resım yokfisfisfis
İnŞallah aŞama aŞama yaparken fotograflamıŞsındır cnm :)
cnm çok güzel ve pratik görünüyor
ellerine sağlık cicim valla ağzımın suyu aktı :)
hazır hemen olsada yesem dimi :)
emeğine sağlık cnmmm
çok harika gözüküyor ellerinize sağlık
cok guzel olmus
teşekkür ederim ilginz ve güzel yorumunuz içina.s.muhteşem gözüküyor canım..eline sağlık..
sağol canısı keşke şu netde yaptığını ikram etme gibi bişeyde olabilseydi canyerimseniben anladın sen...Ellerine sağlık dostum
bomba olmuş..
hani bana hani banaaa
hadi ya:roflol::roflol::roflol::roflol:Gülüm üzerine imzanı eklesene..
Laf geçmişken söyleyeyim,benim ve Azeri kızı arkadaşımın çoğu tarifi nette fink atıyor:roflol:
Üstüne üstlük alıntı yapan arkadaşlar belirtmemiş,kendilerinin gibi gösteriyor.
Bu konuda kompleksim yoktur ama emeğe saygı olmalı her zaman..
O yüzden herkes kendi,denediği,emek sarfettiği tarifi paylaşsa çok daha güzel olur kanaatindeyim..
mujuuxx
:roflol::roflol::roflol:allahimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gözüm gönlüm fingirdiyo karnim davul zurna zil caliyo
of of her yerim bi ayri oynuyo suan
bu ne ya bayildim
agzimin suyu akdi desem yalan olmaz emin ol görünümü bi harika nefis enfez essiz
ellerine emegine saglik
harikasin canim bunu mutlaka denicem ya rulo pasta cok yaptigimdan acemilik cekmem insallah
masallah bayiliyorum ve imreniyorum sizlere libyanaya azeri kizina kayaya sana ve sympatik vardi ha hürrem oh on parmaginda on marifetsiniz masallah
ha bu arada kızlar benim pastamın kaynağıda net mişkaydirigubbakcemile3 ama sadece keki dolama kısmı yaniyerimseniben diğer tarafları tamamen şahsıma aitben bu pastanın meyveli jöleli, krokanlı, kestane püreli,karamelli,keki kakaolu kreması beyazlısını,iki katlısını,tek tek sarılmış rulolusunu ve daha bir çok türlüsünü denedim..sizlerde çeşitleri çoğaltabilirsiniz.kakolu kek yaparsanız içine tarçında koyun oda değişik bir aromalı oluyor.cokacimcoookmeyvelisini yaparsanız eğer kremayı portakalsuyunla hazırlayın hmmm dehşet bişey oda ağzım sulandı anlatırken bile cokacimcoookbirgünde meyvelisini yapar koyarım hemde görüntü daha bir iştah açıcı süsülü püslü bişeycokacimcoook:icecream:
:roflol::roflol::roflol:bak simdi ya okudukca gözlerim ayri fildir fildirlesiyo zor zapt ediyorum yok öyle sunlari denedim su cesitleri yaptim demekkle olmaz gözlerimizin bayram etmesini istiyosan tek tek bir bir resimlerini ekliceksinki ben yapmasamda migdem senlensin oturdugum yerden kalori aliim alisdim artikin fotolarini kessinlikle isterim haberin olayerimseniben:teytey::dance:sositososito
canım süpersin çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?