- 29 Aralık 2016
- 209
- 46
- 28
- Konu Sahibi Orhanhulya
-
onların uzuldugunu hiç düşünmüyorum.kaynanam kürtaj oldugum gun yanimdaydı yuzunde bir mutsuzluk ifadesi yoktu.Cok cok gecmis olsun. Insallah bu acinizi unutur yeniden gebe kalir ve tatlis bebislere sahip olursunuz.
Ama bu talihsiz durumu baskalarina yuklemeyin. Onlar yuzunden bebek dusurdum diye bir sey olamaz.
Ofkenizden boyle dusunuyorsunuz muhtemelen ama eminim onlar da uzulmuslerdir. Siz kalbinizi temiz tutmaya calisin bence.
Gören zaten zor olcak diyenlerecevabinizi verin onlar nerden bilir allah inşallh kucaginiza almayi nasip etsin. ben ikizlere hamile kaldigimda herkez bir şok geçirmişti .gitti bebeklerim artık.Söyledikleri şeyde bir şey yok ki ben de ikizlere hamileyim. Gören zaten zor olacak falan diyor. Kimseyi günah keçisi yapma, kimseyi suçlayip insanları da üzme. Bu sefer evliliğin bile sarsilabilir. İsmi gorumce-kaynana diye aman bunlar şeytandır diye düşünme. Gayet normal konuşmuşlar. İçini temiz tutmaya çalış.
Çok saolun güzel sözlerniz için teşekkür ederimverdiğiniz morel için.ama ben çok dua etmiştim ikiz olsun diye.öncelikle cok gecmis olsun , allahim tez vakitte kucagini doldursun ama bence de stres önemli olsada o kadarcik stresten düsmez... arkadaslarin yazdigi gibi millet ne ölüm haberleri ne olaylardan sonra yinede doguruyor, bence kaderi buymus bebeklerinizin, ama üzülmeyin erken giden bebeklerin mutlaka bi ssaglik problemi vardir ondan gitmistir demisti bi kere doktorum... belkide allahim size bu kötülügü yasatmamak icin aldi... ama daha cok bebek vercek insallah..
daha sonra hamileliklerinizde yine bölye probleminiz olursa gitmeyin kaynnanaya, annenini cagirin.. yada ben olsam görümcenin agzini kapardim.. allahim yardimciniz olsun
Gören zaten zor olcak diyenlerecevabinizi verin onlar nerden bilir allah inşallh kucaginiza almayi nasip etsin. ben ikizlere hamile kaldigimda herkez bir şok geçirmişti .gitti bebeklerim artık.
Sizde haklısınız .gülüp gećmek en iyi zaten ama benjm hamileligim çok zor geçiyodu anlatmak isyedigim bu.Yoo neden insanların kalbini kirayim ki? Zaten zor olacak bu belli. :) Ben de onlarla birlikte "yandım ben" gibisinden konuşup gulusuyoruz. Kalp kırpmamak benim için çok önemli.
Zaten kaynam ve görümceme söylemiyorum eşime anlatıyorum acım dan dolayı bişey demiyo üzülme olacağı vardı oldu diyo.Şunu da soyleyeyim; kaynana ve görumcene "sizin yüzünüzden kaybettim" dersen bu lafın dönüşü olmaz. Eşine bile bunu söyleme.
çok geçmiş olsun.ben de 1 aralıkta meleğimin kalbinin durması nedeniyle kürtaj oldum acınızı anlıyorum.ama size tavsiyem insanların söylediklerinden çok ruhen ve bedenen iyileşmeye çalışmak siz sadece kendinizi üzüyorsunuz insanların görümcenizin umrunda bile değil.görümceyi kafandan çıkarmanız lazım.Yeni hamileliğe hazırlık için pıhtılaşma testi,doktorunuzun gerekli gördüğü testleri yapın ki bir daha aynı acıyı yaşamayın.Sizi üzen olursa da rahatsızlığınızı hemen söyleyin içinizde kalmasın.Görümce kaç yaşında pekiKızlar bende yeni üye oldum derdimi anlatacak kimsem olmadığı için buraya içimi dökmek istedim yaklaşık iki hafa önce ikizlerimin kalpleri durdu malesefçok zor bir hamilelik dönemi geçirdim düşük tehlikemden dolayı kaynanamın evinde kalmak zorundaydım ama orda görümcemin bana yaptıklarından ve söylediklerinden dolayı bende stres tavan yapıyodu tabi haliyle ..bana surekli ayy yenge surekli uzaniyosun oturoyusun ileriki zamanda zaten karnın şişicek iyice şişceksin kalk biraz hareket et der dururdu bir rahat bırakmazdı beni zaten ayağa bile kalkamıyordumki biraz yürüsem nefes nefese kalıyordum okdar sevinmiştimki ikizlerim olcağı için çok multuydum onlara bişey olmasın diye elimden gelen i yapıcaktım özel hastaneye bile gitmeme izin vermiyordu kaynanam hep alaycı bişekilde ikîz diyemi gitmek istiyorsun ay bakması çok zor nasıl bakıcaksın ikisine deyip deyip sinirimi bozardı daha neler neler ...çok üzülüyorum çok kimse de beni anlamıyor
canım bak stresi sıkıntıyı kafandan atmak için uğraş diğer hamileliğin de yaşama bunları.Bunaldığında bol bol dua et allaha sığın inan daha iyi olacaksın.İnş. tez zamanda rabbim yine bebek verir bu acıyı tekrar yaşatmaz canımZaten ben hep onlar yüzünden demiyorum.doktorluk bir durumum olduğunuda düşünmüyorum. ben stres sıkıntı yuzunden her gece hamileligimde kabuslar goruyodum korkarark uyaniyodum yinede saolun rabbim kimseye aratmasın.
Görümcem 18 yaşindaçok geçmiş olsun.ben de 1 aralıkta meleğimin kalbinin durması nedeniyle kürtaj oldum acınızı anlıyorum.ama size tavsiyem insanların söylediklerinden çok ruhen ve bedenen iyileşmeye çalışmak siz sadece kendinizi üzüyorsunuz insanların görümcenizin umrunda bile değil.görümceyi kafandan çıkarmanız lazım.Yeni hamileliğe hazırlık için pıhtılaşma testi,doktorunuzun gerekli gördüğü testleri yapın ki bir daha aynı acıyı yaşamayın.Sizi üzen olursa da rahatsızlığınızı hemen söyleyin içinizde kalmasın.Görümce kaç yaşında peki
İnşallah saolun bidaha yaşatmasın allah çok zor.bidaha sıkıntı yapmıycam dua edicem bebeklerime hep sizin dediginiz gibi.canım bak stresi sıkıntıyı kafandan atmak için uğraş diğer hamileliğin de yaşama bunları.Bunaldığında bol bol dua et allaha sığın inan daha iyi olacaksın.İnş. tez zamanda rabbim yine bebek verir bu acıyı tekrar yaşatmaz canım
Kendi evim yaşanacak biyer degildi.yakn zamanda taşınıcaz inşallah.Neden kv yaninda aldınız mutsuzsunuz stres yapmışsınız annenizin gelme ihtimali yokmuydu kendi evinizde kalsaydiniz
Sizin normal yolla mi ikiz olduŞunu da soyleyeyim; kaynana ve görumcene "sizin yüzünüzden kaybettim" dersen bu lafın dönüşü olmaz. Eşine bile bunu söyleme.
Yoo neden insanların kalbini kirayim ki? Zaten zor olacak bu belli. :) Ben de onlarla birlikte "yandım ben" gibisinden konuşup gulusuyoruz. Kalp kırpmamak benim için çok önemli.
ins yeni evinizde saglikli bebekleriniz olurKendi evim yaşanacak biyer degildi.yakn zamanda taşınıcaz inşallah.
Sizin normal yolla mi ikiz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?