- 6 Nisan 2016
- 129
- 84
- 13
- 38
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Benin esimde ikizler ve bu hep boyle devam edecek eger ilişkiniz devam ederse ayda bir iki kere bu yaşanacakYa bak dün gece kavga ettik kıskançlık yüzünden akşam bana demediği kalmadı senle hayatta işim olmaz git istediğinle konuş dedi şimdi sabah olmuş beni arayıp diyor ki beni istemiyor musun benimle devam etcekmisin
Kızlar bu burç çok tehlikeli dikkat edin resmen sinirlerim bozuldu bu insan dışı burçtan tövbe estağfurullah
Dün gece neler dedi şimdi beni arayıp duruyor beni istemiyor musun son kez soruyorum diyor hatasını anlatmaya kalksam o konuyu kapat soruma cevap ver diyor? Ben bunla uğraşacağımı sanmamBenin esimde ikizler ve bu hep boyle devam edecek eger ilişkiniz devam ederse ayda bir iki kere bu yaşanacak
kız naaptın benim oğluş ikizler burcuKızlar bu burç çok tehlikeli dikkat edin resmen sinirlerim bozuldu bu insan dışı burçtan tövbe estağfurullah
Öyle ama nasıl bu kadar birbirlerine benzer aynı burç insanlar ve yazanlar doğru çıkıyor bi boğa burcu erkeklede ikizler lede akreple de beraber oldum fark müthiştiNe alaka yahu burçlarla insan karakterinin. Bırakın böyle hurafe şeyleri. İnsanların fıtratları vardır.
Boğa burcu erkeği tek geçerim bebek gibi davranıyorlarburç hikaye aslina bakarsaniz.
asil enneagram kac oldugu onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?