İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler burcu erkeğimi kaç kaç :)

Ikizler burcuyla bende anlasamam.
Kayinbabam ikizler burcu hicbir hamlesini onceden tahmin edemiyoruz.
Dusunceleri, fikirleri cok sık degisiyor.
Eski sevgilimde ikizler di biriyle tanıştım oda ikizler çıktı 1 haftada beni hasta etti neden bu kadar dengesizler

:) benimkide öyleydi ayrıldım kurtuldum zamanında bi ara anahtarlık alıyoruz burçlu olanlardan....orda görevli baktı benimki ikizler burcunu alıyor..yavaşca eğilip..Allah sana yardım etsin..nişamlımda ikilzer burcu çekeceğin var dedi..bende aman sus susss duymasın ama ne çektiğimi ben bilirim dedim

Şubede odamdan bildiriyorum.
Astroloji olunca kendimi tutamadım
Ben Koç burcuyum yükselenim Aslan.
İkizlerim derse karşımdaki kişi hiiç işimi şansa bırakmıyorum artık. Resmen kaçıyorum. Erkek, kadın fark etmiyor çünkü anlaşamıyorum, güvenmiyorum.
Sözüm meclisten dışarı

Sevgiyi gösterip sahiplenirler konuşkanlar ama çok kıskançlar bi konuda da bu kadar dengesizliği herkes kaldıramaz helal olsun

Konuskanlığı kıskanclıgı sahiplenmesi evet aynen dediğin gibi. Ama dengesiz değil. Ya da ben de ikizler burcu oldugum için dengesizliği bana normal geliyor olabillir

Ya bak dün gece kavga ettik kıskançlık yüzünden akşam bana demediği kalmadı senle hayatta işim olmaz git istediğinle konuş dedi şimdi sabah olmuş beni arayıp diyor ki beni istemiyor musun benimle devam etcekmisin

Ne alakası var yaşayıp görüyoruz bakıyoruz hakkaten burçtaki gibi bende kendi burcumun özelliğini taşırım olayı başka yere çekmemelisin

ha ha aklıma bir kadını getirdin, youtube da hayat hikayesini paylaşmış.

kadın doğum gününü yanlış biliyor ve kendini akrep sanıyor. o zamana kadar hep akrep burç yorumlarını okuyor, ve aynı ben deyip inanıyor.
sonradan öğrendiğine göre burcu teraziymiş aslında, sonra o burcun yorumlarını okuyor ve bakıyor, aynı ben diyor.

ha ha, bu örneği din değiştirme sebebini anlatırken vermişti gerçi ama o konu dışı...

Demek ki senin burcun ikizlerle anlaşamıyor. Bende ikizlerim mesela aslan burcuyla anlaşamam derim hep ama en yakın arkadaşlarımdan birisi aslan burcu :) Genellememek lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…