Kekler - Pastalar ikolata Ve Tarnn Ak,(rulo pasta resimli)

amaniiiin niler kacirmisim ben yauv:bbo: bu ne böyle bu saattecokacimcoookcokacimcoook
hazir gece vakti kimsecikler yokken birazcik yeyip kacsam kimsecikler görmez herhalde:jeyyar:
anacim böyle nefis tatlari koyupta canimiz cekiyo deneye deneye kilo neyim aliyom eger kilo alirsam kocisim kk yi yasakliycak bana bu gidisleCADIARZU
harikasin canim ekliyorum en kisa zamanda yapacam insallahyerimseniben
ellerine saglikopuyorumnanaktana.s.

elıne saglık cok guzel annemde yapıyo ama kesmeden oylece sarıyo rulo yapıyo sonra dılım dılım kesıyo

super gorunuyo canim bu dilim benim olsun cokacimcoook
ay ne demek ayşegülüm keşke ikram etme şansım olsaydı mafoldumbendükkan senin neler yapmazdımzemuszemus ama gelirsen yinede yaparım sözkaydirigubbakcemile
kız ne kaçırdın sen görmedinmi bunu yoksam:1shok:
bidaha yeni şeyler koydugumda link atayım barikaydirigubbakcemile3
ama bu bayagı eskidi artık fundama sözüm var meyvelisini yapcam onayerimseniben gelinde yedireyim bol bol size diyet yaparım delikafadulden
yeterki gelinkaydirigubbakcemile
yaparken şekerini biraz azaltabilirsin hatta esmer şeker kullanabilirsinyerimseniben
birazda kepekli un ilave edersinbeyaz undan daha az kullanmış olursunyerimseniben
sütüde diyet kullanırsın yada yağsız işte herneyseyerimseniben
kremada yağsız al kalorisi az olsun:lepi:
işte sana diyet pastadelikafadulden
elıne saglık cok guzel annemde yapıyo ama kesmeden oylece sarıyo rulo yapıyo sonra dılım dılım kesıyo
sağolasın canm:kedi:
öylesinide yapıyoruz anneciğinin ellerine sağlık rulo pastanın hertürlüsü güzeldir:lepi:

kızlar kesilmiş halini koymayı unutmuşum iç kısmını görmediniz

bacım sen ne yaratmışsın böyle süper görünüyor vallacokacimcoook

bunu mutlaka deniycem ellerine kollarına emeğine sağlık

bide şuraya resim koymayı becerebilsem:kedi:

Ellerİne saglık cok gÜzel gÖzÜkÜyor denİycem

bacım sen ne yaratmışsın böyle süper görünüyor vallacokacimcoook

bunu mutlaka deniycem ellerine kollarına emeğine sağlık

bide şuraya resim koymayı becerebilsem:kedi:
teşekkür ederim kızlar güzel yorumlarınız için :kedi:
ben sadece bildiklerimi paylaştım eminim sizler dahada güzel fikirler türetebilirsinizkaydirigubbakcemile5
denemenizi kesinlikle tavsiye ederim pişman olmayacaksınız:lepi:

oyy çok güğzel ya ben yapmıştım şimdi bi daha yapacamm ben gece yapıyom 1 gün beklio daha lezzetli oluyo bence ya

canim bugunlerde gordugum en guzel pasta ellerine saglik..yalniz olculeri fincan olarak vermissinya buyuk fincanmi nasil fincan acaba???

oyy çok güğzel ya ben yapmıştım şimdi bi daha yapacamm ben gece yapıyom 1 gün beklio daha lezzetli oluyo bence ya

canim bugunlerde gordugum en guzel pasta ellerine saglik..yalniz olculeri fincan olarak vermissinya buyuk fincanmi nasil fincan acaba???
kızlar kusura bakmayın sizin msj yazdıgın tarihlerde ben yoktum sanırım görmemişim geç cvp veriyorum özür:gitme:
ölçüler kahve fincanıyla (türk kahvesi..)
birgün bekletmeye gelince kesinlikle katılıyorum bende yaptıgım gün yemeyi sevmiyorum pastayıyerimseniben yada sabah yapıp akşam yiyeceksin oda süper oluyo:lepi:
iyi niyetiniz ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaaaa bnm tarifin değişik versiyonuuuu.bu çok şık amaaaaa

kizlar baska deneyen yokmu bu pastayi resim koyan olmayacakmi baska.???bende yapmayi dusunuyorum ama bakalim ne zaman..

canım ellerine sağlık ,tek kelimeyle muhteşem

Harika yapmissiniz ellerinize saglik.Yapilicaklar arasina listeledim.Cok sagola.s.

aaaaa bnm tarifin değişik versiyonuuuu.bu çok şık amaaaaa

kizlar baska deneyen yokmu bu pastayi resim koyan olmayacakmi baska.???bende yapmayi dusunuyorum ama bakalim ne zaman..
kızlar çok teşekkür ederim ilginize umarım denersiniz ve bana yazarsınız çok begendik diye:kedi:
mehaycım sabırsızlıkla bekliyeceğim yerimseniben
desperatehousewives cim seninkinede bakacağım en kısa zamanda merak ettimyerimseniben
deneyen herkeze şimdiden afiyet balşeker olsuncokacimcoook

harika görünüyor canım :) ellerine sağlıkk tşkler paylaşımın için mutlaka deniycem

canım benim padispanya kısmı tamam, fırnda içini çeksin diye bekletiyorum, birazdan sütle ıslatıp diğer aşamalara geçicem inşallah.
şimdilik çok kolaydı, çırptım fırına attım.
akşam kocam gelince begenecek umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…