İkizlerimin kaybettim :'( bana stres yaşatanlar yüzünden!

Evet nasip değilmiş eşimde aynen sizin gibi düşünüyo kimseyi suçmalama allahın elinde diyo ama elimde değil ben kendimi bile çok suçlu buluyorum binbir türlü sebepler geçiyo aklımdan ama gerçekten herşey nasip...

ama siz yanlış anlamayın da,hamile kalmadan önce,bir tetkiklerinizi yaptırın.normal gelmedi bu,daha dokuz haftalık hamileyken,nefes nefese kalmalar,yüreyememeler.

B
Belki de çok nazlıymışım gibi anlamiş olabilirler inanınki çok halsiz düşmüştüm okadar hareketli yerinde duramayan bir insanken hemde hayırlısı boylemiş diyerek kötü düşünmemeye çalışıyorum ama elimde olmuyo Rabbim isteyen herkeze hamileligi tatdirsin bana sağlıklı bi şekilde İNŞALLAH

B
ama siz yanlış anlamayın da,hamile kalmadan önce,bir tetkiklerinizi yaptırın.normal gelmedi bu,daha dokuz haftalık hamileyken,nefes nefese kalmalar,yüreyememeler.
Bu halsizliğimi hep kansızlıgıma bağlıyodum kan değerlerim çok düşük çıkıyodu çunkü bu yuzden değilmidir doktorum bana kan ilacı vermişti ama içmemiştim hiç keşke içseydim şimdi çok pişmanım

doktor değilim,yanlış birşey söylemeyeyim şimdi .ama kansızlıkla,nefes nefese kalmanın bağlantısı var mıdır,bilmiyorum.halsizlik tamam da,sizin bahsettiğiniz,farklı birşey.ayrıca kansızlık,çocuk düşmesine neden olmaz bence.
telaş yapıp,korkmayın ama 2. kez hamile kalmayı düşünmeden önce,bir doktora görünün bence.

Stresten olduğunu sanmıyorum.
Tek stres den dolayı değildir tabiikide ama eşim bile beni anlamıyordu benim hastanede kaldığım gunlerde kendisi güle oynaya arkadaşının dügünune gitmişti hatta sadıcı bile olmuştu ben o durumdayken benim yanimda olması lazımken tek bırakmiştı beni

Kayıplarınız için üzüldüm ama stresten kaynaklandığını hiç sanmıyorum. Benim moralimi bozdular strese girdim düşük yaptım psikolojisine girmeyin doktora arastirtin belki pıhtılaşma sorununuz var bebeklere oksijen gitmedi ne malum kan sulandirici ilaç kullanırsınız

Evet kanamalarım durur durmaz hastaneye gidip araştırıcam zaten

O kadarlık stresten düşmezler mutlaka başka sebebi vardır.Başınız sağolsun bir daha gebelik yaşarsanız yalnız kalmayı deneyin

Geçmiş olsun, Allah hayırlı evlatlar nasip etsin size ama yani kayınvalidenizi kocanızı görümcenizi suçlamak biraz gereksiz geldi anlattıklarınıza göre.. evlerinde rahat değilseniz kendi evinizde kalsaydınız madem.hoş söyledikleri şeyler de pek stres yaptıracak şeyler gibi gelmedi bana hepimizin hayatında olan basit laflar.. siz hamilesiniz diye eşinizin arkadaşının düğününe gitmemesini beklemek de bencilce.. sonuçta ölüm yok ya bi kaç saat de tek yatıverin hastanede sünyanın sonu mu allah aşkına?

evet ilginc geldi 9 haftalik hamilelikte bunlar olmaz psikolojik midir acaba anlayamadim kalp sorunu olabilir mi ki konu sahibinin ya da dolasim? yani bunlar olsa da yine bu durumda olmamali 9 gaftalik hamilelikte ya da ileri derecede kansizlik olabilir. tahlil yaptirmafan hamile kalmiyor kimse simdilerde ama

haa bu arada buradaki bur cok kisi gibi gorumcenuz ve kv nizde durumu anlamamis bu yuzden tepkileri bana anormal gelmedi ayrica hamileliginixi neden evinizde gecirmediniz insanlari biraz rahatsiz etmissiniz yuk olmamaya calisin yazik insanlara

Haklı olabilirsiniz ama ben hastanede yatarken onun benimle
Sorun benim hastanede tek yatmam değil ben hastanede yatarken eşim arkadaşının sadıcıydı butun gun beni hic arayip sormadi düğün benim hamileligimden daha mı önemli

haa bu arada buradaki bur cok kisi gibi gorumcenuz ve kv nizde durumu anlamamis bu yuzden tepkileri bana anormal gelmedi ayrica hamileliginixi neden evinizde gecirmediniz insanlari biraz rahatsiz etmissiniz yuk olmamaya calisin yazik insanlara
Ay ne yükü şuan kendimi bilmesem gerçekten haklı bulurum bu soylediğinizi hiç emir veren şunu getirin bunu getirin diyen bir insan olmadım benim neden kaynamlarda kaldigimi bilseydiniz uzulurdunuz bana

Gecmis olsun oncelikle, arkadaslar da soylemis detayli bir tetkik yaptirin 9 haftalik hamilelikte en fazla yasayacaginiz sorun bulanti olmaliydi nefes nefese kalmaniz baska saglik sorunlariniz oldugunu dusunduruyor.
Bir de bundan sonra bu kadar sorun yasadiginiz, sizi bebeklerinizi kaybedecek kadar uzduklerini dusundugunuz insanlarla araniza mesafe koyun, gerekirse kendi ailenizde kalin. O kadar stres yasadiginiz halde orda kalmaya devam etmeniz cok anlamsiz olmus.

Evim yaşanacak biyer olsaydı asla kimsenin evinde kalmazdım çok şükür ki yakında kurtulucam
Evin yaşanacak bi yer değilse çocuk yapma kimse sana bakmak zorunda değil.Ayrıca belli ki bi rahatsızlığın var insanları katil ilan etmeden evvel hatayı kendinizde arayın biraz.

Bi yerde de eşim beni hastanede bırakıp düğüne gitti demissiniz ölümcül hasta degilsiniz hamilesiniz elbette gidecek.9 ay herkes sizin etrafınızda pervane olacak değil ya

Tetkitleri yaptırın şartlarınız iyi olunca hamile kalın.Mümkün mertebe kimseye yük olmayın hamilelik bi hastalık değil neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…