Kekler - Pastalar ikolata Ve Tarnn Ak,(rulo pasta resimli)

valla tebrıkler sölemesen hazır sanırımmm.süper olmuşşş yapımıda kolay...tek sorun ruloları guselce kıvırabılmekk kırmadan..pişrme süresini ayrlamak yane...hiççç pasta yapmamış bırı olarak umarım gsel bı sonuc elde edrımmm.tesekkürlerrhihoyyyt

aralara inceee muz koysak nasıl olur acaba.cuku ve muz cokk yakısıooo ama rulolarda sarma sorunu olabılırmı bılemedım:1no2:

aralara inceee muz koysak nasıl olur acaba.cuku ve muz cokk yakısıooo ama rulolarda sarma sorunu olabılırmı bılemedım:1no2:

canım ilgine teşekkürler sizlerinde yüreğine sağlık a.s.
evet ben de muz denedim.ilk sargı dışında diğer katlarda koyulabilir çok ince kesilirle hepsinede koyulabilir..
ama arada bu görüntü muzla birlikte daha farklı görünüyor..ben de muzu en üst kata kremayı ince bir tabaka sürüp muzları sıraladım sonra üstüne takrar krema sürerek denedim.. birde muzu meyveli yaptığımda yine başka veyvelerle üstünde kullanmıştım.
bunda muz kullanmadım çünki elma suyu katmıştım kremaya kekinde en dış kısmına krema sürmeden öncesi burda belirtmeyi unutmuşım ama elma suyunla ıslatmıştım hafiften..
sizler damak zevkinize göre çeşitlendirebilirsinizyerimseniben

canım çektiiii fatmammmm çok güzel olmuş yafrimmm ellerine sağlıkkkkkŞeniz

harikasın cnm ya ellerine sağlık cokacimcoook
pastane pastası yanında solda sıfır kalır

Kısss maşallah ne güsel süslemişsin hamarat hatunun hali başkaoluyo denicem bu modeli bacum :smiley-cool:

kızlar kesilmiş halini koymayı unutmuşum iç kısmını görmediniz

cokacimcoook ooonnnee beeeee cokacimcoook
valla müthiş güzel görünüo gözlerim yuvalarından fırladı delikafadulden
çok değişik güsel bi pasta ellerine sağlık canımm yapıcam valla bunu ben hemen yarın hihoyyyt hihoyyyt

ya canım yaaaaaaaa bu süper bişey eline sağlık muhtesem gorunuyor

ayyyy süper ötesinde görünüyor...
bu saatde canim cekti valla...
ellerine, emegine saglik canim...

ellerine saglik canim , harika gorunuyo ,okadar rulo tarifleri var bu cok degsik olmus ,bideki rulo yapcagim zaman kesin bunu denicem
aklimda kaldi
bencede imzani koy derim

Çok güzel görünüyor, ellerine sağlık...
Listeme aldım yapacağım inşallah.
Ama içine elma suyu ve tarçın koymadan galiba. Çünkü benim damak tadıma çikolatayla elma bir arada uymaz. Yada bu şekilde bir denesem mikaydirigubbakcemile3
Neyse pastası ve şekli bir harika. ıçinede ne koysak güzel olur zaten böyle.

ellerine saglik canim , harika gorunuyo ,okadar rulo tarifleri var bu cok degsik olmus ,bideki rulo yapcagim zaman kesin bunu denicem
aklimda kaldi
bencede imzani koy derim

çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için sizlerinde yüreğine sağlıka.s.
imza konusunda kekin kıvırma kısmı bana ait değil, diğer uygulamaların hepsi benim fikirlerim ama yinede tamamı bana ait birşey gibi belkide imzamı koymak hoş olmayabilir..çokda önemsemiyorum galiba..

aslında benimde çikolatayla yakıştırdığım tek meyve muzdur.bu tarifi denerken tarçınlı bitter çikolatalı bir browni tarifim var (birgün onuda yapar koyarım inşaallah) ordan esinlendim..
ben de elma ve tarçını bir arada çok yakıştırırım..bu kez farklı bir tat olsun istedim ve araya çikolata karışımınıda ekledim,ben denedim gerçektende güzeldi ki çikolatalı pastalardan çok meyvelilerle daha hoşnutumdur aslında...
ama farklı aromalara düşkünseniz tavsiye ederim..
tarçın ağır bir aromadır ve herkez sevmeyebilir,ben şahsen çok az yerde kullanırım,severim ama fazlada aramam..burda çok yakıştırdım..
ama sizler damak zevkinize uygun daha farklı tarifler kullanabilirsiniz tabikide..
yerimseniben cokacimcoook

Son düzenleme:
Ben de yapmıştım güzelim bu pastadan 2 hafta önce, harika oldu her ne kadar süslemek için çok fazla zamanım olmasa ve şeklini beğenmesem de tadı enfesti..Gelişigüzel sıktım üzerine şantileri-tatlicadiarzu-
o kadar acele yaptım ki çok kalabalık arkadaş grubumu davet etmiştim 16 çeşit yaptım ve haliyle tatlıbir heyecan oldu hepsine ayrı ayrı vakit ayıramadım jet gibi hazırladım
çileklere süslemede yardımcı olan ve yarısını yiyen canım kızım Miyoşuma ve tarif için sana tşk gülümopuyorumnanaktan

:1shok:waaaşşşş:1shok::1shok::1shok:
iyiki kötü süslemişmiş... hatuna bakın ayol tam sopalık klava:
daha ne kız nasıl olcaktı başka türlü:mymeka:
e tabi sen alıştın herbişeyi süslemeye özenmeye begenmezsin :dilcikar:
valla süper olmuş bence ben çok begendim sen begenmesende:mymeka:
hem ceylişin eli değdiyse çirkin olma ihtimali olamaz:1closedeyes:
şaka bir yana çok sevindim ilgine ve emeğine ve burda gelipte paylaşmış olmana :asigim:
canım arkadaşım eksik olmaŞeniz
emeğine yüreğine o güzel ellerine ve ceylisimin dekatkısından dolayı emeklerine sağlıkopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…