ne yanar döner bu ikizler yawww
sabah beyazsa akşama siyah oluyor
ben çözemedim hala... :hulya: onun için bunu çözüyom...
hemde nasıl günü gününe uymaz.kendime acıyorum eşim ve oğlum ikizler,kızım akrep arada kalan ben zavallı BALIK:gitme::a015:
canim cok zor..kendini parcalasanda bildiklerini okurlar..fazla mantik yaparlar..ama tuyo dersen guzellikle sabrederek yaptirirsin..inada bindirdigini anlarlarsa hic yapmazlar..en kotu ozellikleri siz istediginiz zaman degil kendi istediginde yapar..aslinda bu guzel ama iliskide olmuyor..
onun disinda hem zor hemde kolaylar..cok uyumlular sizi fazla SIKMAZ lar..herseyi kafalarina takip uzulmezler..kendinilerini cok severler..bu yuzden sorun sevmezler sorun cikarmayacaksin..kaydirigubbakcemile5
bende kocum esim ikizler farkli karakteriz ben burcumun ozelliklerini tasiyorum tipik koc..benim eksik yanlarimi o tamamlar beden onunkileri..onlardan cok sey ogreniyorsunuz bilgiler ve zekiler..ates grubu icin ideal cunku bize hayat veren hava grubu onlar..ama anlamak cok zordur islerine karistirmazlar sizi...ciddi takilmayi sevmezler..sakacidirlar..merhametlidirler..sirdastirlar..baskalarinin ozel hayatlariyla ilgilenmezler,dedikodu yapmazlar..herzaman guzel kadin severler..her kadini begenip yaninda tasimazlar..guzellige cok onem verirler bu da burcunun ozelligi..agizlari iyi laf yapar..sizi farkinda olmadan avucunun icine alir..guven verir..cunku gereksiz seyleri anlatip sizi mesgul etmez sizi uzmemek icin sorunlari yansitmaz..anlayislilar...fazla ilgiyi severler..
simdilik aklima gelenler bunlar :))))
denız kabugu uc yıldrı evlı bırı olarak evetttttt
o ovdukce bende ovuyorum bende ona ben dunyanın sekıncı harıkasıyım dıyor
o da bana laf altında kalmaz ya..dunyanın 7 harıkasında catlamalar kırılmalar var dıyor...
her lafa verecek cevabı var o dedıkce bende kendımı ovuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?