Kekler - Pastalar ikolata Ve Tarnn Ak,(rulo pasta resimli)

cokacimcoookallam kötek falaka osmanli tokati neyim bisey istiyon sen hacokacimcoook
yok gelisi güzel yapmismisda yok vakti yokmus yok acele olmuscokacimcoook
:1shok:bide 16cesit yapmisssssssssss:1shok:hamarat hatunun hali baska oluyo annacigim kocam kk ya bi göz atsa bosar beni alimallah:jeyyar:sende kendini beceriklimi saniyon diye:roflol:

ellerine emegine saglik libosum

benimde aklimda bu tarifte fatosumdan cukulatasiz olacak bi tarifi tam tekmil bekliyorum hala aklima yatani denicem insallahopuyorumnanaktan

ya bide benim kalıbım yok acaba tencerenin içerisine koysam olur muu

hehe fundam konuş harbi sopalık aynen valla:mymeka:
kız bide 16 çeşit lafıda vardı bu hatunun ben unuttum sen hatırlattın sağol bitanemkaydirigubbakcemile5
bide güzel süsleyememişmiş:dilcikar: dalga geçii hatun bizlen nolcek:mymeka:
canım seni unutmadım merak etme koycam çikolatasızını ama makinem tamirde daha gelmedi yenisini alcam araştırıyom telefonumda tamirde foto çekemiyom ondan koyamıyorum tarifi yalnış anlama bidenem birsürü tarif var ama ekleyemedim bu yüzden:çok üzgünüm:
ya bide benim kalıbım yok acaba tencerenin içerisine koysam olur muu

canımcım bu keke tepsiye dökülüyor ve kalıp falan istemiyor ,en baştan baktıysan fotolara anlamışsındır,yada anlamadıgın yer olursa sor bana ben anlatırım sana sıkılmam anlatmaktan haberin olayerimseniben
inşallah yaparsın güzel bir pasta tavsiye ederimyerimseniben

hım sorayım ozamnn bu tepsi şu normal siyah fırın tepsisimii hani uzun oluyo ikinciside ben o yuwarlak kısmı kelepçeli kalıpta yaptın zannettim ondan öle sölemiştimm

Vur Fundy vur nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
Fatma hale seni de dövelim görersin heeÇok üzgünüm çoook
ne dalga geçicem kızım vallahi dalga geçmedim
beng beng beng beng..
fururum haa:
olm inanın ,vaktim yoktu o pastanın kekini nasıl hazırladığımı şantilediğimi ve uyduruktan süslediğimi bir ben bilirim 20 dakkaya sığdırmaya çalıştım hepsini çünkü çok yoğundum o yüzden de hoşuma gitmedi,kozmik moddaydım tam
ama tekrar yapacağım inşallah hoş olurŞeniz

ellerine sağlık...çok harika görünüyo...denemeye değer...

hım sorayım ozamnn bu tepsi şu normal siyah fırın tepsisimii hani uzun oluyo ikinciside ben o yuwarlak kısmı kelepçeli kalıpta yaptın zannettim ondan öle sölemiştimm
evet canım aynen öle kaydirigubbakcemile5
fırın tepsisine dök kek hamurunu ve pişir yalnız çok kısa sürede pişiyor ince oldugu için dikkat et ve üstünü bolca sütle ıslat eger sert olursa ve beklet bir süre bir saat kadar falan yani..tarife birebir uyarsan sorun çıkmaz defalarca denediğim bir şeydir buraya kesin bilgilerimi paylaştım..kelepçeli kalıba hiç ihtiyaç yok ruloyu elle şekillendiriyorsun zatena.s.
libosum zaten 20 dkk da sen kaç çeşit yapmışındır:jeyyar: bir elin pastada öbürüde başka bişeyde meşgulmuştürkaydirigubbakcemile3
senn gibi gurmeye pasta süslemekte ne bacım:1closedeyes: elin değsin yetiyo özenmesende olur:lepi:
ellerine sağlık...çok harika görünüyo...denemeye değer...
çok sağol canım opuyorumnanaktan
sennde yüreğine sağlık yorum için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

a zönce yaptım çok güzel oldu fakat benn ıslatmak için sütü biras fazla kaçırmışım:)

a zönce yaptım çok güzel oldu fakat benn ıslatmak için sütü biras fazla kaçırmışım:)

ayy çok sevindimdelikafadulden
tariflerimin yapılıp begenilmesizemuszemus çok hoşuma gitti açıkcası:kedi:
varsa resimde koyarmısın kesilmiş bir dilim bile olabilir
ellerine emeğine yüreğine sağlık,afiyet olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gerçekten muhteşem görünüyor tatlım profesyonel bır calısma olmus ellerıne saglık bıtanm denemek ısterm ılk fırsattaopuyorumnanaktan

gerçekten muhteşem görünüyor tatlım profesyonel bır calısma olmus ellerıne saglık bıtanm denemek ısterm ılk fırsattaopuyorumnanaktan

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
kesinlikle tavsiye ederimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…