İkizlerimin kaybettim :'( bana stres yaşatanlar yüzünden!

Başın sağolsun bende geçen sene kaybettim yavrumu ona aldığım ilk ve son giysiyi annem dolabi düzeltirken açıkta unutmuş baktım kaldım yataktan çıkamadım çok zor bilirim

çok geçmiş olsun.

çok üzüldüm. o kötü niyetli insanların da daha kötüleri başlarına gelir umarım.

inanın stres çok etkili hastalık söz konusu olunca. stres olunca adrenalin ve kortizol hormonları artıyor ve vücut için zararlı bunlar.

bir gün gelip ablam bana çatmıştı, hakaretler, küfürler, başımda bikbikbik o kadar sinirlendirdi ki beni ellerim titriyordu bembeyaz oldum.

sonra karnıma bir ağrı girdi yumurtalık kistim patlamış az kaldı ameliyatlık oluyordum.

yine bi dönem ailemden ayrı yaşıyordum ders çalışıyordum yoğun hepsi birlikte geldiler birlikte kalmaya başladık, bütün düzenim bozuldu ev kavga gürültü bitmiyor.

sıkıntı stresten baş dönmelerim başladı, sonra tetkik yaptırınca tiroid hormonumda terslik olduğunu gördüm ve ben resmen dağıldım.

sonra kendimi toparladım bütün değerlerim düzeldi baş dönmem geçti.

lütfen kendinizi strese sokmayın, bu insanlar için sağlıktan olmaya değmez, bu size hayat dersi olsun.

ne olursa olsun kim ne derse desin şöyle olabilin

Çok saolun..ben zaten herşeyi çokta kafaya takan biri degilim hamilelikte çok hassaslaşmştım oyuzden..birde eşim bukadar ailesine düşkünken beni savunmaması daha çok stres ve yanlız kalmışlık hissine kapılıyodum.. ama herşey allahın elinde böylesi hayırlıymiş.

Bence onlar yüzünden düşmemiştir
ikinci hamilelik öncesi kan testlerinizi yaptırın ki phtolasma felanmı var durum nedir bir bakılın
basınız sagolsun rabbim insallah yeni elatlar nasip etsin

Benim de bebegimin kalbi durmuştu Dr bunun ilk haftalarda yaşanabileceğini belli bir sebebinin olmayacagini söylemişti.m erak etme hayirlisiyla yeniden kucağına alırsın bebeğini.onlarin davranışlarından olduğunu sanmıyorum

hmm anladim tamam iste ondan senin dediginden yapilmaliydi

Zaten çok yüz vermiycem artık görümceme nekadar mesafe okadar iyimiş gerçekten daha yeni 5 aylık evliyim yavaş yavaş alışıcam bu durumlara inşallah
Stresten olmaz hassas bir dönemde olduğun için söyledikleri ne alınmış sın ama son yıllarda ülkede doğan Suriyeli bebek nüfusunu düşünürsen doğacak olan her şekilde doğuyor Allah sağlıklı çocuklar versin

Tabiiki de takdiri ilahı boylesi daha hayırliymiş diye dusunuyorum ama sonu hüsran olunca ne kendimi affediyorum nede beni üzenleri.

Herşey rabbimin elinde kimsenin gücü yetmez bebeklerime zaten biliyorum ama nazar diye bir gerçekte var kötü gözler sözler bana sıkıntı veriyo

Bence onlar yüzünden düşmemiştir
ikinci hamilelik öncesi kan testlerinizi yaptırın ki phtolasma felanmı var durum nedir bir bakılın
basınız sagolsun rabbim insallah yeni elatlar nasip etsin
Zaten ben hep onlar yüzünden demiyorum.doktorluk bir durumum olduğunuda düşünmüyorum. ben stres sıkıntı yuzunden her gece hamileligimde kabuslar goruyodum korkarark uyaniyodum yinede saolun rabbim kimseye aratmasın.

Neden dördüz imkansız olsun 5 izler var internetten bak 6 ız bile var galiba

Sağlıklı olsun da bir tane de yeter

Neden dördüz imkansız olsun 5 izler var internetten bak 6 ız bile var galiba

Sağlıklı olsun da bir tane de yeter
Normal yoldan dördüzlere hamile kalan yoktur ki ikiz çok varda dördüzler tedaviyle oluyodur
Ben bide normal doğumdan çok korkuyorum çogul gebelik olunca sezeryan yapiyolar

öncelikle cok gecmis olsun , allahim tez vakitte kucagini doldursun ama bence de stres önemli olsada o kadarcik stresten düsmez... arkadaslarin yazdigi gibi millet ne ölüm haberleri ne olaylardan sonra yinede doguruyor, bence kaderi buymus bebeklerinizin, ama üzülmeyin erken giden bebeklerin mutlaka bi ssaglik problemi vardir ondan gitmistir demisti bi kere doktorum... belkide allahim size bu kötülügü yasatmamak icin aldi... ama daha cok bebek vercek insallah..

daha sonra hamileliklerinizde yine bölye probleminiz olursa gitmeyin kaynnanaya, annenini cagirin.. yada ben olsam görümcenin agzini kapardim.. allahim yardimciniz olsun

Söyledikleri şeyde bir şey yok ki ben de ikizlere hamileyim. Gören zaten zor olacak falan diyor. Kimseyi günah keçisi yapma, kimseyi suçlayip insanları da üzme. Bu sefer evliliğin bile sarsilabilir. İsmi gorumce-kaynana diye aman bunlar şeytandır diye düşünme. Gayet normal konuşmuşlar. İçini temiz tutmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…