Ben de yapmıştım güzelim bu pastadan 2 hafta önce, harika oldu her ne kadar süslemek için çok fazla zamanım olmasa ve şeklini beğenmesem de tadı enfesti..Gelişigüzel sıktım üzerine şantileri-tatlicadiarzu-
o kadar acele yaptım ki çok kalabalık arkadaş grubumu davet etmiştim 16 çeşit yaptım ve haliyle tatlıbir heyecan oldu hepsine ayrı ayrı vakit ayıramadım jet gibi hazırladım
çileklere süslemede yardımcı olan ve yarısını yiyen canım kızım Miyoşuma ve tarif için sana tşk gülümopuyorumnanaktan
hehe fundam konuş harbi sopalık aynen valla:mymeka:cokacimcoookallam kötek falaka osmanli tokati neyim bisey istiyon sen hacokacimcoook
yok gelisi güzel yapmismisda yok vakti yokmus yok acele olmuscokacimcoook
:1shok:bide 16cesit yapmisssssssssss:1shok:hamarat hatunun hali baska oluyo annacigim kocam kk ya bi göz atsa bosar beni alimallah:jeyyar:sende kendini beceriklimi saniyon diye:roflol:
ellerine emegine saglik libosum
benimde aklimda bu tarifte fatosumdan cukulatasiz olacak bi tarifi tam tekmil bekliyorum hala aklima yatani denicem insallahopuyorumnanaktan
ya bide benim kalıbım yok acaba tencerenin içerisine koysam olur muu
evet canım aynen öle kaydirigubbakcemile5hım sorayım ozamnn bu tepsi şu normal siyah fırın tepsisimii hani uzun oluyo ikinciside ben o yuwarlak kısmı kelepçeli kalıpta yaptın zannettim ondan öle sölemiştimm
libosum zaten 20 dkk da sen kaç çeşit yapmışındır:jeyyar: bir elin pastada öbürüde başka bişeyde meşgulmuştürkaydirigubbakcemile3Vur Fundy vur nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
Fatma hale seni de dövelim görersin heeÇok üzgünüm çoook
ne dalga geçicem kızım vallahi dalga geçmedim
beng beng beng beng..
fururum haa:
olm inanın ,vaktim yoktu o pastanın kekini nasıl hazırladığımı şantilediğimi ve uyduruktan süslediğimi bir ben bilirim 20 dakkaya sığdırmaya çalıştım hepsini çünkü çok yoğundum o yüzden de hoşuma gitmedi,kozmik moddaydım tam
ama tekrar yapacağım inşallah hoş olurŞeniz
çok sağol canım opuyorumnanaktanellerine sağlık...çok harika görünüyo...denemeye değer...
süper olmuş canım ellerine sağlık :)
a zönce yaptım çok güzel oldu fakat benn ıslatmak için sütü biras fazla kaçırmışım:)
gerçekten muhteşem görünüyor tatlım profesyonel bır calısma olmus ellerıne saglık bıtanm denemek ısterm ılk fırsattaopuyorumnanaktan
Ellerine sağlık harika olmuş, ıııımmmmmm olsada yesek.
çok güzel gözüküyor elinize sağlık...
ellerine saglık su
ilk fırsatta yapıcam cok begendim
tavsiye ederim yerimsenibenpişman olmayacaksın:lepi:çok güzel değişik kesin yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?