İkizlerinize nasıl bakıyorsunuz ya da baktınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cigdo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim evimin düzeni oğluma göre ayarlıydı zaten,doğrusu o şimdi okula başladı ama değiştirmemiştik yani,prizlerin koruyucuları var,tv ve raflar sabitlenmiş durumda,sehpalar kaldırıldı,benim kızlar şimdiden saçlarını çekiorlar ,kabloları sabitledik ama o mink parmaklarıyla çekebiliorlar her yerden :)

sevgileri bambaşka ,artık biraz oynayabiliorlar,en azından yemek yapacak vakit bulabiliorum

ben şimdi 3 saate bir besliorum bilmiorum doğru mu yapıorum ama acıkmıorlar gibi gelior bana,daha erken verirsem yemiorlar zaten.

fatoş hanım ben sanki sizin yadığınızı hatılıorum ,benim kayınvalidem hep hala şunu söyler : ne de olsa emmiorlar birini götüreyim ben bakayım nolacak bana yüklüğü olmaz ama annesi dayanamam diyor der. sanki çok basit bir eşya götürecek evden ,nasıl vereceğimi düşünüorlarsa. ben sert çıktığım için ısrar edemior,yoksa ciddi ciddi istiyor kızımın birini

sizin de herhalde kayınavlideniz böyle bişey söylemişti sanırım. okuduğumu hatırlıorum

evet öyle bişey oldu canım. kendi annemle aynı şehirde değiliz.. cansu emmediği için bi çok kez istedi ben bakayım dedi nasıl olsa emmiyor diye.. ama vermedim tabiki.. ben onlar için istifa ettim işimi bıraktım ne kadar zorlansamda baktım kendim :) bakmayada devam ederim...

bu arada kayınvalidem 1 saat bile bakmaz :))

seni hatırladım canım diğer topic ten.. ayağın halen düzelmedi mi neden bu kadar uzun sürdü.. ne kadar zor yaa..

bugün boynum tutulmuş çok fenayım.. sen 10 aydır ayağını kullanamıyorsun ikide bebek ( bakıcı olsa bile çok zor...

ewet canım hala iyileşemedim.2 ameliyat geçirdim ,ilki doktor hatası nedeniyle ayağım tekrar kırıldı yani platin vardı okırıldı sonraa tekrar ameliyat oldum belkide 3.kez kırılma riski var tekrar ameliyat olabilirim düzelsin diee bekliyorum.zor olmaz mı hemde ne zzor sırf bebeklerim için dayandım ama artık sonlarındayım malesef psikolojim çökmüş durumda sanırım destek almaya başlıcam.sanada geçmiş olsun canım eşiminde 2 gündür boynu tutulmuş çok fena yaa kıpırdayamıyo bile ki sen bebek bakıyorsun allah hepimize kolaylıklar versin

Haticemmm hoşgeldin,face dışında seni burada da görmek çok güzel:)

kızlar biliyorsunuz havalar soğuyor,çocuklar bir kaç ay evde çok kalmak zorunda kalacaklar.ben bugün birkaç oyuncak sipariş verdim.hem eğlendirici hem de onları oyalayıcı şeyler.özellikle tek bakan anneler için daha kurtarıcı olurlar.mesela çok yer kaplamayan kaydırak düzenekleri var parklardaki gibi,sonra türkçe sesli oyun masaları falan var.hem eğitici de oluyor.tavsiye ederim.

yazılanları okuyunca nekadar yalnız olduğumu anladım benimkiler 7 aylık 2 aya kadar kayınvalidemle baktık şuan tek bakıyorum ayrıcca 3 yaşında kızımda var bazen öyle birnoktaya geliyorumki çıldırmak üzere oluyorum yinede şükür diyorum canları sağ olsunda Rabbim cümlemize yardım etsin

amin canım.. bugün zor oldu valla yedirmek yemeklerini hazırlamak..

sende tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah...

hoşbuldukk canımmm.çok özlemişim burayı yaa inan dün bunu farkettim valla.yaa nasıl oyuncaklar aldınn bende istiyorum aslında pek oyuncak oynamıyor nedense benimkiler.hani tahta oyuncaklar sağlıklı feln demişlerdi bende hemen aldırdım çok güzeldi aslında değiik şeyler bloklar ,sürmeli ördekçik elinde sürdükçe ayakları oynuyor ,yumurtası üstünde bi tavuk oda iple çekiyorsun el göz koordinasyonu denge için idealmiş ama bizimkiler sadece duvarlara vurup anne tak tak diyolar kaldırdım bendee((((((( gül-nur bazen yakında birileri iyi olsada karışan kişi çoğaldıkça iş daha da zorlaşıyor malesef...fatoş inş..iyileşicem artık bu son olacak sanada zor olmuş ama bugün geçer inşallah boynun

canım bildiğin kaydırak aldım ama ev için olanından.kışın parka gidemeyeceğiz evde oyalansınlar diye.sonra ilk arabam diye bir araba aldım.daha küçükler için yürüteç olarak da kullanılabiliyor.bizimkiler için de araba olarak sürülüyor.bir de aktivite masası deniliyor.alfabe,hayvan sesleri,şarkılar falan var.çok eğitici ve güzel bir şey.cumaya gelecekler,facedeki grubumuza eklerim hem kızlar da görmüş olur.birde Burçin demişti hani ADIM ADIM diye 9 ay-4 yaş grubu bir eğitim sitesi var.aylık 30 liraya abone oldum.çocukların gelişim ayına göre her ay kitaplar,şarkılar,oyuncaklar,cd ler,interaktif kitaplar ve sürpriz hediyeler falan yolluyorlar.sitesini bir incele,pedogog ve psikologlar hazırlıyor herşeyi.ben beğendim.

Hatice benimkilerde oyuncaklarını ya birbirlerine ya da duvara vuruyorlar.hep kırıldı herşeyimiz.

face de ikiz anneleri ile ilgili bir grup mu var ,geçen okumuştum baktım bulamadım?

gülnur ben de aynı senin gibiyim işte ,10 aylık kızlar ve 6 yaşında birinci sınıfa başlamış bir oğlum var ,çıldırmam yakındır diorum hep :)

merhaba kızlar bız azoluyuz ama bebısım olursa ıkız olsun ıstıyorum
acaba ıkız buyutmek nasıl bı durum cok merak edıyorum bana tecrubelerınızı anlatırmısınız

merhaba kızlar bız azoluyuz ama bebısım olursa ıkız olsun ıstıyorum
acaba ıkız buyutmek nasıl bı durum cok merak edıyorum bana tecrubelerınızı anlatırmısınız

ilk sayfadan bu yana yazdık canım yaşadıklarımızı ordan okuyabilirsin..

rabbim gönlündekini versin ama ikizlerin olursa eminimki keşke tek tek iki çocuğum olsaydı diyeceksin.. ben 6 sene bebek özlemi çeke biri olarak bunu dedim çünkü.. hele bide tek başına bakacaksan.. rabbim sağlıklı evlatlar versin önce tek çift önemli değil......

benı aydınlattıgın ıcın sana tesekkur ederım
inşallh hayırlı evlat da bana ve bızım gıbı olanlara allah analı babalı buyutsun evlatlarını canım

benı aydınlattıgın ıcın sana tesekkur ederım
inşallh hayırlı evlat da bana ve bızım gıbı olanlara allah analı babalı buyutsun evlatlarını canım

amin canım.. sana ve tüm isteyen herkese rabbim nasip etsin...

bu akşam güzel bi haber aldım.. bi akrabamız ilk çocuğunu 7. senede tedaviyle elde etmişti.. kızı şuan 14 yaşında... kendiside 42 yaşlarında kadının.. hamileymiş kendiliğinden olmuş durup dururken.. çok mutlular........ hiç bi zaman umut kesmemek lazım.. azoymuş, morfolojiymiş, kistmiş bilmem neymiş.. eğer rabbim nasip ettiyse gerisi boş.......

günaydınnn....canım adım adım a bende bakmıştım beğendim gerçektende sizin setler gelsinde ona göre karar vericem bende.sende resimleri koyarsan daha iyi fikrimiz olabilir bence....

ne güzel bir haber canım..allahım isteyen herkese nasip eder inşallah..bazen böyle güzel haberler hepimizi mutlu ediyor walla.çok sewindim o bayan için ne güzel bir duygudurr

ne güzel bir haber canım..allahım isteyen herkese nasip eder inşallah..bazen böyle güzel haberler hepimizi mutlu ediyor walla.çok sewindim o bayan için ne güzel bir duygudurr

saol canım.. tşk ederim.. evet öyle mutlulardı ki... bende çok sevindim..

Kızlar selam,

Ne güzel herkes bi şeyler paylaşmış,

Bende kayınvalidem kayınpederimle bakıyorum akşamları bize eşimde katılıyor, bu hafta sonu eşimle tek kaldık ve o kadar zorlandık ki1 yaşından sonra tek bakmak için çok hevesliydim ama hevesim kırıldı sanki korktum açıkçası, hayırlısı bakalım, bizimkilerin gece uykuları da çok düzensiz, 10 kere uyanıyorlar biri uyanmasa da diğerinin sesine o da uyanıyor, dişleri çıkıyor ondan mı bilmem, sizce neden olabilir?

Bi de biz hala ayağımızda sallayarak ya da kucakda uyutuyoruz, sizler nasıl uyutuyorsunuz?

Bu face.deki ikiz anneleri grubunu merak ettim doğrusu..

Bi de kış için oyuncak fikri çok güzel bize uygun neler var bi bakmam lazım,

Herkese sevgiler..

tavsiyelerin için teşekkür ederim.gene aklıne gelirse lütfen paylaş benimde iki aylık ikizlerim var sütüm yetmiyor ve bu beni çok üzüyor süte yeten varmı arkadaslar

tavsiyelerin için teşekkür ederim.gene aklıne gelirse lütfen paylaş benimde iki aylık ikizlerim var sütüm yetmiyor ve bu beni çok üzüyor süte yeten varmı arkadaslar

ikizleri olup da sütü yeten çok azdır sanırım benimkiler kendiliğinden bırakmıştı biberona alıştıkları için 5. ayda..yapcak bişey yok bi süre sağıp vermiştim ama o da kesildi bi süre sonra sadece mamayla beslendiler..canını sıkma bi şekilde büyüyolar anne sütü de alsa mama da alsa benimkiler şu an 4 yaşındalar darısı başına inşallah Allah sağlık sıhhat versin tüm evlatlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…