İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler burcu erkeğimi kaç kaç :)

Benim de eşim ikizler pek bi dengesizliğini görmedim çok tatlıdır :) Sabahları biraz suratsız olur o da zaten çok sabahları karşılaşmadığımız için sorun yaratmaz

Yaa dengesizim ama cok eglenceliyimdir Cok ince dusunceli,kulturlu ve iletisimi son derece kuvvetli bir burctur.Kocan kadar konus filminde vardi lunapark gibi burc diyorlardi cok gulmustum

aralarında çapkınlar çok:))çünkü onlar mükemmel bir konuşmacıdır.en saçma bi konuda bile öyle anlatacak şeyleri vardır hemen ardından diğer cümlelerini duymak için can atarsın.çok bilgili zeki eğlenceli ve çekicidirler:))ya bana öylesi denk geldi bilmiyorum ama,benimki biraz çapkındı be(( (ah benim kör talihim)

ilk esim ikizlerdi canimdan bezdirdi.bidaha tovbe derken ikinci esim ikizler iyiki onu bulmusum yada o beni bulmus.tabiki buda tasiyo ikizler ozelliklerini ama duracagi yeri biliyo

haha benim esimm ikizler sevgisinede hayranim askinada.sevdimi tam seven bir burc.sonuna kadar guven istiyo.guveni verdinmi tamam zaten senden baskasini gormez gozu ayrica cook zeki olurlar seni sinir ediyosa demekki damarina basmissin.cokta guzel tinlamaz yani ainirine gittinmi

İkizler burcuyum, yükselenim Yengeç
Severim burcumu, yeteneklidir İkizler insanı
Dengesiz değilim, belki yükselenimdendir bilemiyorum
Eşim Oğlak, yükseleni de Oğlak =)
Bir arkadaşım hayatta olmaz anlaşamazsınız demişti
Yaşayıp gidiyoruz =)) çok takılmamak lazım =))

Ben aslan burcuyum sevgilim ikizler hiç dengesizliğini görmedim hemde çok iyi anlaşıyoruz ikizler erkeği candır can

babam ikizler burcu.dünyanın en iyi adamı ama aynı zamanda çok kötü bi adamı...

En nefret ettiğim burç ikizler, Ama maalesef eşim ikizler Kızkardeşim ikizler iki yeğenim ikizler en samimi arkadaşım ikizler anacığım ikizler... Yeminle nefret ediyorum bu burçtan karınca gibi istila ettiler her yanımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…