- 29 Aralık 2016
- 209
- 46
- 28
- Konu Sahibi Orhanhulya
-
Cok cok gecmis olsun. Insallah bu acinizi unutur yeniden gebe kalir ve tatlis bebislere sahip olursunuz.Kızlar bende yeni üye oldum derdimi anlatacak kimsem olmadığı için buraya içimi dökmek istedim yaklaşık iki hafa önce ikizlerimin kalpleri durdu malesefçok zor bir hamilelik dönemi geçirdim düşük tehlikemden dolayı kaynanamın evinde kalmak zorundaydım ama orda görümcemin bana yaptıklarından ve söylediklerinden dolayı bende stres tavan yapıyodu tabi haliyle ..bana surekli ayy yenge surekli uzaniyosun oturoyusun ileriki zamanda zaten karnın şişicek iyice şişceksin kalk biraz hareket et der dururdu bir rahat bırakmazdı beni zaten ayağa bile kalkamıyordumki biraz yürüsem nefes nefese kalıyordum okdar sevinmiştimki ikizlerim olcağı için çok multuydum onlara bişey olmasın diye elimden gelen i yapıcaktım özel hastaneye bile gitmeme izin vermiyordu kaynanam hep alaycı bişekilde ikîz diyemi gitmek istiyorsun ay bakması çok zor nasıl bakıcaksın ikisine deyip deyip sinirimi bozardı daha neler neler ...çok üzülüyorum çok kimse de beni anlamıyor
İnşallah .. çok saolun Daha 9 haftalıktı ama okadar alışmıştım ki onlarabasiniz saolsun
yine olur insallah, kaç haftalikdilar
hamile kaldıktan sonra tek önem vermeniz gereken varlık yavrularınız olmalıydıKızlar bende yeni üye oldum derdimi anlatacak kimsem olmadığı için buraya içimi dökmek istedim yaklaşık iki hafa önce ikizlerimin kalpleri durdu malesefçok zor bir hamilelik dönemi geçirdim düşük tehlikemden dolayı kaynanamın evinde kalmak zorundaydım ama orda görümcemin bana yaptıklarından ve söylediklerinden dolayı bende stres tavan yapıyodu tabi haliyle ..bana surekli ayy yenge surekli uzaniyosun oturoyusun ileriki zamanda zaten karnın şişicek iyice şişceksin kalk biraz hareket et der dururdu bir rahat bırakmazdı beni zaten ayağa bile kalkamıyordumki biraz yürüsem nefes nefese kalıyordum okdar sevinmiştimki ikizlerim olcağı için çok multuydum onlara bişey olmasın diye elimden gelen i yapıcaktım özel hastaneye bile gitmeme izin vermiyordu kaynanam hep alaycı bişekilde ikîz diyemi gitmek istiyorsun ay bakması çok zor nasıl bakıcaksın ikisine deyip deyip sinirimi bozardı daha neler neler ...çok üzülüyorum çok kimse de beni anlamıyor
Tabbiki de rabbim bunu hayırlı gördü ki böyle oldu ama görümcem bana destek olcağına surekli olumsuz şeylerle kafamı doldururdu artık beni kıskandığını falan düşünmeye başlamıştımbirde bu dedikleriniz pek sebep olamaz sanki bebeklerinize kaybetmenize .. yani illaki stres iyi deidlir falan ama dr ne sebep gosterdi kalp durmasina..
Doktoruma sormamıştım bunu ama eşimle annemlere kadar bile gitsek nefes nefes e kalıyodum ki annemin evi kaynanamlara yakın olmasına rağmen bu durumda hep hamilelikten diyip pek umursamamıştım9 haftalik erkenmis nefes nefese kalmaniz nedenki acaba
bunu dr a sorun, bi dahaki hamilelikde daha temkinli olmus olursunuz, varsa abska sorunlar onlem alirsiniz
9 haftada insanin karni bile belli olmazki nefesini tikasin ikizde olsa pek degismez sanirim asil zorluk 3. trimestrde oluyor bu yorgunluk falan
Pek bişey demedi sanırsam zaten ben kalplerinin durduğunu öğrenince hüngür hüngür ağlamaya başladım doktoru dinleyemdim bile ama eşim de yanımdaydı onun söylediğine göre doktor eşinizle aranızda akrabalık varmı diye sormuş eşim hayır deyince ozaman buyuk bi ihtimal kan pıhtılaşması yani bebeklerin kalbine kan gitmemiştir demişbirde bu dedikleriniz pek sebep olamaz sanki bebeklerinize kaybetmenize .. yani illaki stres iyi deidlir falan ama dr ne sebep gosterdi kalp durmasina..
Ama benim düşük tehlkem vardı ik i hafta sırtüstü yatmam lazımdı ama nerdee iki gün bile dinlememiştim inanmıcaksınız ama hastanede üç gün yatmıştım hiç çıkmak istemiyordum daha huzurluydum ordabaşınız sağolsun.
kaynanayı bilmem de,görümce sizin iyiliğinizi düşünüp,söylemiş gibi geldi bana.yani çok alınacak,kafaya takılacak birşey söylememiş ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?