İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran ikizler burcuyla evlı olanlar..

benim eşim de ikizler ben ise boğa. aslında hiç anlaşamayan iki burç. huyunu suyunu öğrenene kadar çok zor oluyorlar. ama şimdi iyiz. sadece burç da değil aslında etkileyen. yetişme tarzı, yetiştiği ortam falan da etkiliyor.
ama sonuç olarak ikizler zor bir burç. bir anda karar verir her şeye. ben ise boğa burcu toprak grubu olarak ayağım yere basmalı. on kere düşünür bir kere yaparım.
gelecek için plan yaparım, o ise olacağına bırakır her şeyi.

of of bende dengesizim evdekiler gibi 26 senedir beni tanımalarına rağmen seni bazen çözemiyoruz derler.:)) yaşamın sevgi kelebekleri yaşamak, gezmek ve aşık olmak için. sadece sevmek için gelmişler sanki. bir kuşu sevmek, bir kedi yavrusunu sevmek gibi.... kalplerinde bir sevgi varsa onuda sonuna kadar kalplerinde taşırlar... ama bir bebek gibi meraklıdırlar :)))
maceralı şeyler çekici gelir. durgun bir yaşam onalara göre değil ...
fikirleri çabuk değieşbilir onu yönlendirmek tatlı dille olur... valla ben tatlı dile güzel yüze beni motive edecek insanların her zaman yanında olurum. onların istediklerini yapmaya çalışırım. sıkıntıya gelemem (.
ikna etmek kolaydır... ama bir tarafı kalk gidelim der diğer tarafı mutlaka otur ne işin var der. :))) çok eylencelidir. kendi kendi ile dalga geçen başka biri var mı yaa... rezzan kirazı dinleyin ben onu dinledikçe çok gülüyorum...adres... uzmantv.reklam oldı inşallah...
boş verin onu çözmek için uğraşmayın... onlar kendilerini çözememişler ki size kendilerini anlatabilsinler...

Bende ikizleriiim. yükselenim oğlak... bazen diyorum ben bu ikizlerden nefret ediyorum. kararsız kalmaktan nefret ediyorum çünkü.. ama "en kötü kara bile karrsızlıktan iyidir "demişti eski müdürüm o günden beri, hata yapsamda arkasındayım.. yanlış yapsamda hayattı hatalarla öğrenecez diyorum .yapılan hatalarımı mutlaka düzeltmeye çalışırım...gerekirse arkasına da düşerim.
.... asla aşşalamaz ...şaka yapar belki siz çok hassas birisiniz onu yanlış anlamışsınırdır. gülmeyi eğlendirmeyi sevdikleri için... farklı davrana bilirler... yinede erkek milletiii farklıdır....
burçtan çok kişilik ve aile yetiştirmesi.... yada mutlaka yükseleni farklıdır... yüksek ihtimal akrep erkeği aşşağılar küçük görür... bir ikizler asla aşalamaz... kimseyi kırmaz onlar.... benim babam başak burcu beni onu çok severim arada birşeyi yanlış söylediklerinde gülelim neşelendiriyim onu diye gülerek espiri yaparım... ama sevdiklerim ile ilgili kimseye laf söyletmem. başkalarının yanında sonuna kadar savunrum onları...... arada yüz fadesinden yanlış anladığıı düşünüürm. kendimi
affeettirim.
ama sizi kendisinden soğutmak içinde yapmış olabilir. sevmedikleri insanlara farklı tavır sergileyebilirler...:sm_confused:

Son düzenleme:
ben daha yolun basındayım cozemedım dıye uzulmuyum 23 yıldır cozemeyenler var..

rahatlıkları var ya benı olduruyor

merhaba arkadaslar,
bende ikizlerim esim boga, ben civil civil bir insanim cabuk arkadaslik kura biliyorum, hamaratim, temizligi cook seviyorum ama bazi zamanlar cok degisken olabiliyorum, bir durumdan digerine gecebiliyorum, ama bu kendiliginden gelisiyor,
mesela esim isten gelince cocuk gibi üzerine hoplarim gidiklarim biryerde duydugum komik seyleri anlatirim o gülmeden ben gülerim, 30 yasindayim ama cocuk gibiyim,
esimde isten gelince garibim dinlenmek ister ama nerrrrrrrrdddeeeeeeeeeeee, kaydirigubbakcemile3,
yinede ikizler hakkinda yazilan olumsuz seylerden , ikizler oldugumdan mutluyum kizlarolumunekankayizsmile

ne yapalim allah bizleri böyle yaratmisa.s.

Off nişanlım ikizler burcu ne yazık ki tim özelliklerini taşıyor ikizlerin bazen bakıyorum konuşkan tatlı esprili ilgili; aradan bir saat geçmeden ve o arada bir şey olmadan değişivermiş durgun içine kapanık sıkıcı biri oluyo şaşırıyorum üç yıldır onunla birlikteyiz 4 aydır nişanlıyız 1,5 ay sonra evlenicez ama hala onu çözemedim kendi psikolojim bozuldu dengesizleştim diyebilirim, ama sezarın hakkını sezara vermek lazım sürpriz yapmayı, gezmeyi, eğlenmeyi sever yanındayken hiç sıkılmam, bilerek ve isteyerek hiç kırmaz yardımsever ve hiç bencil değil sanırım artılarımı eksilerimi daha fazla evlendikten sonra görücem

Herşeyi onlar bilir en iyiyi onlar bilir hatta senin bildiğini sandığın şeyleri bile onlardan öğrenmişsindir vs........

Tabi bi de şu var ben bizim beyfendi için söylüyorum ilgi gösterdiğim zaman şımarıyo ilgisiz oluyo , ilgilenmediğim normal konuştuğum zamanlarda da fazla ilgili oluyor o yüzden ben dozunda tutmaya çalışıyorum sevgimi abartmıyorum o iki arıyorsa ben bir arıyorum ancak böyle yolunda gidiyor ben biraz fazla arasam ilgilensem işim falan filan diyo daha çok sinir oluyorum ama aramadığıö zaman o sitem ediyo niye aramıyosun cevap vermiyosun falan diyo tuhaf ohaoldumsmile ben de yanında kala kala dengesizleştim içimden geldiği gibi davranamıyorum delikafadulden delikafadulden

ahhhh ahhhhh :bbo:
ben kova burcuyum nisanlim ise IKIZLERRR..
biz yaklasik 9 aydir nisanliyiz...6 yildirda beraberiz..
inanin bende cözemedim...

empatik dedigin gibi..bir bakiyorum melek gibi..azindan bal damliyor..ama saniyesine degisebiliyor..
üstüne gidilmesini hic sevmiyor..zitlasayim hakli oldugumu bilse bile inatlasiyor..
ya onun bi tarafini cok seviyorum:asigim:..ama digrine sinir oluyorum klava:

4 ay sonra dügünümüz var insallah...sürekli fikir degistiriyo yok söle mi yapsak yok böle mi yapsak..az biraz havai akilli
sivri zekali kaydirigubbakcemile3
hayal gücü coook kuvvetlisempatiksalakcinni
gönlü cok zengin elinden gelse dünyaari alir, her istedigimi yapar..

ama isteme sekli cok önemli YAPAKSIN degil..YAPABILIRMISIN LÜTFEN ASKIM BITANEM BENIM :Saruboceq: öyle de sanini ye hihoyyyt

ben bunu ögrendim arkadaslar 6 senelik IKIZLER burcuyla iliskimden :teytey:

cok zor ama yinede onu coook seviyorum :asigim:

cok dogru yaaaaaaaaaaaa

ıkızlerleevlenıp ıyıkı evlendım anlaşması cok kolay dıyen var mı

ben varım canım... ben balığım eşim ikizler... ben romantikliğimin yol açtığı sorunları o mantığı ile çözüyor... benim iniş çıkışlarımı o sabit duruşu ile tolare edebiliyor... eğer bir ikizler erkeğine yapmak istemediği birşeyi yaptırmak istiyorsanız asla ısrarcı olmayın onlara sabırla neden bunu istediğiniz anlatın (tabii makul bişeyse) ondan sonra düşünmesi için zaman verin göreceksiniz istediğinizi yapacaktır... çünkü ikizler erkeği partnerini mutlu etmeyi kendine görev edinmiştir... onlar için görevlerin mutlaka yerine getirilmesi lazım... ben eşimi böyle çözdüm... olumunekankayizsmile

ben boğayım eşim ikizler 12 yıllık evliyiz.ama hala beni çok şaşırtıyor.onlara hiç bir zaman 5 n 1 k soruları sormayacaksınız.kendi haline bırakacaksınız.hizmetini yapıp.yatakta da mutlu ederseniz :kedi:Şenizsizden iyisi yoktur. yaşanılması çok zor ama bir o kadar da eğlenceli tiplerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…