ikizlerimin doğumgünü

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
413
İstanbul
iki küçük kuzularım artık 1 yaşındalar ....
Anneliğimin biirinci senesi çok şükür rabbime nasip etti bu güzellikleri bana
buyrun partimize

Son düzenleme:
Ay maşallahhhhh...Nasılda yakışıklılamış.Rabbimiz anne babalarına bağışlasınn.Doğum günleri kuklu olsun anneleri.Nice mutlu senelere...ınşallah bir gün ikiz kız kardeşleri de gelir ne dersinn..

maşallah çok güzel gözüküyor Allahım daha nice mutlu yıllar nasıp etsin inşallah

Dırımcım rabbm ağzınızın tadını huzurunu hç bozmasın nşallah.
iki kuzunada sağlıklı uzun ömürler dliyorum.

dırımcığım ne kadarda çabuk büyüdüler değil mi???
rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin ALı ve ÖMER paşalara..
mutlu yıllar..

allah mutluluğunuzu daim etsin dırımcım.....çok yakışıklı olmuşlar maşallah......
darısı hepimizin başına inşallah......

ay ben sımdı goruyorum ya ne guzell olmus ıle masallah kuuzlarda partısınede yesınelr onları ya cok tatlı olmuslar sende cok hos olmussun yanlız ıkızlerın aynı babaları dıp not :)))) hele bır tanesı ısımlerı karıstırıorum ama su esın san abakıo rsımde ıkınızınde kucagında bırer bebek senın kucagında olan babanın kopyası allah nıce yılları gormeyı nasıp etsın ınss
tabı bızlere :)))amınn

canımmmm harikasınız hepiniz .o bir yaş dogum günü patileri en özenilenlerdendir bende ne özenmiştim ne telaş yaşamıştım aklıma geldi. allahım saglıkla yeni yeni yaşlarını göstersin .hep gözleriniz öyle paalasın öpüyorum senide kuzularınıda .opuyorumnanaktan

dırımkızı allah bebişlerine ve sizlere uzun ömür versin maşallah
daha nice tatlı dogumgunlerini keyifle kutlayın
çok tebrik ediyorum sevgiler

ilk yaş günleri hayırlı olsun sağlıklı güzel ömürler dilerim mutlu yıllarayerimseniben

Maşallah dırımcım Nice mutlu yıllara Allah yanından ayırmasın hiç bir zaman inşallah sağlıkla büyüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…