iklemde kaldım :S

pervin_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
32
0
36
İzmir
slm arkadaşlar
bundan 1 hafta önce sebebini bilmediğim bi nedenden dolayı iş arkadaşım(erkek) benimle konuşmuyor. o öyle tavır yaptıgı için bende ne sebebini sordum ne de konuştum ..zaten başımda bir sürü dert var bide bu çocukça şeylerle ugraşıyorum.. çok kızgınım ne yaptıgımı düşünüyorum ama bir türlü bulamıyorum ve bu kaçıncı çok sıkıldım artık... neyse ben eczanede çalışıyorum ve her sene hediyeleşiriz.şimdi ne yapacagımı bilmiyorum eczacıma alıcam .. sizce ona da alıyım mı ? yani bilemedim ne yapacağımı :((

belki sizle alakaası olmayan büyük bir sorunu vardır.Konuşmanızda yarar var.Hediyeyi madem her yıl birbirinize alıyorsunuz arkadaşınızada alın derddini anlamak içinde bahane olur.O kadar deerdiniz vardır muhakkak ama bu durum sizi üzmüş olacakki burada paylaşma ihtiyacı duymuşsunuz bence hediyenizi alın,içiniz rahat eder.

belki sizle alakaası olmayan büyük bir sorunu vardır.Konuşmanızda yarar var.Hediyeyi madem her yıl birbirinize alıyorsunuz arkadaşınızada alın derddini anlamak içinde bahane olur.O kadar deerdiniz vardır muhakkak ama bu durum sizi üzmüş olacakki burada paylaşma ihtiyacı duymuşsunuz bence hediyenizi alın,içiniz rahat eder.

iyi diyosun canım da 1 haftadır ne günaydın ne iyi akşamlar hiç bi şekilde konuşmuyoruz.. ikimizden biri hapşursa çok yaşa denmiyo.. ben haketmediğim bişi yaşıorum elbette üzgünüm..hani kötü bişi yapsam tm dicem çocuk haklı ne küfür ettim ne kıracak bi söz söyledim ki ben bana yapılmasını istemediğim bişeyi başkasına yapmaktan çekinirm yapmam.. şimdi bana böyle davranan birine hediye almak içimden gelmiyoo.. çok kinci ve buna benzer olaylar kaç kere oldu yoruldum artık :((

Ne zamandır birlikte çalışıyorsunuz bilmiyorum ama şöyle düşünmelisin. Hergün yüz yüze bakıyorsun, aynı ortamda nefes alıp vakit geçiriyorsunuz.
Bu anlamda birbirinize karşı sorumluluklarınız var. Bir güler yüz, hal hatır sormak önemli ve güzel bir davranış.
Arkadaşınıza bu şekilde davrannmasının sebebini sorun. Sizinle bir sorunu varsa öğrenmiş olursunuz ya da bir derdi vardır morali bozukdur böyle davrandığının farkında bile değildir. En azından sizden özür diler diye düşünüyorum. Yoksa bir atasözü var bilirsiniz dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış bu sebeple sormaktan kesinlikle çekinmeyin derim

Ne zamandır birlikte çalışıyorsunuz bilmiyorum ama şöyle düşünmelisin. Hergün yüz yüze bakıyorsun, aynı ortamda nefes alıp vakit geçiriyorsunuz.
Bu anlamda birbirinize karşı sorumluluklarınız var. Bir güler yüz, hal hatır sormak önemli ve güzel bir davranış.
Arkadaşınıza bu şekilde davrannmasının sebebini sorun. Sizinle bir sorunu varsa öğrenmiş olursunuz ya da bir derdi vardır morali bozukdur böyle davrandığının farkında bile değildir. En azından sizden özür diler diye düşünüyorum. Yoksa bir atasözü var bilirsiniz dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış bu sebeple sormaktan kesinlikle çekinmeyin derim

3 yıldır birlikte çalışıyoruz.. 31 yaşında bi adam çocuk gibi davranıyo ve yanlış bana yapılıyo bi de ben mi gidip konuşucam.. bu kaçıncı ama artık çok yoruldum..kendi gelip konuşana kadar konuşmayı düşünmüyorum.. bugüne kadar hep ben alttan aldım artık bu son.. zaten 1 hafta konuşmadan yapabildiysek sonunuda getiririz.. benim acıdığım hazmedemediğim bu adamla 3 yıl çalışıp birlikte gülüp birlikte üzülmüşüz ve şimdi yaptıkları demekki hepsi boşunamıymış.. neler yaptıgını bilmiyosunuz eczanede müzik çalar o da neşeli neşeli söyler, nette bişi okur kahkahalarla güler.. nispet yapar gibi .. zaten amcam hasta neye üzüleceğimi şaşırdım artık.. Allaha havele ediyorum yapabilceğim bişi yok artık kendi kaybeder.. kaybetti..

Back
X