İkiz,Üçüz Kardeşler Birbirlerinin Kıyafetleri ile Büyüsün

çok güzel bir topik olmuş. daha yeni gördüm burayı. benim ikizlerimde şu an 4,5 aylıklar. küçülen kıyafetlerini ayırdım. kışın doğdukları için kışlık kıyafetleri var. kışın doğum yapacak arkadaşlar var ise isteyen olursa gönderebilirim.

hatice arkadasımın kargosunu dün gönderdim ,inşallah beğenirsin arkadaşım güle güle giyinsin kuzucuk.

1 yaş kız kıyafetine ihtiyacı olan varsa verebilirim 6 aylık erkek kıyafeti olan varsada alabilirim biraz kafiyeli oldu ama:)))

Gülnur merhaba benim ikiz kızlarım 1 yaşında eğer mümkünse ben almak isterim..Çokta ihtiyacımız var çok makbule geçer.

Arkadaşlar 1 yaş ve üzeri kız kıyafetleri olan varsa memnuniyetle kabul ederim..

Bizim küçülen kıyafetlerimiz olmadı doğumumda hediye gelen kıyafetlerle kışı geçirdik malum onlarda hediyelik ucuz penye takımlardı giyile giyile ya çok yıprandı yada yırtıldı..Ancak toz bezi olarak kullanılacak halde...

Son düzenleme:

benim kızım tek istersen elimde olanları ggönderirim

Benim oğlum 8 aylık.Fakat biraz toroman olduğundan ancak kendisine 1 yaş kıyafeti giydirebiiyorum.
1 yaş yazlık, 1,5-2 yaş kışlıklarınıza talibim.

canım kargonu verdim güle güle kullan beğenmediklerini atarsın bana göre hepside iyi beğenmediklerimi göndermedim yarın alabilirsin

gülnur kusura bakma özel mesaj atmışsın fakat benim canavarlardan biri tel kablosunu kopardı bayadır internet yoktu cevaplıyamadım ... bizim elbiseleri abiminde ikizleri oluyo onlara verdik tekrar kusura bakma

arkadaşlar 5-8 ay yazlık kıyafetler var ikiz oğullarımın ihtiyaç sahiplerine göndermek isterim aralarında mevsimliklerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…