İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler burcu erkeğimi kaç kaç :)

Benin esimde ikizler ve bu hep boyle devam edecek eger ilişkiniz devam ederse ayda bir iki kere bu yaşanacak

Kocam ikizler. Zor bir insan ama evet. Ayy bazen cok fena olyuor sinirliyimdir de. Nolcak böyle idare ediyoruz

Benin esimde ikizler ve bu hep boyle devam edecek eger ilişkiniz devam ederse ayda bir iki kere bu yaşanacak
Dün gece neler dedi şimdi beni arayıp duruyor beni istemiyor musun son kez soruyorum diyor hatasını anlatmaya kalksam o konuyu kapat soruma cevap ver diyor? Ben bunla uğraşacağımı sanmam

Evet benmde arkadasim normalde acayip ilimlidir. Ama sinirlenince acayip korkuyom ondan ama mukemmeldir dürüsttur kibardir her zaman ama sinirlenince ne dediğini bilmediği oluyor bazen

Ne alaka yahu burçlarla insan karakterinin. Bırakın böyle hurafe şeyleri. İnsanların fıtratları vardır.
Öyle ama nasıl bu kadar birbirlerine benzer aynı burç insanlar ve yazanlar doğru çıkıyor bi boğa burcu erkeklede ikizler lede akreple de beraber oldum fark müthişti

Sevgilim ikizler burcu. Anlatildigi gibi dengesizlikleri yok. Ben yengec burcuyum yukselenim akrep ben ondan daha değişkenim. 5dk once mutsuzken 5dk sonra modum yukselir, bugun severim yarin vazgecerim. Kisiliginizi etkileyen faktorlerlede alakali aslinda davranislarimiz

Ben de ikizlerim burç işlerinden anlamam ama meraktan baktım yükselenim de ikizler. Anlaştığım ya da anlaşamadığım insanları burçlarına göre kategorize etmek hiç aklıma gelmedi. Yapsam mı acaba böyle bir istatistik.

Kendi burcunuz ne bilmiyorum ama ben kova burcuyum ve sizin gibi ikizler erkeğiyle sevgililik manasında asla yapamazdım.
Tecrübeyle sabit.

Ikizler erkegi evet biraz dengesiz oluyr sayip dokuyor bazen.hakliyda geri adim atmaz ve acayip cok konuşur benm arkadasjm öyle bende ikizlerim ama sadece cok cabuk degisiyorum bnde biraz fzla konusuyrm baska yonlerim benzememis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…