ikizlerim var bütün hayatım bitti mi?

Neyle alakası olduğu ilgilendirmiyor beni Allah şifa versin, ilginç geldi bana sadece hepsi bu. Benim konu sahibesine yazdığım mesaja "çok ilginç gerçekten vs" diye size göre doğru bana göre çok yanlış eleştirel bakış açısıyla cevap gelince, ben de kel alaka bu cevabı hakettiğinizi düşündüm.
Bebek ve şükürsüzlük kavramıyla bağlantıyı çok güzel kurmuş adam-olacak-kız arkadaş , benim adıma karar verilmiş zaten!. Siz de o hakkımdaki yoruma cevap vermişsiniz . Bu forumdaki en sevmediğim olay o kişi orda yokken arkadan sürekli yazışma olnası, okumayacağım merak da etmiyorum yazacaklarınızı. İstediğiniz yorumu yapın.

8 ayda da kendini kurtarmaz 88 yaşında da kurtarma İnsan her yaşta anneye muhtaçtır adamolacakkız arkadaş, demek istediğimi herkes anladı yani, sekiz ayda ilk bakım zamanlarını atlatmış oluyor. Ben laf atmayıp bana cevap gelsiyse o kişinin konularına bakarım, dururken Tikkabilla nasıl biri diye bakmadım :) bu lafı etmiş evli mi acı mı yaşamış buna göre cevap vereyim diye baktım, yazışmayla dahi olsa kimsenin kalbini kırmak istemem.

Ben bebeği olanların şükürsüzlük yapmaması gerektiğini düşünüyorum, ağır gelir amenna biley diyemem. Zor geeçekten ben de baktığım için kuzenlere dilan bAma burada bebeği olmayan arkadaşların mesajını okuyup üzülebileceğini de düşündüm. Çünkü çevremde çok fazla var. Allah herkese versin hayırlı evlatlar.
Konu sahibesi için de diyeceğim sağlık sıhhatle büyütün bebeklerinizi , tebrik edeeim ikiz harika ilerisi için..

Hangi mama ve bezi önerirsin acaba bi de yeni doğduklarında gece uyusalar da uyandırıp beslemeli miyiz çok cahilim bu konularda..

ikizlerde mama olarak aptamil kullanmıştım ama 11 aylık bebeğim var ona sma gold kullanıyorum,aptamil ile ilgili gdo lu olduğu konusunda çok çelişkili şeyler var güvenimi yitirdim.bez olarak prima kullandık hep.

ilk doğduklarında en az 2 saatte bir emzirmelisin mutlaka.

Kel alaka demek.. O zaman buyrun size kel alaka cevap.. Ben de sizin mesajlarınıza baktım, dinden imandan dem vuruyorsunuz da insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçilmeyeceğini bilmiyorsunuz. Sırf tartışma amaçlı yazdığınız gayet bariz.. Sizinle daha fazla tartışmaya girmeyeceğim, istediğinizi elde edemeyeceksiniz, üzgünüm.

belaltı vurmaya çalıştın olay bu,uzun uzun yorum yazacağına Özür dilemen yeterli olurdu

BEN DE ÇOCUGUM OLSUN DIYE ARTIK UFURUKCULERE GITCEM O KADAR ISTIYORUM O KADAR DENIZE DÜŞTÜM YANİ ACABA BÖYLE MI OLUYO KORKTUM BI ŞİMDİ CUNKU BI KAÇ ARKADASIM DAHA BEBEKTEN SONRA BUNALIMA GIRDI

Kızlaar sakin olun :)konu sahibesi benim tekizle hayatım bitiyse senin ikizler ne olur bilemedim oran oranti kurunca :)şaka bir yana bu günleri gülerek hatirlayacagiz Rabbim olmayana da versin inşallah iyki varlar çok şükür. Boşver çok çok bi kaç yıl zombi oluruz sonra rahata ereriz

Mesela siz evinize gitseniz anneniz de sizinle beraber gelse? Sonucta insan kendi evinde kocasiyla daha rahat eder...
hem dogum yapip hem de esimden ayri olmak beni bunalima sokardi herhalde.
SENDE BEBİŞ VAR MI BAK MERAK ETTIM SIMDI

bebeği olmayanlar var diye kimse bebekleriyle ilgili zorlandıkları konuları yazamazlar mı?..
mutlaka şükrediyordur mutlaka hiç bebeği olmayan ve isteyen bir anneye göre sanslı bir kadındır ama bir derdi var kendini kötü hissetmiş ve yardım istemiş.

''şükret aa bak bebeği olmayanlar var '' demek sorununu çözmez...

çocuğun varsa dertlenme hakkın yok kadiş bunu anladım ben bu sitede sırf birileri açtığım konulara bakıp açık aramasın insanlar diye konu açmaya çekiniyorum

işte bu yüzden yönetime haber verip 2.üyelikle konu açıyor ya bi çok arkadaş.yoksa hiç ummadığın bi anda,biraz önceki arkadaşa yapıldığı gibi,eski konuların,msjların pat diye önüne konulabiliyor.ayıp ya hu.

Hayır hide eski konulara bakıyormuş ki kişi acı çekmiş mi kendi kadar acısı yoksa gene olmicak heralde e benim balık yağından başka konum yok dertsiz tasasız mıyım ya da dert mi yarıştırıcaz

Kesinlikle ve kesinlikle muhatap olduğuma pişman oldum, dinden imandan bahsetmeyin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…