İkizlerimin kaybettim :'( bana stres yaşatanlar yüzünden!

Ben
onların uzuldugunu hiç düşünmüyorum.kaynanam kürtaj oldugum gun yanimdaydı yuzunde bir mutsuzluk ifadesi yoktu.

Gören zaten zor olcak diyenlerecevabinizi verin onlar nerden bilir allah inşallh kucaginiza almayi nasip etsin. ben ikizlere hamile kaldigimda herkez bir şok geçirmişti .gitti bebeklerim artık.

Son düzenleme:
Çok saolun güzel sözlerniz için teşekkür ederimverdiğiniz morel için.ama ben çok dua etmiştim ikiz olsun diye.

Gören zaten zor olcak diyenlerecevabinizi verin onlar nerden bilir allah inşallh kucaginiza almayi nasip etsin. ben ikizlere hamile kaldigimda herkez bir şok geçirmişti .gitti bebeklerim artık.

Yoo neden insanların kalbini kirayim ki? Zaten zor olacak bu belli. :) Ben de onlarla birlikte "yandım ben" gibisinden konuşup gulusuyoruz. Kalp kırpmamak benim için çok önemli.

Şunu da soyleyeyim; kaynana ve görumcene "sizin yüzünüzden kaybettim" dersen bu lafın dönüşü olmaz. Eşine bile bunu söyleme.

Yoo neden insanların kalbini kirayim ki? Zaten zor olacak bu belli. :) Ben de onlarla birlikte "yandım ben" gibisinden konuşup gulusuyoruz. Kalp kırpmamak benim için çok önemli.
Sizde haklısınız .gülüp gećmek en iyi zaten ama benjm hamileligim çok zor geçiyodu anlatmak isyedigim bu.

Neden kv yaninda aldınız mutsuzsunuz stres yapmışsınız annenizin gelme ihtimali yokmuydu kendi evinizde kalsaydiniz

Bu kadarcık stresle bebeğe bir şey olmaz. Olacağı varmış. Benim de 2.si çok stresliydi ama hem sağlıklı hem de mutlu bir bebek oldu. Gorumce de doğru söylemiş. Burda kendini doldurmaya çalışarak strese sokan siz olmuşsunuz. Nerde mutlu olacaksanız, o ortamda yer alın.

çok geçmiş olsun.ben de 1 aralıkta meleğimin kalbinin durması nedeniyle kürtaj oldum acınızı anlıyorum.ama size tavsiyem insanların söylediklerinden çok ruhen ve bedenen iyileşmeye çalışmak siz sadece kendinizi üzüyorsunuz insanların görümcenizin umrunda bile değil.görümceyi kafandan çıkarmanız lazım.Yeni hamileliğe hazırlık için pıhtılaşma testi,doktorunuzun gerekli gördüğü testleri yapın ki bir daha aynı acıyı yaşamayın.Sizi üzen olursa da rahatsızlığınızı hemen söyleyin içinizde kalmasın.Görümce kaç yaşında peki

Zaten ben hep onlar yüzünden demiyorum.doktorluk bir durumum olduğunuda düşünmüyorum. ben stres sıkıntı yuzunden her gece hamileligimde kabuslar goruyodum korkarark uyaniyodum yinede saolun rabbim kimseye aratmasın.
canım bak stresi sıkıntıyı kafandan atmak için uğraş diğer hamileliğin de yaşama bunları.Bunaldığında bol bol dua et allaha sığın inan daha iyi olacaksın.İnş. tez zamanda rabbim yine bebek verir bu acıyı tekrar yaşatmaz canım

Görümcem 18 yaşinda

İnşallah saolun bidaha yaşatmasın allah çok zor.bidaha sıkıntı yapmıycam dua edicem bebeklerime hep sizin dediginiz gibi.

Siz çok biliyosunuz. yinede saolun .benim acimi yaşamayan anlamaz .yaşayanların mesajlarindan anlıyorum nasıl acımı paylaştıklarini.
Narisona adlı üye için yazdim.

Şunu da soyleyeyim; kaynana ve görumcene "sizin yüzünüzden kaybettim" dersen bu lafın dönüşü olmaz. Eşine bile bunu söyleme.
Sizin normal yolla mi ikiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…