valla tebrıkler sölemesen hazır sanırımmm.süper olmuşşş yapımıda kolay...tek sorun ruloları guselce kıvırabılmekk kırmadan..pişrme süresini ayrlamak yane...hiççç pasta yapmamış bırı olarak umarım gsel bı sonuc elde edrımmm.tesekkürlerrhihoyyyt
aralara inceee muz koysak nasıl olur acaba.cuku ve muz cokk yakısıooo ama rulolarda sarma sorunu olabılırmı bılemedım:1no2:
canım çektiiii fatmammmm çok güzel olmuş yafrimmm ellerine sağlıkkkkkŞeniz
harikasın cnm ya ellerine sağlık cokacimcoook
pastane pastası yanında solda sıfır kalır
oy oy oyyyy
:roflol::roflol::roflol:
tamm canım eklerim muhakkakyerimseniben
boşver canım kalorileri sen yumoş yumoşda güzelsin gördüm fotoğraflarınısengözlerimebaksanab hemde abarttığın kadar değil be canım Şeniz
ordan zayif görüüyorum hemi tatlisim oh ne mutlu bana gelde yakin cekimden gör abartiyomuyum abartmiyomuyumyerimseniben85kg dile kolay:jeyyar:
kızlar kesilmiş halini koymayı unutmuşum iç kısmını görmediniz
boşversene cansengözlerimebaksanab biz ne gördüysek odur..kaydirigubbakcemile3 85 de neymiş sallaaaaaakaydirigubbakcemile2:roflol::roflol::roflol:
tamm canım eklerim muhakkakyerimseniben
boşver canım kalorileri sen yumoş yumoşda güzelsin gördüm fotoğraflarınısengözlerimebaksanab hemde abarttığın kadar değil be canım Şeniz
ordan zayif görüüyorum hemi tatlisim oh ne mutlu bana gelde yakin cekimden gör abartiyomuyum abartmiyomuyumyerimseniben85kg dile kolay:jeyyar:
Kısss maşallah ne güsel süslemişsin hamarat hatunun hali başkaoluyo denicem bu modeli bacum :smiley-cool:
cokacimcoook ooonnnee beeeee cokacimcoook
valla müthiş güzel görünüo gözlerim yuvalarından fırladı delikafadulden
çok değişik güsel bi pasta ellerine sağlık canımm yapıcam valla bunu ben hemen yarın hihoyyyt hihoyyyt
ya canım yaaaaaaaa bu süper bişey eline sağlık muhtesem gorunuyor
muhteşem görünüyor ellerine sağlık.
kızlar hepinize çok teşekkür ederim a.s. sizlerinde yüreğine sağlıka.s.a.s.
ayyyy süper ötesinde görünüyor...
bu saatde canim cekti valla...
ellerine, emegine saglik canim...
ellerine saglik canim , harika gorunuyo ,okadar rulo tarifleri var bu cok degsik olmus ,bideki rulo yapcagim zaman kesin bunu denicem
aklimda kaldi
bencede imzani koy derim
Çok güzel görünüyor, ellerine sağlık...
Listeme aldım yapacağım inşallah.
Ama içine elma suyu ve tarçın koymadan galiba. Çünkü benim damak tadıma çikolatayla elma bir arada uymaz. Yada bu şekilde bir denesem mikaydirigubbakcemile3
Neyse pastası ve şekli bir harika. ıçinede ne koysak güzel olur zaten böyle.
Ben de yapmıştım güzelim bu pastadan 2 hafta önce, harika oldu her ne kadar süslemek için çok fazla zamanım olmasa ve şeklini beğenmesem de tadı enfesti..Gelişigüzel sıktım üzerine şantileri-tatlicadiarzu-
o kadar acele yaptım ki çok kalabalık arkadaş grubumu davet etmiştim 16 çeşit yaptım ve haliyle tatlıbir heyecan oldu hepsine ayrı ayrı vakit ayıramadım jet gibi hazırladım
çileklere süslemede yardımcı olan ve yarısını yiyen canım kızım Miyoşuma ve tarif için sana tşk gülümopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?