kızlar kesilmiş halini koymayı unutmuşum iç kısmını görmediniz
ay ne demek ayşegülüm keşke ikram etme şansım olsaydı mafoldumbendükkan senin neler yapmazdımzemuszemus ama gelirsen yinede yaparım sözkaydirigubbakcemilesuper gorunuyo canim bu dilim benim olsun cokacimcoook
kız ne kaçırdın sen görmedinmi bunu yoksam:1shok:amaniiiin niler kacirmisim ben yauv:bbo: bu ne böyle bu saattecokacimcoookcokacimcoook
hazir gece vakti kimsecikler yokken birazcik yeyip kacsam kimsecikler görmez herhalde:jeyyar:
anacim böyle nefis tatlari koyupta canimiz cekiyo deneye deneye kilo neyim aliyom eger kilo alirsam kocisim kk yi yasakliycak bana bu gidisleCADIARZU
harikasin canim ekliyorum en kisa zamanda yapacam insallahyerimseniben
ellerine saglikopuyorumnanaktana.s.
sağolasın canm:kedi:elıne saglık cok guzel annemde yapıyo ama kesmeden oylece sarıyo rulo yapıyo sonra dılım dılım kesıyo
kızlar kesilmiş halini koymayı unutmuşum iç kısmını görmediniz
Ellerİne saglık cok gÜzel gÖzÜkÜyor denİycem
teşekkür ederim kızlar güzel yorumlarınız için :kedi:bacım sen ne yaratmışsın böyle süper görünüyor vallacokacimcoook
bunu mutlaka deniycem ellerine kollarına emeğine sağlık
bide şuraya resim koymayı becerebilsem:kedi:
oyy çok güğzel ya ben yapmıştım şimdi bi daha yapacamm ben gece yapıyom 1 gün beklio daha lezzetli oluyo bence ya
kızlar kusura bakmayın sizin msj yazdıgın tarihlerde ben yoktum sanırım görmemişim geç cvp veriyorum özür:gitme:canim bugunlerde gordugum en guzel pasta ellerine saglik..yalniz olculeri fincan olarak vermissinya buyuk fincanmi nasil fincan acaba???
canım ellerine sağlık ,tek kelimeyle muhteşem
Harika yapmissiniz ellerinize saglik.Yapilicaklar arasina listeledim.Cok sagola.s.
aaaaa bnm tarifin değişik versiyonuuuu.bu çok şık amaaaaa
kızlar çok teşekkür ederim ilginize umarım denersiniz ve bana yazarsınız çok begendik diye:kedi:kizlar baska deneyen yokmu bu pastayi resim koyan olmayacakmi baska.???bende yapmayi dusunuyorum ama bakalim ne zaman..
ilgine çok teşekkür ederim cnm..opuyorumnanaktanyorumunu bekleyeceğimyerimsenibençok leziz görünüyor gerçekten
eline sağlık
not ettim teşekkürler
çok teşekkür ederim opuyorumnanaktanbegenmenize sevindim...harika görünüyor canım :) ellerine sağlıkk tşkler paylaşımın için mutlaka deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?