ikizlerin haftalarına göre kiloları

Merhaba ne iğnesi yaptırdın ciğer geliştirici mi bu arada bebeklerin nasil
Evet ciğer geliştirici yaptırmaya başladık bu gün kizlarima iyi dedi doktor ama minikler dedi 1000 gr ağırlıkları küçük doğacak diyor işte erken doğmadan 2000 gr geçerse çok mutlu olacağız

Merhaba kizlar 29 haftadayım ikizlerim olacak allahın izni ile siz ne yiyorsunuz bebek kilo alsın diye

28+4 te 1300 gr ikiside. Ben 70 ile başladım şuan 30. haftadayım ve 2 haftadır 81,4 kiloda kaldım. Çok yiyorum ama sanırım hayatımda yemediğim kadar sağlıklı beslendim. Her sabah işyerinde 1 yumurta ve koca dilim peynir, maydonoz ve tahinpekmez ile başlıyorum 8de. 10 gidi 1muz yiyorum. 12-13 arası ne varsa işyerinde yemek, 14te yine meyve, 15.30da yulaflı laktozsuz süt, 19 akşam yemeği (ilk gündeen beri dönüp dolaşıp aynı yemekleri mutlaka yedim: tavukgöğüs, yağı alınmış antrikot, kurufasülye veya nohot, balık, köfte gibi protein içeren yemek), 20 de 2 küçük dilim bitter veya meyve.

Tabi bu beslenme döngüsü içinde şunu belirtmeliyim ki 2 bebek gerçekten göğüse çok fazla baskı yapıyor ve midemde ekmek yesem yemek yiyecek yer kalmadığı için ekmek çok az yedim mecburen. Tabiki sağlıksız birçok kaçamağım da oldu ama sağolsun reflü kaynaklı faranjitim olduğu için hep bi bukadar yeeter demek zorunda kaldım. Mesela patates kızartsam yesem en az 2gün mide ve boğaz pert.

20.haftadan itibaren kullandığım ilaç ve takviyeler: Levotiron 125(önceedeende kullanıyordum, Osteowell (kalsiyum), Regenesis (Omega), D Vitamini, Magnezyum ve Demir(Ferrum)

22+3 de renkli ultrason çekildi oğlum516 kızım 505 gram
24+5 de oğlum 751 kızım 745 gram
25+5 de oğlum 875 kızım 845 gram
26+6 da oğlum 1055 gram kızım 1045 gram.
hedef 37 bakalım.
herkese hayırlı doğumlar dilerim.

Back
X