İKİZLERDEN SONRA TEKRAR HAMİLEYİM!!

sidelya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
49
13
48
35
Merhaba arkadaşlar!
İkizlerim 2 yaşına girmek üzere ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim. Çok korkuyorum. Üstelik çalışıyorum ve ikizlerime bakıcı bulmakta çok zorlandım. Şimdilik annem idare ediyor ama oda kalıcı değil. İkizlerden sonra benim gibi hamile kalanlar nasıl idare ediyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var.

İsiniz zor gorunuyor tabiki ama inanin dert edilecek birsey degil. Mutlaka cozum bulunur bir sekilde bebek buyur merak etmeyin. Doguma kadar bir sekilde halletmeye calisin anneler vs dogum izniniz bittikten sonra ucretsiz izin kullanirsiniz hem bebeginiz buyumus olur hem ikizler 4 yasina gelmis olurlar. İkizleri krese ufakligi da bakici vs birine teslim edersiniz, 4-5 yil zorlanirsiniz ama inanin sonuc guzel olur:)

Kuzenimde ucuz var, ikisi de ailelerden cok uzakta bir sehirde yasiyorlar, ve kari koca calisiyorlar, bulduklari bir bakici da yetmedi simdi bir tane de yatili ariyorlar:) maddi olarak ta manevi olarak ta evet zorlaniyorlar ama herseye deger bence:) Sikmayin caninizi

Kuzenimin 4 yaşında kızı var 20 aylık ikizleri var ve şuan doğurmak üzere. Çalışmayı bıraktı Bi süre çalışmayacak. İkizler mama takviyeli oşduğu için düzenleri iyi. Annesine yanında kalıyor. Bebek gelince aynı düzen devam. Zor aöa Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…