiğin olursa bende bişeyler ayarlarım sanırım montlar falan bizede artık olmaz
0 3 aylık ihtiyacı olan varsa gönderebilirim benimkiler 3 aylık oldu ama 4 5 aylık giydiriyorum dış kıyafete ihtiyacım var artık elinde olan varsa çok memnun olurum...
kargoyu yolladık canım...
topuklu ayakkabı kızımın kışlıklarından bikaç bişey ayarladım canım küçülen yazlıklar falan annemdeydi fırsat bulunca orayada bakıcam şlimdi kullanabileceğin bişeyler varmı diye malum taşınma telaşındayım hafta sonu taşınmış olrum salı çarşamba veririm kargoya .
erkekler içinde bikaç mont kot falan var 1-2 yaş olur kış onlardada yazlıklara bakıcam isteyen olursa gene haberleşelim
Topuklu Ayakkabıcım dün sabah kargoyu yolladım,bugün ya da yarın elinizde olur İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?