Cok guzel anlatmissiniz,Allah bagislasin daha guzel gunlerini de gorursunuz umarim.Bize de nasip olur insallah :)
maşallahh ALLAH nazarlardan korusun benimde 27 aylık 1 kız 1 erkek daha şimdiden oğlum için bu yakışıklılık nerden geliyor diyorlar...kızımda çok süslü o ayrı .....
Ayy Allah bağışlasın şekerim. 41 in 41 keresi maşallah :)) bundan 20 sene önce evlenmeden de önce ne hayaller kurmuştum. Nerden bilecektim ikiz olacaklarını hayatlarımı değiştirdiler vallahi. Kızım tam bana benzemiş aynı ben görenler huyları yüzü saçları herşeyi benim gençliğim diyor. Oğlum da küçük amcasına benzemiş. Oda üniverstede şimdi o kadar yakışıklı ki model olucak bu gidişle oğluşumunda amcasına benzemesi benide pek sevindirdi ama huyları babasına benziyor. Aynı eşimin tepkileri. Ay bizde böyleyiz işte. Aslında kardeş düşündüm de ya onlar da ikiz olursa ay bu yaşımdan sonra yok alimallah kaldıramam 1 tane olsun onuda bebek severek büyütürüm :)))
merhaba benim de 5 aylık ikizlerim var bir kız ve bir erkek.16 yaşına nasıl getirdiniz tek mi baktınız merak ettim :) bana büyütmek çok zor geliyor şu an :) tavsiyeleriniz var mı?
Ayy Allah bağışlasın şekerim. 41 in 41 keresi maşallah :)) bundan 20 sene önce evlenmeden de önce ne hayaller kurmuştum. Nerden bilecektim ikiz olacaklarını hayatlarımı değiştirdiler vallahi. Kızım tam bana benzemiş aynı ben görenler huyları yüzü saçları herşeyi benim gençliğim diyor. Oğlum da küçük amcasına benzemiş. Oda üniverstede şimdi o kadar yakışıklı ki model olucak bu gidişle oğluşumunda amcasına benzemesi benide pek sevindirdi ama huyları babasına benziyor. Aynı eşimin tepkileri. Ay bizde böyleyiz işte. Aslında kardeş düşündüm de ya onlar da ikiz olursa ay bu yaşımdan sonra yok alimallah kaldıramam 1 tane olsun onuda bebek severek büyütürüm :)))
Moontornet nasılsın canım.? Cocuklar büyümüştür artık konuşuyorlar mı
merhaba benimde ikiz bebeklerim olacak. doğduklarında onlara kaç numara bez aldınız? 1 numara olmaz diye düşünüyorum.
ayy ne hoş böyle büyütüp anlatmak dimi ben şimdi yazı yazamıyorum .....klavyede üstümdeler hep bende erken doğum yaptım oğlum beyin kan. geçirdi 3 kere beyin ameliyatı oldu kızımda gözlerden ameliyatlı en kötü riskleri yaşadım hep ama hamdolsun bugünlere...benimkiler bana benziyor ikiside....
merhaba benimde ikiz bebeklerim olacak. doğduklarında onlara kaç numara bez aldınız? 1 numara olmaz diye düşünüyorum.
Kızımın adı neslihan oldu , oğlumunki de levent koycaktim ama allah hissettirmiş ya içimden şöyle "ya bu isim şuanda genclerin ismi ilerde çocuğun ismi büyük adam ismi mi olucak " dedim emir koyduk onun ismini de. sanemde çok diretmiştim ama bir arkadaşım sanem isminin güzel kadın kılığına girmiş şeytan anlamı olduğunu söylemişti eşime vazgeçirdiler beni (zor oldu tabi) neslihanda hoşuma gitti zaten cünkü sanemden başka isim düşünmemiştim . Şimdi araştırdımmda siz söyleyince gerçekten sanemin anlamı öyleymiş . Bu isim meselesini cidden akla ilk gelen yapılmalı sonra cok kafa karışıyor hayatim."Hemen isim bulmaya giriştik. Kızıma karar vermiştim Sanem koyacaktım. Oğluma da Levent vericektim baştan kararlıydım. Eşim kızıma Neslihan oğluma Emir diye düşünmüş."
Ne oldu isimleri
Amin cümlemize , 18 sene oldu ya bu konuyu 3 sene önce yazmıştım liseye başladıklarında şöyle bir dönüp bakıyor insan . Şuanda üniversiteye hazırlanıyorlar , ben hala aynıyım :))))bnm de bi kiz bi erkek 8 aylik ikizlerm var Allah bagislarsa
Merhaba kızlar ,
İkiz anneliğinin zorluğu var tabi ama iki göz ağrımı da çok seviyorum. Hamilelikten bahsedeceğim biraz. Reglm gecikmesinden şüphelenmiştim ama aklımın ucundan geçmiyordu bir gün merdivenden inerken başım dönüyor ve gözlerimi hastanede açıyorum. Kız kardeşim , eşim , erkek kardeşimi de alıp yazlığa gelmiştik , tam başım dönerken merdivenden düşmüşüm bayılmışım tabi , o sırada kız kardeşim ortalığı ayağa kaldırmış. Hastanede hemen gözlerimi açınca doktoru çağırdılar. Doktor geldiğinde bir kaç tetkitten sonra , annemizin içinde birileri "ben burdayım" diyor sadece dedi . Bende "Neee ? hamilemiyim??" Dedim. İşte öğrenişim böyle oldu sonra başlarda ikiz olduğunu farketmedik , sonra ilk kontrolümüzde , doktorum ultrasonu kapatırken : "ayy bizimkilerin keyfide pek yerinde maşallah" dedi bende " aaa bizimkiler derken?" "Ben ikiz görüyorum , hemde çift yumurta ikizi bunlar ay ay ay bi erkek bi kız olabilir yani" deyince eşim havalara uçtu e haliyle prensesim olcak diye seviniyordum oda prensim olacak diye seviniyordu. Hemen isim bulmaya giriştik. Kızıma karar vermiştim Sanem koyacaktım. Oğluma da Levent vericektim baştan kararlıydım. Eşim kızıma Neslihan oğluma Emir diye düşünmüş. Ay işte öyle normal hamileliğe göre biraz büyük bir karnım vardı. 34 bedendim. Hamileyken 44 bedene çıktım (İnanılması güç ama gerçek canlarım) sonracığıma bir gün , 5 aylıklar bu arada evimin dik yokuşundan çıkıyordum (meşur bebek yokuşu) dengemi kaybedip yola düşmüşüm , gözlerimi açtığımda arabanın altındaydım. Beni eve getirdiler , ozamanlar yine etilerde oturuyordum. Ben bunlardan 4 gün hiç ses duymadım ayol ne tekme ne bir şey. İçime bir kurt düşmesin mi. Hemen eşime söyledim gecenin 12 sinde hastaneye gittik. Doktorum bana "ay bunlara ne olmuş bir korkmuşlar bir korkmuşlar sineğe çekilmişler bakın" dedi sonra bizimkilerin cinsiyetlerini kesin olarak öğrendik. Bundan sonra hamilelik te bitirmediğim kitap , yapmadığım spor yapmadığım tatbikat , hazırlık kalmadı. Sonra ben hep çocuklarımın benim gibi aslan burcu olmasını isterdim ama koç yada boğa olacaklardı. Neyse işte şekerimcimler doktor bize ilk tarihi verdi. 25 Nisan 1998. Bizde bekliyoruz tabi her şey hazır. Ben her akşam günlüğümü yazdıktan sonra bunlarla konuşurdum. Hele oğlum çok fena tekmeliyordu, kızım sessiz sakindi bana göre tabi genelde azıcık sağdaydı oğlum biraz önde kızım vardı. Bir mart gecesi daha önce hissetmediğim gibi bir sancı ama diğerlerine hiç benzemiyor . Ama doğuma daha 1 hatta 1.5 ay var. Ay neyse yolda suyum gelmeye başladı dedim doğum başladı bir sabredemediniz. Sonra doktorum normal doğum riskli dedi . Oğluşumun akciğerleri daha tam gelişmemişti. Doğum sonrası ikisini de kucaklarıma verdiklerinde okadar değişik bir duygu ki. Tabi benim gibi bi kız bir erkek gebelikler az rastlanıyor ama bambaşkaydı. Sonra iik başlarda kavga ediyorlardı ikiside sarışındılar , oğlum kumrala döndü de kızım daha bi açık kumraldı. 5 yaşından sonra çok iyi anlaşmaya başladılar. İlk okul öğretmenleri bir gün bana : "ikisi de çok farklı , oğlunuz süper zeka kızınız ise çok sanatsal yeteneği var bunları değerlendirin " dediğinde bir kez daha mutlu oldum. Özellikle ortaokula başladıklarından sonra birbirlerine çok bağlandılar ve neredeyse 4 senedir bir kere kavga etmediler.birbirleriyle adeta iki dost gibi bambaşka bir bağları var. Şimdi 16 yaşında , annesi gibi makyajı çok seven saçlarıyla uğraşan , topukludan vazgeçemeyen bir kızım ve 16 yaşında anadolu lisesine dereceyle giren kızların peşini bırakmadığı annesinden bile uzun 1.90 lık oğlum var. İyi ki doğurmuşum sizi çok seviyorum. İşte canlarım anlatıcak birileri arıyordum onlarda sizlersiniz. İkiz çocuklarınızı sevin. Hepsi bizim canımız ciğerimiz :)))
Ben 19 haftalık hamileyim benim de biri kız biri erkek ışallah sağlıkla doğarlar allah bağışlasın ikizlerinizi cok güzel anlatmışsınızKızımın adı neslihan oldu , oğlumunki de levent koycaktim ama allah hissettirmiş ya içimden şöyle "ya bu isim şuanda genclerin ismi ilerde çocuğun ismi büyük adam ismi mi olucak " dedim emir koyduk onun ismini de. sanemde çok diretmiştim ama bir arkadaşım sanem isminin güzel kadın kılığına girmiş şeytan anlamı olduğunu söylemişti eşime vazgeçirdiler beni (zor oldu tabi) neslihanda hoşuma gitti zaten cünkü sanemden başka isim düşünmemiştim . Şimdi araştırdımmda siz söyleyince gerçekten sanemin anlamı öyleymiş . Bu isim meselesini cidden akla ilk gelen yapılmalı sonra cok kafa karışıyor hayatim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?