güzelim direksiyon sınavının bir hafta sonra tekrarı var tabi bunu bağlı olduğun kursla görüşmen gerekiyoki seni ona kaydırsınlar bence aiö sınavına girmeyi tercih et
ingilizcemi oda ne ...ben geçen dönem sınava girememiştim. onun için 6. ve 7.derse beraber girecegim.derslere çalışmaya yeni başladım bu gidişle yetiştiremicem. onun için sadece 6.sınıfı geçsem yeter.:mymeka:
ya birde sizin ingilizce ne alemde.bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ingilizcemi oda ne ...tek kaldıgım ders ama digerlerini fulleyince onun puanını gerek kalmadı bile ..zemuszemus. şu an 2 dersin var 8. sınıf ve matemetik. ingilizce . almam gereken de 25 puan .. ingilizce 10 na kadar sayın deseniz sayamam .laelaelaelaelae lisedede seçmiycem ingilizceyi.:hulya:
Kızlar bişey sorucam
Ben şimdi yurtdışıdayım v gelmeden 13 martsınavları için kaydımı yaptırmıştım
Ama o tarihe kadar dönemeyecek olursam bulunduğum yerde girsem sınava diye düşünüyorum
gelgelelim kayıt konusnu nasıl olur bilmiyorum Bu konuda net bilgisi olan varmı
Burdada araştırıcam ama sizede bi sorayım dedim
Ben bu sınavlara ilk başlayışı yıllar önce burda yapmış sonra tr ye gidince kalmıştım
Bu sefer tr de yeniden başlangıç yaptım ve seneler sonra yine buraya geldim işe bak
Ve yine sınav tarihi sorunu çıktıkafamçokkarıştı[/QU
bildiğim kadarıyla sınavdan 1 ay önce
sınav giriş yerini degiştirebiliyosun. sen geç kaldın.
Allah yardımcın olsun.
bildiğim kadarıyla sınavdan 1 ay önce
sınav giriş yerini degiştirebiliyosun. sen geç kaldın.
Allah yardımcın olsun.
Hadi yaaa :çok üzgünüm:
ben yinede meb i telefonla aramanızı tavsiye ederim birinci ağızdan alın bilgiyi inş 13'ündeki sınava yetişirsiniz ama yetişemesenizde üzülmenize gerek yok temmuzda bir sınav daha var:teselli:
tşkr ederim hemşehrim
Sen başımı okşayınca pek bi acınası halde gördüm kendimi :gitme::roflol:
Ya cidden herşey tersine tersine akıyor sanki
Ama burada girebilirsemde daha ii olur belki benim için
şimdi burda okula sorduruyorum bakalım ordan gelen cvpla netleşir durumum
İstdaki sınav giriş yerim bile belli olmuş
Yakınmışta eve :bbo:
ben yinede meb i telefonla aramanızı tavsiye ederim birinci ağızdan alın bilgiyi inş 13'ündeki sınava yetişirsiniz ama yetişemesenizde üzülmenize gerek yok temmuzda bir sınav daha var:teselli:
tşkr ederim hemşehrim
Sen başımı okşayınca pek bi acınası halde gördüm kendimi :gitme::roflol:
Ya cidden herşey tersine tersine akıyor sanki
Ama burada girebilirsemde daha ii olur belki benim için
şimdi burda okula sorduruyorum bakalım ordan gelen cvpla netleşir durumum
İstdaki sınav giriş yerim bile belli olmuş
Yakınmışta eve :bbo:[/
ne yaptın sonuç nedir.
bende bu gibi nedenle sınava girememiştim.başka şehire taşındık kaydımı buraya almak için baya bi ugraştık. her halk egitime gitmemizde salladılar.Ankara yıda aradık geç kaldınız sınav yeri 1 ay önce yapılıyor dediler.sonuç sınava yine giremedik. kendimizi yırtmakla kaldık.kötükedihüso
kendimi felaket tellalcısı gibi hissettimalsanaalsanasmile
hakkında hayırlısı olsunŞeniz
sınav giriş yerinin belli oldugunu nasıl ögrendin. ben öğrenci girişi yapıyorum ama yazmıyo. sınav işlemleri falan yazan yer ise pasif durumda tıklıyorum açılmıyo.bilmiyorumkismile
sınava az kaldı sonrada bir sorun çıkmasın.alsanaalsanasmileeyvahedigeldismile
ne yaptın sonuç nedir.
bende bu gibi nedenle sınava girememiştim.başka şehire taşındık kaydımı buraya almak için baya bi ugraştık. her halk egitime gitmemizde salladılar.Ankara yıda aradık geç kaldınız sınav yeri 1 ay önce yapılıyor dediler.sonuç sınava yine giremedik. kendimizi yırtmakla kaldık.kötükedihüso
kendimi felaket tellalcısı gibi hissettimalsanaalsanasmile
hakkında hayırlısı olsunŞeniz
offf ya nerde.
ben oğlumdan pek fırsat bulamıyorum. kitabı elimde görünce elimden çekiyor kendisiyle ilgilenmemi istiyor.mafoldumben
birde matematige sinir oldum.
bu gidişle ben kalacagım. hevesle çalışıyordum hevesimde gitti nedense offfffffffffffffff.eyvahedigeldismilemafoldumben
zaten benim ögrenci girişinden hiç işlem yapamıyorum hep pasif durumda.
en iyisi pazartesi ben halk eğitime gidip ordan ögereneyim. geç olmaz degilmi.alsanaalsanasmile
Krkma korkma benim hiç ummazken 6-7 iki matematiğide bi sınvada geçtim
8 ide araya alsalardı ne hoş olurdu onu tammaıyla atmış olsamda
Ben önceki sınav öncesi öğrenci girişi yapamıyordum halk eğitimden almıştım sınav giriş belgemi
yine aynen sen gibi sınav haftası almıştım
8in derslerinden de sınav olacağımıda o zaman öğrenmiştim zaten
Buna rağmen hiç olmazsa 2 dersini geçtim
Hatta o zaman mat. ile feni değiştirip yerien din ve inglzceyi seçseydim belki şimdi sınav derdim kalmazdı
Ama tren çoktaaaaan kaçtı
inşallah dediğin gibi olurda geçerim. bende zaten 6. ve 7. sınıftan derse girecegim 7. dersi tamamen sallıcam inşllh iyi sallarımda geçerim.
eşim matematikte bana yardımcı oluyor. anlıyorum ama yaparken çekiniyorum acaba yanlışmı yapıyorum diye oda beni fırçalıyo.:kedi:
fazla uzamasını istemiyorum biran önce liseye geçnek istiyorum.
tabi buda çalışmadan olmuyor.
neyse sende dert yapma zaten 2 tanecik derten gireceksin. hayırlısıyla kurtulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?