3 aylık hamilelik sonucunda dawn sendromu testine gittiğimde bebeklerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendim.ama daha doktor aleti karnımda değdirir değdirmez bana hiç kanaman olmadımı diye sordu.işlem bitti ve ben ağlama krizine girdim.bu gün 3,5 ay bitti ve korkudan elimiz kalbimizin üzerinde.kısacası allah onun ömrünü kalan bebeğime versin :çok üzgünüm:
Canimm allah yardimcinn olsun çok zor bi dönemm bilirimm inş herşeyy yolunda gider benimde ayni olduu ama benim diğer bebeğim 24. Hafta dayanamadii ve erken doğduu zaten diğerinin acisi hala içimdeydi çok zorr ve onuda bi hafta sonra kaybettimm inşş herseyy gönlünce olurr doktora git ve kendini izlee bebeğini kucagina alir bunlari unutursunn inşşşşşşşşşşşşşş
Ay canım benim çok üzüldüm.Benden sanırım bir süre önce tedaviye başlamıştın.Senin yazılarını okuyordum tedavimde..Bu duruma çok üzüldüm..Allah sağlık sıhhat versin diğer bebeğine inşallah..
Ben de bu haftalarda 3 aylık olacaktım.Yaklaşık 10 gün önce bebeklerimin kalbi durduğu için kürtaj olmak durumunda kaldım..Acını iyi anlıyorum..
Allah hamileliğini sağlıkla sıhhatle daim etsin inşallah..
Canım Allah geride kalan evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kendini çok üzme , sıkma sakın. :teselli: Öbür bebeğin için güçlü olmalısın. Çok endişe ederek diken üstünde olma. huzursuzluk iyi gelmez canım..
allah sabirlar versin diger bebegine uzun omurler versin canim yalniz birsey merak ettim benim arkadasim 2 kez tup bebek denedi onlar secmek istediler cinsiyetini ve ikiz olsun istemislerdi tabi doktoru onermedi o ayri konuda merak ettigim senin ikizleri senmi ikiz olarak istedin yoksa ikizmi oldu ya bilmem tam anlatabildimmi?
herkese çok teşekkür ediyorum
allah herkesten razı olsun.iyi dilekleriniz için sağolun.
allah kalan bebeğimi bana bağışlasın.
bi arkadaşın sorduğu soruya gelince;
bana 3 adet enjekte ettiler.ama zaten birinden ümitli değillerdi. iki adet oldu.yani benim seçimim değildi.
3 tutsaydı, birini aldıracaktım.ama allaha çok dua ettim bakabileceğim kadarını nasip et diye.
hayırlısı böyleymiş.
geçmiş olsun, kalan bebeğine uzun ömür nasip etsin yarrabbim .aynı endişeleri bende yaşıyorum.benim dr bu konuda uyarmıştı.Benim üç tane idi ama birini indirgediler lekelenme ve kanama oldu sonra şimdi diğerlerin durumunu öğreneceğim .inşllah onlar sağlıkla gelir.fakat yine de dr diğerlerinden birininde vazgeçebileceğini söyledi.bu risk tüm normal yada tüp bebek tedavisinde olan tüm çoğullar için geçerliymiş.bir yerde okumuştum 7 aylıka kadar bu risk varmış.