arkadaşlar bu gün kaydımı yaptırdım:lepi:hayırlısıyla 2009-2010 dönemi öğrencisiyim artık kaydımı yaptırdığım yetkiliye sordum ortaokul 1 senede bitiyormuş diye duyum aldım doğrumu dedim evet 2009 -2010 dönemiöğretim yılı yürürlüğe girmiş 1 senede bitecekmiş lisede 1.5 bitecekmiş bu çok güzel haber:sm_cool:
ekinoks buhabere çok sevindim gerçekten umarım dogrudur hep düşünüyodum şanssızım diye benim zamanımda 4 yıl oldu diiye eger buhaber dogruysa çok mutlu olucam bendende sana bir rep bu güzel haber için herkeze başarılar
canım kayıt yaptırdığımda sordum 2009-2010 dönemimde yürürlüğe gireceğini söyledi yani 1 senede bitecek daha önceki yazımda okumuşsundur bakanın yazısını inş doğrudur ben özellikle sordum ilgili kişiye sen kayıt yaptırdınmı canım eğer kayıt için gidersen birde sen sor ne diyecekler sana
Yani önümüzdeki dönemde mi yürürlükte yürüyücek :1rolleyes:
ekinoks saol canım bende ayın 15de düşünüyorum kayıt yaptırmayı ozaman bende sorar ve paylaşırım sizlerle
ekinoks cum bu 6,7,8. snıfları 1 yılda bitirme olayı gercekten bu sene gecerlimi annem için soruyorm cok önemli senağlama yoksa derslerde basarılı olma sartı ilemi gecerli olucak ?
canım ben sorduğumda öyle demişlerdi 1 senede biterdiye ama benimde kafam karıştı yoksa başarılı olan kişiler içinmi geçerli onu bende bilmiyorum dediğim gibi kayıt yaptıranlar sorsunlar o zaman net olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?