1 yaş kız kıyafetine ihtiyacı olan varsa verebilirim 6 aylık erkek kıyafeti olan varsada alabilirim biraz kafiyeli oldu ama:)))
6 aylık ve üzeri erkek kıyafeti olan yokmu çok ihtiyacım var....
Gülnur merhaba benim ikiz kızlarım 1 yaşında eğer mümkünse ben almak isterim..Çokta ihtiyacımız var çok makbule geçer.
Arkadaşlar 1 yaş ve üzeri kız kıyafetleri olan varsa memnuniyetle kabul ederim..
Bizim küçülen kıyafetlerimiz olmadı doğumumda hediye gelen kıyafetlerle kışı geçirdik malum onlarda hediyelik ucuz penye takımlardı giyile giyile ya çok yıprandı yada yırtıldı..Ancak toz bezi olarak kullanılacak halde...
benim kızım tek istersen elimde olanları ggönderirim
canım yazlıkmı kışlıkmı istiyosun
Gülnurcum tek olsun biz kullanırız..zaten ikizlerime ayrı ayrı giydiriyorum...okey dersen özelden msj atacağım canım
göndereceklerimi hazırladım kargoya büyük ihtimal yarın verebilirim özelden mesaj atarım
canım çok teşekkürler özelden adresi yazdım..
kusura bakma canım hazır kargon ama verecek kimse yok bakalım hafta içi inş verebiliriz...
Olur canım teşekkürler...
canım kargonu verdim güle güle kullan beğenmediklerini atarsın bana göre hepside iyi beğenmediklerimi göndermedim yarın alabilirsin
canım kargonu verdim güle güle kullan beğenmediklerini atarsın bana göre hepside iyi beğenmediklerimi göndermedim yarın alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?