- 11 Şubat 2015
- 526
- 385
- 73
- 36
- Konu Sahibi hafsa anne
-
Ay inşllh sanki o günler çok uzaktaSabır sabır sabır başka çare yok canım brnim ikizler 2 yaşındalar ve 2 yaş sendeomunun doruklarındalar :) ama biri koşup bana srılıp bir öpüyor ardından diğeri de koşup diğer yanağımdan öpüyor ya o anı nasıl desem nasıl anlatsam dünyanın en güzel hissi yav az kaldı seninkilerin de seni sıkıştırıp öpme yarışına girmesine :)
Çift yumurta ikizi ve ikisi de erkek Talha ve Musab isimlerini de ben söyliyim:)hafsa anne tek yumurta mı, cinsiyetleri ne? çok heyecanlı yaaa
edit: sen doğurmuştun pardon, yine de cevap isterim
yerim ben onları, Allah bagıslasınÇift yumurta ikizi ve ikisi de erkek Talha ve Musab isimlerini de ben söyliyim:)
Amin cümlemizinki bağışlasınyerim ben onları, Allah bagıslasın
yooo ben cok severdim sahsen kardesimle aynı giyimeyi öyle komplesklerim yok cok sükürİkiz bebeklere ayni kıyafet giydirilmemeli. Tavsiye etmeyin lütfen. Psikologlar, pedagoglar daha iyi bilir ve açıklar ama çocukların benlik duygusuna ve psikolojisine zarar verir.
kolik bebek annesiydim. Ne demek oldugunu çeken bilir. Sizi anne adaylarına yaptığınız bedduadan dolayı Allaha havale ediyorum. Dilerimki bedduanız geri dönmesin ikizleriniz kolik olmasın.
Amin canım inşallah iyi dileklerin icin tesekkur ederimMesajını okurken uzuuun bir "amiiiiiiiinnnn" dedim..İnşallah yavrunu kucağına alacağın günler gelir canım benim..
Amin cnm Sağol inşallah haziranda tedaviye başlayacak bakalimarkadaşım senin için dua edicem. o kadar samimi yazmışsın ki. gözlerim doldu.
çilesini veren sabrını da verir. en yakın zamanda yavruna kavuşursun inşallah
hayatımda hiç bişeye bu kadar imrenmemiştim. ne güzel ya maşallah...Sabır sabır sabır başka çare yok canım brnim ikizler 2 yaşındalar ve 2 yaş sendeomunun doruklarındalar :) ama biri koşup bana srılıp bir öpüyor ardından diğeri de koşup diğer yanağımdan öpüyor ya o anı nasıl desem nasıl anlatsam dünyanın en güzel hissi yav az kaldı seninkilerin de seni sıkıştırıp öpme yarışına girmesine :)
Az kaldı bende geçirmeden gidicem inşllhBir an önce evine git düzenini oturtmaya bak seki aydır evden ayrı cinnet gecirirdim herhalde nasıl kaldın bu kadar...
DUALARINA AMİN DİYORUMM, RABBİM SANADA EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİNcnm hayırlı olsun bebıslerın
bızım cocuklarımız olmuyo senın olmus ıkı tane fazla dıosun suan senın yerınde olmak ıcın neler vermezdım benım bı cocuqum olsun dıye elımden gelenı yapıorum keske benım ıkızlerım olsa keske allahım banada verse
Ben uyuturken ve sonrasında çok zorluk çekiyorum sürekli sallanmak istiyorlar siz nasıl uyutuyo dunuz yardımcı olur sanız sevinirim şimdiden teşekkürlerSabır sabır sabır başka çare yok canım brnim ikizler 2 yaşındalar ve 2 yaş sendeomunun doruklarındalar :) ama biri koşup bana srılıp bir öpüyor ardından diğeri de koşup diğer yanağımdan öpüyor ya o anı nasıl desem nasıl anlatsam dünyanın en güzel hissi yav az kaldı seninkilerin de seni sıkıştırıp öpme yarışına girmesine :)
Ben uyuturken ve sonrasında çok zorluk çekiyorum sürekli sallanmak istiyorlar siz nasıl uyutuyo dunuz yardımcı olur sanız sevinirim şimdiden teşekkürler
hayatımda hiç bişeye bu kadar imrenmemiştim. ne güzel ya maşallah...
Sekiz aylık ikizlerim var herşeyim bitti sanki yardimci olun lütfen evimde değilim uzun zamandır annem de kalıyorum eşim sadece haftasonu geliyo herşey çok zorlaştı üç yıl rahat bi evliliğin ardından ikizler zor geldi bütün psikoloji m alt üst oldu
Hayır çalışmıyorumİkiz değil tek çocuk dahi olsaydı bakım konusunda çıkmazdaysan yine aynı şeyleri yaşayacaktın. Kurulu bir düzenin yoksa annenin yanında kalmak zorundaysan bunların çözümü yok maalesef. Çünkü belli bir zamanı yok 1 hafta,2 hafta? Çalışıyor musun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?