- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi hafsa anne
-
Bu konuyla ne alakası var dimi gelmiş buraya yazmış. Bir de nerden vurabilirim diye girmiş mesajlarımi araştırmış :) Keşke bir de düzgün okusaydı neden ameliyat olduğumu anlardı, şükürsüzlükle bir ilgisi var mıymış bakalım..
bi önceki mesajında sizinle şükür kavramlarımız farklı demiş sonra olayı memeye getirmiş şunu demek istiyo heralde sen sana verilen memeyi de beğenmedin şükretmedin yenisini yaptırdın çık cık cık
Hangi mama ve bezi önerirsin acaba bi de yeni doğduklarında gece uyusalar da uyandırıp beslemeli miyiz çok cahilim bu konularda..
Neyle alakası olduğu ilgilendirmiyor beni Allah şifa versin, ilginç geldi bana sadece hepsi bu. Benim konu sahibesine yazdığım mesaja "çok ilginç gerçekten vs" diye size göre doğru bana göre çok yanlış eleştirel bakış açısıyla cevap gelince, ben de kel alaka bu cevabı hakettiğinizi düşündüm.
Bebek ve şükürsüzlük kavramıyla bağlantıyı çok güzel kurmuş adam-olacak-kız arkadaş , benim adıma karar verilmiş zaten!. Siz de o hakkımdaki yoruma cevap vermişsiniz . Bu forumdaki en sevmediğim olay o kişi orda yokken arkadan sürekli yazışma olnası, okumayacağım merak da etmiyorum yazacaklarınızı. İstediğiniz yorumu yapın.
8 ayda da kendini kurtarmaz 88 yaşında da kurtarma İnsan her yaşta anneye muhtaçtır adamolacakkız arkadaş, demek istediğimi herkes anladı yani, sekiz ayda ilk bakım zamanlarını atlatmış oluyor. Ben laf atmayıp bana cevap gelsiyse o kişinin konularına bakarım, dururken Tikkabilla nasıl biri diye bakmadım :) bu lafı etmiş evli mi acı mı yaşamış buna göre cevap vereyim diye baktım, yazışmayla dahi olsa kimsenin kalbini kırmak istemem.
Ben bebeği olanların şükürsüzlük yapmaması gerektiğini düşünüyorum, ağır gelir amenna biley diyemem. Zor geeçekten ben de baktığım için kuzenlere dilan bAma burada bebeği olmayan arkadaşların mesajını okuyup üzülebileceğini de düşündüm. Çünkü çevremde çok fazla var. Allah herkese versin hayırlı evlatlar.
Konu sahibesi için de diyeceğim sağlık sıhhatle büyütün bebeklerinizi , tebrik edeeim ikiz harika ilerisi için..
Neyle alakası olduğu ilgilendirmiyor beni Allah şifa versin, ilginç geldi bana sadece hepsi bu. Benim konu sahibesine yazdığım mesaja "çok ilginç gerçekten vs" diye size göre doğru bana göre çok yanlış eleştirel bakış açısıyla cevap gelince, ben de kel alaka bu cevabı hakettiğinizi düşündüm.
Bebek ve şükürsüzlük kavramıyla bağlantıyı çok güzel kurmuş adam-olacak-kız arkadaş , benim adıma karar verilmiş zaten!. Siz de o hakkımdaki yoruma cevap vermişsiniz . Bu forumdaki en sevmediğim olay o kişi orda yokken arkadan sürekli yazışma olnası, okumayacağım merak da etmiyorum yazacaklarınızı. İstediğiniz yorumu yapın.
8 ayda da kendini kurtarmaz 88 yaşında da kurtarma İnsan her yaşta anneye muhtaçtır adamolacakkız arkadaş, demek istediğimi herkes anladı yani, sekiz ayda ilk bakım zamanlarını atlatmış oluyor. Ben laf atmayıp bana cevap gelsiyse o kişinin konularına bakarım, dururken Tikkabilla nasıl biri diye bakmadım :) bu lafı etmiş evli mi acı mı yaşamış buna göre cevap vereyim diye baktım, yazışmayla dahi olsa kimsenin kalbini kırmak istemem.
Ben bebeği olanların şükürsüzlük yapmaması gerektiğini düşünüyorum, ağır gelir amenna biley diyemem. Zor geeçekten ben de baktığım için kuzenlere dilan bAma burada bebeği olmayan arkadaşların mesajını okuyup üzülebileceğini de düşündüm. Çünkü çevremde çok fazla var. Allah herkese versin hayırlı evlatlar.
Konu sahibesi için de diyeceğim sağlık sıhhatle büyütün bebeklerinizi , tebrik edeeim ikiz harika ilerisi için..
BEN DE ÇOCUGUM OLSUN DIYE ARTIK UFURUKCULERE GITCEM O KADAR ISTIYORUM O KADAR DENIZE DÜŞTÜM YANİ ACABA BÖYLE MI OLUYO KORKTUM BI ŞİMDİ CUNKU BI KAÇ ARKADASIM DAHA BEBEKTEN SONRA BUNALIMA GIRDISekiz aylık ikizlerim var herşeyim bitti sanki yardimci olun lütfen evimde değilim uzun zamandır annem de kalıyorum eşim sadece haftasonu geliyo herşey çok zorlaştı üç yıl rahat bi evliliğin ardından ikizler zor geldi bütün psikoloji m alt üst oldu
SENDE BEBİŞ VAR MI BAK MERAK ETTIM SIMDIMesela siz evinize gitseniz anneniz de sizinle beraber gelse? Sonucta insan kendi evinde kocasiyla daha rahat eder...
hem dogum yapip hem de esimden ayri olmak beni bunalima sokardi herhalde.
şu konuda bile tartışma çıkmış,konu sahibi suçlanmış
SENDE BEBİŞ VAR MI BAK MERAK ETTIM SIMDI
çocuğun varsa dertlenme hakkın yok kadiş bunu anladım ben bu sitede sırf birileri açtığım konulara bakıp açık aramasın insanlar diye konu açmaya çekiniyorum
Bi ara istiyordun diye hatirliorum ama yanlis hatirladim demek kiYok, neden ki?
Bi ara istiyordun diye hatirliorum ama yanlis hatirladim demek ki
Gerci ismimi kisalttim ben adrenalin85dim konustugumuzda insallah yakin zamanda gelirEvet istiyorum ama maalesef ne gelen var ne giden..
Gerci ismimi kisalttim ben adrenalin85dim konustugumuzda insallah yakin zamanda gelir
Özür karşılıklı gerekiyor bence, brn özür dileyecek bir durum görmüyorum. Sadece muhatap olduğuma pişman oldumbelaltı vurmaya çalıştın olay bu,uzun uzun yorum yazacağına Özür dilemen yeterli olurdu
Kesinlikle ve kesinlikle muhatap olduğuma pişman oldum, dinden imandan bahsetmeyin banaKel alaka demek.. O zaman buyrun size kel alaka cevap.. Ben de sizin mesajlarınıza baktım, dinden imandan dem vuruyorsunuz da insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçilmeyeceğini bilmiyorsunuz. Sırf tartışma amaçlı yazdığınız gayet bariz.. Sizinle daha fazla tartışmaya girmeyeceğim, istediğinizi elde edemeyeceksiniz, üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?