İkizlerimin kaybettim :'( bana stres yaşatanlar yüzünden!

yapiyorlar canim ama ucretli

yapiyorlar canim ama ucretli
canım ben anlatamadım galiba.. otopsi dediğin 12 haftadan büyük şekli oluşmuş bebeğe yapılır. 12 haftadan öncesi hücre topluluğu, insan şekli bile yok. ve o hücre topluluğuna yapılan işlem otopsi değil, genetik veya patolojik inceleme. organlar 12. haftada oluşmuş oluyor öncesinde değil...

Basiniz sagolsun
O kadar şey aldım ama yavrum kefen giyebildi sadece... icim yandi tutustu,Rabbim acinizi hafifleticek salih saliha evlatlar nasip etsin tez zamanda..

benim gozumun onunde kaydi gitti bebegim,kurtaj olmadim ben,bagira bagira aglaya aglaya dusurdum 9 haftalikti benimkide,sizi anliyorum ama sabredin,Allah sabredenlerle beraberdir.
dusuk yaptiktan 2 ay sonra hamile kalmayi nasip etti Allah,simdi sipam icerde uyuyor hamdolsun.
inanin zamanla hafifleyecek aciniz.
eger kv ile gorumce sizi huzursuz ediyorsa birdaha onlarda kalmayin,olur biter.

Basiniz sagolsun
O kadar şey aldım ama yavrum kefen giyebildi sadece... icim yandi tutustu,Rabbim acinizi hafifleticek salih saliha evlatlar nasip etsin tez zamanda..

Allahumme amin canım.. Rabbim şu mübarek günde hepimizin acılarını dindirsin kulaklarımızı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah.. Senin düşük nedenin neydi?

Allahumme amin canım.. Rabbim şu mübarek günde hepimizin acılarını dindirsin kulaklarımızı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah.. Senin düşük nedenin neydi?

dusuk nedenim arastirilmadi,cunku dusukten once saglikli bi dogumum var.
anneyle alakali dusuklerde ardarda dusuk olunca arastirma yapiliyor dedi doktorum.
sagliksiz gebelik dendi o kadar.
acikcasi bende biseylerin yolunda gitmedigini hissetmistim ama kalp atisini filan duyunca rahatlamistim.
dusuk yapiyormusum kananam baslamisti evde yalnizdim ama benim aklima dusuk yapacagim gelmiyor,ustune gorme mi diye kendimi avutuyordum,esimi cagirdim nobeti birakip geldi,tam hastaneye gidecekken kapinin onunde yigildim kaldim zaten.

Çok çok üzüldüm Allah sabırlar versin kaç aylıklardı ?Bende ikizlerime hamileyken çok stress ve sıkıntı yaşatmıştı kendi babam ağlamaktan mahvolmuştum inanılmaz üzülmüştüm ama Allah doğacaksa ve yiyecek ekmekleri varsa yaşatıyor bnde 1 kg doğurmuştum erken doğum ama çok şükür şuan 3,5 yaşındalar.Allah yine bu güzel duyguları yaşatsın sana

İçimize düştükleri andan itibaren endişelerimizde başlıyor zaten.. Allahın bir rahmeti olsa gerek insan kavuşamayacağını hissediyor sanki

Rahat değilseniz kalmasaydınız keşke.
Daha önce görümce ve kv ile aranız kötü müydü? Bu cümlelere bakarak öyle aman aman stres yaşanacak durum göremedim ama önceden aranız kötüyse durum farklı olabilir.
Başınız sağolsun

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm senin adına sevindim düşükten sonra 2 ay sonra hemen hamile kalmışsın belki benimde öyle olur ozaman acim biraz diner ama inşallah yine ikiz olur...

Nekadar erken doğum yaptıniz yani kaç ayliklardi neguzel keşke benimkilerde karnımda olsalardı ama takdiri ilahi ben kendimi suçladigim için daha çok ağlıyorum hamileligimde okadar stres yaptim okadar çok ağladım ki gozumden şakır şakır yaşlar aka aka birine derdimi anlatincada yapma etme hep bebeklerine zarar diyolardı stres sıkıntı bebeğe giden kanı sıkıştırıp pıhtılaştırıyomuş ama sizin dediginiz gibi yiyecek ekmekleri varsa yaşıyacaklardı...

Üzülmeye mutsuz olmaya...yer ariyorsunuz bir cok insan gibi...Mutsuzluk hastalığına yakalanmışşsınız maalesef.Bunlar stres değil.Biraz kendinizi yönetmeyi öğrenmeniz gerek.stresten olduğunu sanmıyorum.Başınız sağolsun.

QUOTE="burbuk, post: 49503154, member: 31567"]Öncelikle başınız sağolsun.
Bütün sayfaları okumadım. Ama aklıma takılan şeyi sormadan geçemiyeceğim.
Görümce ve kaynananız size bunları yaparken eşinizin eli armut mu topluyordu? Lütfen bana bunu bir söylesenize.
Eşiniz müdahale etmedi mi? Sesini çıkarmadı mı? Cidden anlamakta zorlanıyorum ben şu anda.[/QUOTE]
Eşim yanimda olmuyordu çalıştığı için eve gelince de anlatiyordum kafama taktıklarımı ama büyütülecek birşey yok diyo ve asla onun yaninda kardeşine ve annesine tek bir yanlış kelime söylememi istemiyo hep zaten yanlış anlayan ben oluyorum kardeşi ayrı bir dertti benim için hamile halimle biri beni alttan almıyodu eşim ailesine aşırı düşkün bana kötü biz soyleseler asla sesini çıkarmaz buna eminim

Bebeklerimi kaybettim ve mutsuz olmaya yer arıyorum evet gerçekten çok haklısınız

6,5 aylıklardı biri 1100 g diğeri 1200 dü 45 gün küvezde kaldılar çok şükür atlattık o günleri sen de sıkıntı yapma ne kadar muhtaçta olsan evin de kal bir daha arkadşların gelsin arada,birileri bulunur elbet kendi başına eminol daha rahat

Kesinlikle kendi başıma kalsam daha rahat ederdim ama eşim şimdi bile baskı yapıyo gidelim annemlerde kalalım diye ve sonu öyle olucak galiba zaten hergün annesindeyiz

Kısmetlerinde yaşamak yokmuş. Geçmiş olsun. Bu konu için başkalarını suçlayıp kırmayın derim.
saolun yine de kimseyi suçlayıp kıramam ki zaten elim kolum bağlı eşim asla izin vermiyo kardeşine bile tek kelime soylememe bende kimseye soyleyemedigim için biraz içimi buraya dökmek istedim acımı paylaşmak istedim

Aminnnnn çok saolun busefer dördüzlerim olur inşallah ta ozaman gorürler bakalım .mesajınızada çok guldum ayrica yılan dilliler ya:))

Kısmetlerinde yaşamak yokmuş. Geçmiş olsun. Bu konu için başkalarını suçlayıp kırmayın derim.
+1
katılıyorum arkadaşa,
kimseyi suçlayıp günaha girmeyin nasipleri o kadarmış başınız sağolsun
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…