- 29 Aralık 2016
- 209
- 46
- 28
- Konu Sahibi Orhanhulya
-
Evet nasip değilmiş eşimde aynen sizin gibi düşünüyo kimseyi suçmalama allahın elinde diyo ama elimde değil ben kendimi bile çok suçlu buluyorum binbir türlü sebepler geçiyo aklımdan ama gerçekten herşey nasip...Öncelikle basiniz sagolsun.
Allah saglikla sihhatle nasip eder elbette..
Insanlar ister istemez stres yasiyorlar. Bu bazen cok fazla oluyor kaldiramiyor vs..
Ancak basimiza ne gelirse gelsin bir baskasina suc bulmak ancak kalbimizdeki siyahliklari arttirir.
Nasip degilmis bu kayıp bizim esimle imtihanimizmis demek daha yerinde ve sizi daha çabuk bu sıkıntıdan kurtaracak bir yoldur.
YAtağa çivilenipte yatmadım surekli zaten biyere kadar çıksak gorumcemle ben hızlı yuruyemiyodum daha arkadan geliyodum sinirleniyodu hadi yenge biraz hızlı yuru senin hamileligin boyleyse senin bidaha hamile kalmani istemiyorum demişti ya sizce bu ağır bir kelime değil mi
Belki de çok nazlıymışım gibi anlamiş olabilirler inanınki çok halsiz düşmüştüm okadar hareketli yerinde duramayan bir insanken hemde hayırlısı boylemiş diyerek kötü düşünmemeye çalışıyorum ama elimde olmuyo Rabbim isteyen herkeze hamileligi tatdirsin bana sağlıklı bi şekilde İNŞALLAHHamile olmadim hic bilmiyorum ama annemin inanilmaz agir gecer hamileligi hic bir sey yiyip icemez su bile dahil. Serumlarla ayakta durur buna ragmen agir yürüyüş asamasi dört aydan sonra oldu.
Tabi her kisinin ki birbirinden farkli seyreder. Belki naz gibi gelmistir sizin yavas hareketleriniz.
Bu halsizliğimi hep kansızlıgıma bağlıyodum kan değerlerim çok düşük çıkıyodu çunkü bu yuzden değilmidir doktorum bana kan ilacı vermişti ama içmemiştim hiç keşke içseydim şimdi çok pişmanımama siz yanlış anlamayın da,hamile kalmadan önce,bir tetkiklerinizi yaptırın.normal gelmedi bu,daha dokuz haftalık hamileyken,nefes nefese kalmalar,yüreyememeler.
B
Bu halsizliğimi hep kansızlıgıma bağlıyodum kan değerlerim çok düşük çıkıyodu çunkü bu yuzden değilmidir doktorum bana kan ilacı vermişti ama içmemiştim hiç keşke içseydim şimdi çok pişmanım
Tek stres den dolayı değildir tabiikide ama eşim bile beni anlamıyordu benim hastanede kaldığım gunlerde kendisi güle oynaya arkadaşının dügünune gitmişti hatta sadıcı bile olmuştu ben o durumdayken benim yanimda olması lazımken tek bırakmiştı beniStresten olduğunu sanmıyorum.
Kayıplarınız için üzüldüm ama stresten kaynaklandığını hiç sanmıyorum. Benim moralimi bozdular strese girdim düşük yaptım psikolojisine girmeyin doktora arastirtin belki pıhtılaşma sorununuz var bebeklere oksijen gitmedi ne malum kan sulandirici ilaç kullanırsınızTabbiki de rabbim bunu hayırlı gördü ki böyle oldu ama görümcem bana destek olcağına surekli olumsuz şeylerle kafamı doldururdu artık beni kıskandığını falan düşünmeye başlamıştım
Evet kanamalarım durur durmaz hastaneye gidip araştırıcam zatendoktor değilim,yanlış birşey söylemeyeyim şimdi .ama kansızlıkla,nefes nefese kalmanın bağlantısı var mıdır,bilmiyorum.halsizlik tamam da,sizin bahsettiğiniz,farklı birşey.ayrıca kansızlık,çocuk düşmesine neden olmaz bence.
telaş yapıp,korkmayın ama 2. kez hamile kalmayı düşünmeden önce,bir doktora görünün bence.
evet ilginc geldi 9 haftalik hamilelikte bunlar olmaz psikolojik midir acaba anlayamadim kalp sorunu olabilir mi ki konu sahibinin ya da dolasim? yani bunlar olsa da yine bu durumda olmamali 9 gaftalik hamilelikte ya da ileri derecede kansizlik olabilir. tahlil yaptirmafan hamile kalmiyor kimse simdilerde amaama siz yanlış anlamayın da,hamile kalmadan önce,bir tetkiklerinizi yaptırın.normal gelmedi bu,daha dokuz haftalık hamileyken,nefes nefese kalmalar,yüreyememeler.
Haklı olabilirsiniz ama ben hastanede yatarken onun benimleGeçmiş olsun, Allah hayırlı evlatlar nasip etsin size ama yani kayınvalidenizi kocanızı görümcenizi suçlamak biraz gereksiz geldi anlattıklarınıza göre.. evlerinde rahat değilseniz kendi evinizde kalsaydınız madem.hoş söyledikleri şeyler de pek stres yaptıracak şeyler gibi gelmedi bana hepimizin hayatında olan basit laflar.. siz hamilesiniz diye eşinizin arkadaşının düğününe gitmemesini beklemek de bencilce.. sonuçta ölüm yok ya bi kaç saat de tek yatıverin hastanede sünyanın sonu mu allah aşkına?
Sorun benim hastanede tek yatmam değil ben hastanede yatarken eşim arkadaşının sadıcıydı butun gun beni hic arayip sormadi düğün benim hamileligimden daha mı önemliGeçmiş olsun, Allah hayırlı evlatlar nasip etsin size ama yani kayınvalidenizi kocanızı görümcenizi suçlamak biraz gereksiz geldi anlattıklarınıza göre.. evlerinde rahat değilseniz kendi evinizde kalsaydınız madem.hoş söyledikleri şeyler de pek stres yaptıracak şeyler gibi gelmedi bana hepimizin hayatında olan basit laflar.. siz hamilesiniz diye eşinizin arkadaşının düğününe gitmemesini beklemek de bencilce.. sonuçta ölüm yok ya bi kaç saat de tek yatıverin hastanede sünyanın sonu mu allah aşkına?
Ay ne yükü şuan kendimi bilmesem gerçekten haklı bulurum bu soylediğinizi hiç emir veren şunu getirin bunu getirin diyen bir insan olmadım benim neden kaynamlarda kaldigimi bilseydiniz uzulurdunuz banahaa bu arada buradaki bur cok kisi gibi gorumcenuz ve kv nizde durumu anlamamis bu yuzden tepkileri bana anormal gelmedi ayrica hamileliginixi neden evinizde gecirmediniz insanlari biraz rahatsiz etmissiniz yuk olmamaya calisin yazik insanlara
bence hayatinizi duzene sokmadan 2. bir hsmilelik yasamayin oncelikle bir check up tan gecinEvim yaşanacak biyer olsaydı asla kimsenin evinde kalmazdım çok şükür ki yakında kurtulucam
Hayatımi nasıl duzene sokucam ki cocuk cok sevmeme cok istememe ragmen erteliycem simdi baska bir dertle ugraşiyorum malesefbence hayatinizi duzene sokmadan 2. bir hsmilelik yasamayin oncelikle bir check up tan gecin
Evin yaşanacak bi yer değilse çocuk yapma kimse sana bakmak zorunda değil.Ayrıca belli ki bi rahatsızlığın var insanları katil ilan etmeden evvel hatayı kendinizde arayın biraz.Evim yaşanacak biyer olsaydı asla kimsenin evinde kalmazdım çok şükür ki yakında kurtulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?