- 27 Nisan 2012
- 15.839
- 19.115
- 498
- Konu Sahibi Orhanhulya
-
bu duaya gerçekten candan mı amin dedinizAminnnnn çok saolun busefer dördüzlerim olur inşallah ta ozaman gorürler bakalım .mesajınızada çok guldum ayrica yılan dilliler ya:))
bu duaya gerçekten candan mı amin dediniz
hayran kaldım cesaretinize :)
Bunda ne var kii evet hemde çokkkkkk aminnnn ama dördüz olması imkansızdır ben çok cocuk seviyorum ufak ufak birsuru bebeklerimle dolsun evimallah nasip eder inşallah isteyen herkezede
Başın sağolsun bende geçen sene kaybettim yavrumu ona aldığım ilk ve son giysiyi annem dolabi düzeltirken açıkta unutmuş baktım kaldım yataktan çıkamadım çok zor bilirimKızlar bende yeni üye oldum derdimi anlatacak kimsem olmadığı için buraya içimi dökmek istedim yaklaşık iki hafa önce ikizlerimin kalpleri durdu malesefçok zor bir hamilelik dönemi geçirdim düşük tehlikemden dolayı kaynanamın evinde kalmak zorundaydım ama orda görümcemin bana yaptıklarından ve söylediklerinden dolayı bende stres tavan yapıyodu tabi haliyle ..bana surekli ayy yenge surekli uzaniyosun oturoyusun ileriki zamanda zaten karnın şişicek iyice şişceksin kalk biraz hareket et der dururdu bir rahat bırakmazdı beni zaten ayağa bile kalkamıyordumki biraz yürüsem nefes nefese kalıyordum okdar sevinmiştimki ikizlerim olcağı için çok multuydum onlara bişey olmasın diye elimden gelen i yapıcaktım özel hastaneye bile gitmeme izin vermiyordu kaynanam hep alaycı bişekilde ikîz diyemi gitmek istiyorsun ay bakması çok zor nasıl bakıcaksın ikisine deyip deyip sinirimi bozardı daha neler neler ...çok üzülüyorum çok kimse de beni anlamıyor
Sol canım allah bidaha yaşatmasın gerçekten çok zor ...sizin bebeğıniz kaç aylıktı ve içim yandı ilk ve son giysisi diyince atlatılması zor sizde 1 sene olmasına rağmen acınız taze gibi zamanla geçer diyolar ama bence geçmez
Ama hamilelik psikolojisi bambaşka oluyo yaşayanlar bilir...yinede saolunKotu seyler soylememisler suclayacak birilerini ariyosun gibi geldi. Cok zor durum Allah yardimcin olsun
hmm anladim tamam iste ondan senin dediginden yapilmaliydicanım ben anlatamadım galiba.. otopsi dediğin 12 haftadan büyük şekli oluşmuş bebeğe yapılır. 12 haftadan öncesi hücre topluluğu, insan şekli bile yok. ve o hücre topluluğuna yapılan işlem otopsi değil, genetik veya patolojik inceleme. organlar 12. haftada oluşmuş oluyor öncesinde değil...
Stresten olmaz hassas bir dönemde olduğun için söyledikleri ne alınmış sın ama son yıllarda ülkede doğan Suriyeli bebek nüfusunu düşünürsen doğacak olan her şekilde doğuyor Allah sağlıklı çocuklar versinZaten çok yüz vermiycem artık görümceme nekadar mesafe okadar iyimiş gerçekten daha yeni 5 aylık evliyim yavaş yavaş alışıcam bu durumlara inşallah
Tabiiki de takdiri ilahı boylesi daha hayırliymiş diye dusunuyorum ama sonu hüsran olunca ne kendimi affediyorum nede beni üzenleri.Stresten olmaz hassas bir dönemde olduğun için söyledikleri ne alınmış sın ama son yıllarda ülkede doğan Suriyeli bebek nüfusunu düşünürsen doğacak olan her şekilde doğuyor Allah sağlıklı çocuklar versin
Herşey rabbimin elinde kimsenin gücü yetmez bebeklerime zaten biliyorum ama nazar diye bir gerçekte var kötü gözler sözler bana sıkıntı veriyoBenim de bebegimin kalbi durmuştu Dr bunun ilk haftalarda yaşanabileceğini belli bir sebebinin olmayacagini söylemişti.m erak etme hayirlisiyla yeniden kucağına alırsın bebeğini.onlarin davranışlarından olduğunu sanmıyorum
Zaten ben hep onlar yüzünden demiyorum.doktorluk bir durumum olduğunuda düşünmüyorum. ben stres sıkıntı yuzunden her gece hamileligimde kabuslar goruyodum korkarark uyaniyodum yinede saolun rabbim kimseye aratmasın.Bence onlar yüzünden düşmemiştir
ikinci hamilelik öncesi kan testlerinizi yaptırın ki phtolasma felanmı var durum nedir bir bakılın
basınız sagolsun rabbim insallah yeni elatlar nasip etsin
Normal yoldan dördüzlere hamile kalan yoktur ki ikiz çok varda dördüzler tedaviyle oluyodurNeden dördüz imkansız olsun 5 izler var internetten bak 6 ız bile var galiba
Sağlıklı olsun da bir tane de yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?