İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran ikizler burcuyla evlı olanlar..

ne yanar döner bu ikizler yawww
sabah beyazsa akşama siyah oluyor
ben çözemedim hala... :hulya: onun için bunu çözüyom...

hemde nasıl günü gününe uymaz.kendime acıyorum eşim ve oğlum ikizler,kızım akrep arada kalan ben zavallı BALIK:gitme::a015:

ben uc senedır bu ıkızler ne ıster anlamadım
ıkızlerı cozen var mı

bu ıkızlere nasıl iş yaptırılır boyle rahat adamlar baska var mı kımsede

bende ikizlerm ben bile kendimi bazen anlayamaıorum kaldıki eşim anlasın ama aslında bi tarafımız farklı dğer tarafımız farklı değil sadece bazı zamanlarda daha farklı bakablioruz olaylara

ben hep ikizler burcunun erkeklerinden çok çektim babamdan bile.çok sükür yay buldum .bende ikizlerim ama ben yükselenimin ö. çoğu tasıyorum burcumdanda bu burçta olan erkeklerdende nefret ediyorum

vallahi bende çözemedim 6 yıldır inişli çıkışlı geçiniyoruz ama yinede kocacığımı çooook seviyorum bi öyle:1hug: bi böylee:mymeka: canım kocacım o benim:))

hemde nasıl günü gününe uymaz.kendime acıyorum eşim ve oğlum ikizler,kızım akrep arada kalan ben zavallı BALIK:gitme::a015:

Aslında balık ve ikizler burcu çok uyumsuz derler.
Sevgilim ikizler bende balık burcuyum ama allaha şükür herşey çok güzel gidiyo 4. senemize giricez:)
Arada bi dengesizlikleri olmuyo değil..ama hangimiz dengesiz olmuyoruz ki zaman zaman:)
Bi bakmışım çok ii bi bakmışım surat bi karış.. sıkıntı fln ama bu sıkıntının bi sebebide yok kendiside bilmiyo yani :sm_confused: ne tuhaf.
Ama seviyorum aşkımı ben opuyorumnanaktan

morscugum bunlara ek olarak karşısındakiyle dalga geçme, üstünlük taslama, aşağılama huyu da var mıdır ?
4 aydır Henüz Sevgili olmayı başaramadığımız bir ikizler erkeği sevgili adayım var da..
Yukarıda saydığım özellikleri bana yaptı da o yüzden çok merak ettim canım

denız kabugu uc yıldrı evlı bırı olarak evetttttt

peki nasıl baş ediyorsun kibelacım ?

ya benle dalga geçmesi ve kendini üstün göstermesi beni deli etmişti

kendime güvenim var ama sanki salak gibi oldum onun yüzünden halbuki öyle değilimdir

onu seviyorum fakat onun özellikle bu huyu beni kötü yapıyor

onu sevdiğimi bile söyleyemiyorum çünkü kendini daha çok birşey sanar diye
:1no2:

evet benimde ikizler burucnda sevgilim.ve farkettiğim kadarıyla kendini övmeyide çok seven biri.
konuşurken bi kelime yada telaffuz hatasını bile farkettiklerinde alay konusu yaparlar.genel bi özellik olsagerek.
ve gerçekten çok zeki akıllı kurnazlar.kanmaz ama kandırırlar.

o ovdukce bende ovuyorum bende ona ben dunyanın sekıncı harıkasıyım dıyor

o da bana laf altında kalmaz ya..dunyanın 7 harıkasında catlamalar kırılmalar var dıyor...

her lafa verecek cevabı var o dedıkce bende kendımı ovuyorum

aslında iyi bir taktik
böyle birşey yapmıştım ben de yani altta kalmamıştım
ama yine de suskun olduğum çok olmuştu neden ona cevap vermedim diye kendimi çok kötü hissetmiştim , beni zayıf biri olarak tanımasını istemem

ayrıca bakımlı olmak güzellik falan da onlar için çok önemlidir

kızlar ikizlerin iyi yanları hiçmi yok acaba mesela yükselene göre farklı olan varmıdır...ay bunları idare etmek zor mesela eşi ikizler kendi yengeç olanınız varmı ...uyumlarını çok merak ediyorum

bende sizdenim nişanlım ikizler ben teraziyim ikimzde hava grubu.. ama ikizlerde arabi gel git oluyo ama sinirlerndimi sessiz kal sonra hmn düzelirr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…