ikizbalıktan biraz fotoğraf (tarifsiz)

tarif yazmıcaksan niçin konu açıyorsun kuğzumm
ilk resimde ki tavuk güveç harika görünüyor tarifini yazsan sevinirim

teşekkür ederim.yarın dneyip becerebilirsem resimde eklerim inş.

ayy kız o avatarda ki kız senin mi çok tatlııı yaa MAHAŞALLAH hep kızım olmasını istemişimdir ama tabii ki önce ALLAHIM mahrum bırakmasın evlat sevgisinden bir de sağlıklı versin de erkek kız farketmez hayırlı evlatlar olsunlar da
neyse çok uzattım ama yazmak istedim işte:)
nazar değer kız resmini kaldır bence mavişin

Peynirli ve patatesli poğaçalarım yeni çıktı fırından sıcak sıcak :)

Çok farklı bir konuda avatarınızın çağrıştırması nedeniyle nihayet sizi bulabildim.

Merhaba

Rica ederim, ne demek?

Asıl ben size çok teşekkür ediyorum. Siz bana gayet güzel tarif etmişsiniz ama ben bunu daha şimdi gördüğüm için, böyle çok çok gecikmeli olarak ancak yazabiliyorum size.

Kullanıcı adınıza hiç dikkat etmemişim ve sanırım belki de o zamandan sonra bir kaç gün forumla ilgilenmemiş de olabilirim ondan mıdır artık nedendir bilemiyorum, sizi çok iyi hatırlıyor olmama rağmen bulamadım sizi ve bu sayfayı.

ve çok basit bir şey şu anda aklıma geldi. Niye kendi yazdığım cevaplardan bakmayı akıl edemedim ki acaba??? :26: Sanırım yaşlanıyorum.

Son düzenleme:
Şimdi tarif ettiğiniz gibi sizi ekledim aboneliklerime, artık kaybetme riskim yok.

Evet, anneciğinizi çok iyi anlayabiliyorum. İnanın, insanın boğazından geçmiyor hiçbirşey ve kendi adına insanın canı zaten bir yumurta bile kırmak istemiyor.

Şimdilik çok geç olduğu için ancak bu kadarcık yazıyorum ama en kısa sürede daha uzun görüşmek üzere inşallah diyorum.

Haa, merak ediyorsanız şu kadarcık söyleyeyim; oğluma yapmak istemiştim mozaik pastayı, kendimi öyle şartlandırmıştım. Ve oğlum arka arkaya iki hafta sonu eve gelmedi, okulunda bir takım etkinlikleri vardı. Ben de ondan önce hiçkimseye yapmadım pastayı.

Oğlumun geldiği haftayı bekledim. Tarif süper gerçekten, sizin verdiğiniz püf noktalarına da dikkat edince çok güzel oluyor. Teşekkürler ediyorum tekrar.

Tekrar görüşünceye kadar şimdilik hoşçakalın, sağlıcakla kalın. Sevgimle

Aaaaa, bunu farkedince şimdi yazmadan duramıyorum.

22 gün sonra düğününüz mü var?!?! Ne güzel. Hadi hayırlısı olsun inşallah, şimdi sizin bir sürü telaşlarınız ve bir yandan da çok büyük heyecanınız vardır aynı zamanda.

Ama bunlar çok güzel telaşlar, her şeyleriniz yeni yeni olacak ve kendinize ait bir eviniz olacak sizin de. Yani artık evin kızı değil, evin hanımı olacaksınız. Kolay gelsin, tüm hazırlıklarınız için.

Avatarım :) nişanlımın son doğumgünümdeki sürpriz pastası :)
İsterseniz arkadaş olarak da ekleyebiliriz birbirimizi, böylece bundan sonra hiç kaybetmeyiz :)

İnanın merak ettim, hiç sesiniz çıkmayınca. Tarifi yaptılar mı beğendiler mi diye. Evlat başka bişeymiş, herkes öyle söylüyor.
Afiyet bal şeker olsun :)
Beğenmenize sevindim

Çoook teşekkür ederim
Bir sürü aksaklıklar, sorunlar vs derken bunca yıl sonunda muradımıza erebiliyoruz çok şükür ki
inşallah hayırlısı olur dediğiniz gibi. Telaş var ama ben biraz gamsızımdır, olduğu kadar olmadığı kader :)
heyecanla birlikte mutluluk da had safhada, 4 yılın sonunda tüm zorluklara rağmen azmettik ve başardık :)
eşyalarımıza sürekli bakıyoruz kolileri açıp açıp :) mobilyalarımız h.içi geliyor.
artık kendi evimde yapacağım şeyleri paylaşırım inşallah sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…