ikizlerim

Merhaba Cagla,

Canim ben yazini gorunce yazmadan duramadim, seni o kadar iyi anliyorumki, neler yasadigini, korkularini , endiselerini cunku daha bende ayni seyleri yasadim...

Bende ikizlerime hamileydim, hem sevincli hem korkulu cunku ikiz demek iki kat endise demek, ah diyodum bir uc aylik olsam, uc ayim bitti 4 ayim bitti, 5 ayimda ohh dedim bundan sonr abirsey olmaz ins. 23 haftalik hamile iken normal doktor randevumude gittimde, doktor bana 20.haftalik ultrasound sonuclarinda masalalh tosuncuklarin olcak derken, ardinda bakalim yaramazlar ne yapiyor dedi, bakti bakti durdu, isigi sondurdu yine bakti, ben sandim cinsiyet icin bakiyor.. kadin demesinmi kiz erkekten daha kucuk duruyor ama normal filan dedi, kalp atislarini goremiyorum dedi ama yan duruyor belki ondna dedi, benim gozyaslari singir singir soktayim normal doktor randevumce hicbirsey yok ken kanama, agri sizii... sadece ayaklarim sisti onada normal demislerdi.. ben hemen acilden yolladi, bakdilar kucuk melegimin kizimin kalbi durmustu ve 21 haftalikken durmus, ustundende iki hafta gecmis... ben hemen diger bebegimi sordum o iyi gozukuyor ama heran onada olabilir bisey dediler ben saskin, uzgun.... dualar ediyorum... bana duzenli aysayan bebegimin hareketlerini takip etmemi soylediler, kanama, ates bunlara dikkat et dediler... 24.haftamda bebegin hareketleri az benimde agrim oluyor diye doktora gittim.. meger sancilarmis beni acilen daha iyi bebek unitesi olan bir hastanyee yolladilar, 1 hafta yattim sonra evime geldimm...

ondan sonra tabi hep kaybetme korkusu ama hep dua ettim, rabbime emanet ettim, giden cennet kusu kizimin omrunude ona versin, saglikli sihatli kucagima alayim diye dualar etttim,,VE canimm ben 6 aralikta 37+5'de biricik oglumu kucagima aldim... nerden nereye geldim simdi 1 hafta 1 gunluk yanimda misil misil uyuyan bir oglum var kizimida kara topraga koydu babasi ama cok sukur, en azindna diger evlatim benimle... Sana yaziyorumki hep cogu arkadasimiz iki yavrusunuda kaybetmis ne acidir ne acidri aysayan bilir... AMa rabbim omur vermisse hicbirsey olmaz canim sen kendine dikkat et allahin izni ile diger yavrunu kucagina alirsin, benim gebelik tup bebek ama benim teyzem, yengemin hep ikiz gebelikleri oldu ikisininde 3 ayinda birini kaybettiler ikisininde aslan gibi simdi ilkokula giden ogluslari var..... Rabbimden umit kesilmez... benimki algiyorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…