İkizlerimin kaybettim :'( bana stres yaşatanlar yüzünden!

Evet doğal olmuştu tek yumurta ikiziydi ama saçma sapan konuşmaları insanı daha çok üzüyo

keşke evinizde kalsaydınız, o zaman.şimdi böyle acabalarınız olmazdı.
neyse,üzüldüm sizin adınıza ama inşallah en kısa zamanda,sağlıklı bebeklere kavuşursunuz.

stresten olmamistir otopsi taptirdinuz mi

Başınız sağolsun. Erken haftalarda yaşanmış bir kayıp, genelde bebekler sağlıksızsa rahme tutunamazlar zaten düşük tehlikeniz de varmış. Umarım tekrar hamile kalabilirsiniz ve sağlıklı bir bebeğiniz olur. Görümceniz de iyiliğinize söylemiş gibi geldi bana, kötü hissettirmedi. Kaybınızdan dolayı biraz alıngan olmuş olabilirsiniz belki. Umarım kısa zamanda atlatırsınız.

Saolun yinede guzel temenniz için inşallah çabuk atlatırım ama görümcem o sözleri söyleyerek niye iyiliğimi düşünsünki zaten zayıfcık bişeyim doktorum bana kendine çok iyi bakman gerekiyo ye iç derdi hep

Basin sagolsun da dusuk tehliken varmis zaten ve dusmus. Kaynana gorumce 2 laf ettiler diye insanlarin gunahini alma bos yere.

Çok şişeceksin falan demiş ya belki biraz hareketten bir şey olmaz diye düşünmüştür. Full yatmanız da gerekmiyor zaten o durumda benim bildiğim, sadece daha dikkatli olmanız lazım. Sürekli iş yapmamanız lazım vs. Kimse bile bile bebeğinizi düşürün diye bunu demez canilik yani derse de.

keşke evinizde kalsaydınız, o zaman.şimdi böyle acabalarınız olmazdı.
neyse,üzüldüm sizin adınıza ama inşallah en kısa zamanda,sağlıklı bebeklere kavuşursunuz.
Eşim evde tek kalmama izin vermiyodu aklım sende kalır diyodu hep b
Eşin gündüz evde yok ki. Hamilelik senin. Rahat hissetmesi gereken sensin. Bence ya kulaklarını tıkamayı öğren ya da kaynanan ve görümcenle görüşme.
Görüşmesemde olmaz ki eşime anlatıyorum hiç beni haklı bulmuyo dırdır yapma bana boşuna artık görüşmesem evimde huzur olmaz

Siz onun söyleyiş tarzının nasıl olduğunu bilseydiniz resmen beni iğneler gibi kıskanç tavırlarla söylüyodu surekli bana nekadar şanslısın diyo bende inşallah sen evlenince daha benden daha şanslı olursun diyorum çunkü gözü benim mutluluğumda kalmasın diye

of nerede ne şekilde yaşayacağınıza sizin adınıza karar veren hanzolara bi zahmet çocuk yapmayın ya.

Geçmiş olsun da, 3 tane basit laftan dolayı çocuk düşmez, boşuna milleti suçlamayın. Görümce kötü bir şey dememiş. Daha ilk 9 haftada yatak döşek yatmak abartı. Biraz hareket etmek gerekiyor doktor ille de yatağa çivilenip yatacaksın demediyse.

YAtağa çivilenipte yatmadım surekli zaten biyere kadar çıksak gorumcemle ben hızlı yuruyemiyodum daha arkadan geliyodum sinirleniyodu hadi yenge biraz hızlı yuru senin hamileligin boyleyse senin bidaha hamile kalmani istemiyorum demişti ya sizce bu ağır bir kelime değil mi

Öncelikle basiniz sagolsun.
Allah saglikla sihhatle nasip eder elbette..

Insanlar ister istemez stres yasiyorlar. Bu bazen cok fazla oluyor kaldiramiyor vs..
Ancak basimiza ne gelirse gelsin bir baskasina suc bulmak ancak kalbimizdeki siyahliklari arttirir.
Nasip degilmis bu kayıp bizim esimle imtihanimizmis demek daha yerinde ve sizi daha çabuk bu sıkıntıdan kurtaracak bir yoldur.

İşte belki siz kıskançmış gibi algılıyor da olabilirsiniz, hamilelik sizi eskiye kıyasla daha hassas yapmış olabilir. Hareket etmeniz gerektiğini söylemesi anormal değil cidden de. Stresin düşük, erken doğum gibi etkileri olabilir evet ama bu stresi de kendinize yaratan sizsiniz, demek istediğimi anlatabildim mi? Yani görümcenin ultra kıskanç biri olduğunu düşünelim, sizin de onu kafaya takmamanız gerekir, kendinize stres kaynağı yaratmamanız gerekir.

Hamile olmadim hic bilmiyorum ama annemin inanilmaz agir gecer hamileligi hic bir sey yiyip icemez su bile dahil. Serumlarla ayakta durur buna ragmen agir yürüyüş asamasi dört aydan sonra oldu.
Tabi her kisinin ki birbirinden farkli seyreder. Belki naz gibi gelmistir sizin yavas hareketleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…