- 3 Haziran 2015
- 6
- 1
- 16
- 35
- Konu Sahibi ilkhasmunur
-
Kaçıncı haftadasiniz?
Darısı başıma inşallah.her doktora gittiğimde bi şey duyuyorum.ağlamaktan bi hal oldum.bu stres beni öldürecek.Canım benim ikizlerim tek yumurta ikizleri
Biri birinden 3 hafta gerideydi ben amniyosentez yaptirmafim ama engelli olabilir dendi öyle olsada doğurmak istedim
1600-2000 doğdular 1ayi biraz geçti küvozde kaldılar şimdi 11 aylık olduk
Çok şükür ikiside sağlıklı
Kiloları da topladı maşallah
Başka başka doktora da git hatta ben ikizlerde tıp fakültesine gittim
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Zaten o stres en kötüsü canım dua et bol bolDarısı başıma inşallah.her doktora gittiğimde bi şey duyuyorum.ağlamaktan bi hal oldum.bu stres beni öldürecek.
merhaba bendede ayni durum var 17. haftamdayim ve bir hafta fark var aralarinda. sizin fark hangi haftada olusmaya basladi ve ne kadardiBen de aynı durumu yaşadım.25. haftada 3 hafta geri kaldı İkizlerim den biri.34+3 de doğum yaptım.biri 2250 diğeri 1200 du.
Çok sağlıklılar şimdi elhamdülillah.hatta geri kalan daha sağlıklı.
Uzun uzun yazarım isterseniz özelden .
kacinci hafta fark olustu sizdeCanım benim ikizlerim tek yumurta ikizleri
Biri birinden 3 hafta gerideydi ben amniyosentez yaptirmafim ama engelli olabilir dendi öyle olsada doğurmak istedim
1600-2000 doğdular 1ayi biraz geçti küvozde kaldılar şimdi 11 aylık olduk
Çok şükür ikiside sağlıklı
Kiloları da topladı maşallah
Başka başka doktora da git hatta ben ikizlerde tıp fakültesine gittim
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
merhaba bendede ayni durum var 17. haftamdayim ve bir hafta fark var aralarinda. sizin fark hangi haftada olusmaya basladi ve ne kadardi
sizin doguma daha yakin zamanda fark olusmus bnm erken olustu 17. haftada sıkıntı olur mu ki20.haftada her seş normaldi.25. haftada 3 hafta geri kaldığını ogrendik.300 Gr di.34+3 de doğum yaptım.1250 Gr doğdu küçüğüm.30 hafta ile uyumluydu.Bazi ölçümleri 29 hafta ile uyumluydu.
Sağlık sorunu yaşamadik.kilolu olan daha nazlı büyüdü hatta.
Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah
sizin doguma daha yakin zamanda fark olusmus bnm erken olustu 17. haftada sıkıntı olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?