- 23 Aralık 2007
- 104
- 0
- 623
- 49
- Konu Sahibi Yapayalniz5006
-
Bunlara aval aval bakıp odadan gidebilir yani. adamın gram ilgisi yok bence cinselliğeSeks oyuncaklari al, vibratorler, dildolar, uyaricilar. Orgazm ille penisle olan bir sey degil ki. Evet penislisi en iyisi oluyor da oyuncaklar da gayet atesi yukseltiyor. Belki bu onu da heyecanlandirir, bir sekilde sizi tatmin edebiliyor olmak ozguvenine iyi gelir ve o da sekse ilgi duymaya baslar. Ay cok acik secik net net yazdim linclemeyin :)
O zaman konu sahibi kendi derdine derman olurBunlara aval aval bakıp odadan gidebilir yani. adamın gram ilgisi yok bence cinselliğe
Bunu eşinize acik acik sorun. Cevabini duymaya hazir değilsiniz belki daha cok kirilacaksiniz diye ama sorun. Hoş cevabi kararinizi cok etkilermi bilmem ama onemli ve yön verebilecek bi detay diye düşünüyorum.Bende ona aynısını dedim… sonradan olsa gerçekten bunu kabullenirdim. Hastalık vs gibi sorunlarla gelseydi. Ama en baştan kandırmak bence bu. Bilinçli mi yaptı yoksa gerçekten aşkımıza inanıp cinselliğin ikimiz arasında yaşanacağına inandı mı bilmiyorum. Ama bilerek yapmış kabul ediyorum. Çok kırgınım.
İstiyor ama yapamayacağına inandığı için uzak duruyormuş. Olmayacak seni yine yarı yolda bırakacm elimde değil hareket yok diyor.Adam sevismek mi istemiyor istiyor ama yapamıyor mu iktidarsız diyorsun arada oluyor diyorsun o dediğin öyle olmaz ama
Çok güzel yazmışsınız. Birkaç bir şey almıştım ama kendi erkeklik gururu gibi tavırlar yaptı. Kullanılmasını istemedi. Evlenmeden önce o kadar çok fantezi takımlar vs aldım. Hiçbirini giyemiyorum. Dolapta duruyor yıllarıdır. Birkaç kere giydim daha da heyecanlandı. İyice özgüvensizleşti karşımda. Bende artık onları giyince seks yapmak zorunda gibi görev gibi düşünmesin ve zaten etkilenmiyor diye sinir olup giymiyorum.Seks oyuncaklari al, vibratorler, dildolar, uyaricilar. Orgazm ille penisle olan bir sey degil ki. Evet penislisi en iyisi oluyor da oyuncaklar da gayet atesi yukseltiyor. Belki bu onu da heyecanlandirir, bir sekilde sizi tatmin edebiliyor olmak ozguvenine iyi gelir ve o da sekse ilgi duymaya baslar. Ay cok acik secik net net yazdim linclemeyin :)
Evet şimdi de ağzına bir tane çakasım geliyor kuzu gibi yattığını görünce:)Kendinize gelin, bu genç yaşınızda öyle ev arkadaşı gibi takılayım, hobilerimle vakit geçireyim, ayda bire razı olayım falan yapamazsınız gırtlağını sıkasınız gelir bir süre sonra.
Ayrıca dürüst değil , evlenmeden önce durumunu bildiği halde sizden gizlemiş, onu da geçelim üç yıldır gram çabasıda yok düzelmek için , çok gençsiniz çoluk çocuk işine karışmadan boşanın.
Karşıma iyi bir insan çıkar mı demişsiniz ama eşiniz de iyi bir insan değil ki , sevgi tek başına hiç bir şeyi çözmüyor inanın , yıllar geçtikçe içinizdeki kandırılmışlık hissi çığ gibi büyüdüğünde yerini nefrete bırakacak emin olun.
Miktarı az genelde başlayınca iktidarsızlık oluyor. Seks benim için bile kaygıya dönüştü artık/ anneme anlattım/ başta ayrıl diyordu. Eşimi daha iyi tanıdığından beri o çok iyi biri kızım çapkın olsa daha mı iyi ara sıra oluyor nasıl olsa diyor. Ama bu senin kararın senin hayatın ben karışamam sen ne karar verirsen arkandayım diyor.Libidonuz çok yüksek değil ise bence yaşanılır ya adam bu kadar iyiyse,belki zamanla çözüm de bulunur hiç yapamıyor değilmiş süre üzüyor sadece anladığım kadarı ile
Ben bugün öyle kusuru olduğunu bilsem sanırım yine evlenirdim. O kadar salağım ki. Onun iyilik sever tavırlarına dayanamıyorum/ her sabah kahvaltı hazırlıyor bana söylemeden , ayak parmaklarında yürüyor uyandırmadan hazırlamak için. Daha bir sürü şey tabi.Çok zor bir durum. Ciddi bir ilişkim vardı bir ara iyi biri diye başlamıştım ilişkiye. Onda da aynı sorun vardı. Doktora falan gitmişti ama düzelmedi. Çokta üstüne düşmedi. Evlenecektik ama duygusal olarak çok bir şey hissetmiyordum hemde bu olay kafamı kurcalıyordu. Hani tutku yoktu hiç bende hal bu olunca. Bu yüzden ayrılmamıştım ama bu da etken oldu.
Baştan beri kendi sorununu biliyormuş ama size söylememiş. Bencillik bence bu.
Ben de öyle yaşamaya çalışıyorum/ ama bu beni tüketiyor yavaş yavaşSiz olsanız ne yapardınız demişsiniz ama bizim ne yapacağımız önemli değil bence. Mesela ben, gerçekten iyi bir insanla evli olduğumu düşünseydim arada bir cinsellik de yaşayabiliyorsam boşanmazdım. Bu sizin önceliklerinize göre değişir. Ben iyi insan olmasına daha çok önem veriyorum.
Bunu da düşündüm aslında/ belki o da rahat eder dediğiniz gibi.Bu sekılde esınızde cok rahat bekar yasayabılır hatta normal ev arkadası bulup kendını ısıne gucune verebılir.. Bı de bu perdeden bakın...Bence onun ıcınde ıskence degıl mı evlılık..Bır kadının ne ıstedıgını bıle ısteye nereye kadar yanı..Onun ıcın de bence bu evlılık zor..Toplumsal baskı hıssedıp evlenmek zorunda bırakıldı bence ve o kısı sızdınız..Bencıllık bence
Tam ayrılık kararı veriyorum. Her sabah hazırladığı kahvaltılar, yaptığı jestler. Yada ağladığı bir travması. Kıyamıyorum. Ama bir nokta koymam gerekiyor. Ona kafamda söylemeden süre vericem. Bakalım 1 ay içinde kaç kez yaşanacak. Yada hiç mi olmayacak. Bunu net bir şekilde görmek istiyorum. Bir de babam yok. Eşimden baba sevgisi gördüm. Onu kaybetmek istemiyorum sanırım. Bunlar bir gerekçe değil ama kendime uzaktan baktığımda gördüklerim.Sizin ona gösterdiğiniz vicdanı o neden size göstermiyor peki? Sizi böyle bir evliliğe mahkum etmiş? Tekrar söylüyorum en baştan bilip bu şekilde kabul etseydiniz düşüncem böyle olmazdı.
Hayatta kendisini seçmeyen bir insan huzuru bulamaz. Burada kastedilen bencillik değil, başkalarını düşünmemek değil, sadece kendini gözetmek. Çünkü ennnn sevdiğimiz insanlar da dahil herkes hayatımızdan çıkabilir. Ayrılık olur ölüm olur. Ne olursa olsun bırakıp gidemeyeceğin tek insan kendinsin. O yüzden kendi elini tutmayı kendinin yanında olmayı öğrenmelisin.
Ayrıca aşırı fedakarlık ve vicdan yapmak iki taraflı olarak da işe yaramaz. Şuan şefkatli ve karışık hissediyorsun ama zaman geçtikçe ve yılların gittikçe o kişiye öfkeli olacaksın ve inan tolere edemeyeceksin bir şeyleri. Bu da ona kötü hissettirecek veya belki bu kötü hissiyatla “ben mi seni kalmaya zorladım boşanıp gitseydin” diyecek.
Onun zaten biriyle olamayacağını biliyorum diye bir şey de kesin değil. Aseksüel, cinsellik aramayan veya libidosu düşük bir sürü başka insan var dışarıda, öyle birisiyle tanışabilir isterse. Anladığım kadarıyla olay sadece iktidarsız olmak/sertleşememek veya sertliğini koruyamamak değil. Cinselliğin bin farklı yolu var önsevişme, oral seks, elle uyarım, seks oyuncakları vs vs. Adam hiçbirini denememiş çünkü yönelimi bu şekilde. Aseksüel olmak da heteroseksüel veya homoseksüel vs olmak gibi bir yönelim. Yönelim de değişecek bir şey değil.
Son olarak ani bir karar değil bahsettiğiniz şey, 3 yıllık bir evlilik diyorsunuz.
Ciddi ciddi özel hayatınızı annenize mi anlattınız?Miktarı az genelde başlayınca iktidarsızlık oluyor. Seks benim için bile kaygıya dönüştü artık/ anneme anlattım/ başta ayrıl diyordu. Eşimi daha iyi tanıdığından beri o çok iyi biri kızım çapkın olsa daha mı iyi ara sıra oluyor nasıl olsa diyor. Ama bu senin kararın senin hayatın ben karışamam sen ne karar verirsen arkandayım diyor.
Sonunda ne olursa olsun onlu günleri aramazsın.Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle beni yargılamayın. Olumsuz eleştiri değil de gerçekten empati yaparak yol göstermeye ihtiyacım var. 3 sene önce büyük bir heyecanla eşimle evlendik. Ama maalesef cinsel olarak genelde hep iktidarsızdı. Ginsengg vs takviyeler sayesinde sanırım 2 ay kadar aktif ve insan olduğumu hissettiğim bir evlilik sürecimiz oldu. Ama onun dışında hep sorunluydu. Bu 2 aydan sonra 2 haftadır hiçbir şey olmuyor. Yani böyle yanımda kuzu gibi yatması beni çok incitiyor. Çok yazı okudum. Bu tarz erkeklerin neredeyse hepsi aynı iyilikte. Sanırım dişil hormonları yüksek ve eşlerine evlerine çok yardımcı ve iyi kalpliler. Böyle bir erkeği de bir kadın bırakmak istemiyor. Ama ömrüm geçiyor. Şuan 29 yaşındayım. Onun için ailemden bile uzak bir şehirde yaşıyorum. Sekssiz sadece yanında bir arkadaş gibi. O çok fedakar biri ama evlenmeden önce yaptığı tek gecelik denemelerinde de hep başarısız olmuş. Bunu bana evlendikten sonra itiraf etti. Bu beni bile isteye iktidarsız olduğunu bildiği halde bir evliliğe itmek, benim günahıma girmek değil mi ? Gerekçe olarak diyor ki, Seni çok seviyordum ve sevdiğim insanla bunun yaşanacak bir şey olduğunu düşündüm. Geçmiş tek gecelik şeylerden zaten tiksiniyordum sırf olacak mı diye denemek istemiştim diyor. Bilmiyorum. Bu bir haksızlık bence. Kurnazlık gibi bir şey. Çünkü bekarken kendi kendine yaptığı mastlarda bile iktidarı sağlayamıyormuş. Denemek isteme sebebi de oymuş. İşte böyle. Şimdi tüm aile benden çocuk bekliyor. Ailem hep haberimi duymak istiyor. Eşim bazen iyi olduğunda bende çocuğumuz olsun istiyorum ama böyle tekleyince böyle bir evliliğe ittir kaktır bir evlat getirmeyi doğru bulmuyorum. Doktora gittik bu arada. Bir problem görmedi. Bazı insanlar da bence bir şeyler eksik. Eşimde bunlardan biri. Gay falan değil. Sadece ruhsuz bence libidosu yok. Bunlar benim düşüncelerim. Yıllar geçerken şimdi soruyorum size, sadece kendimin yaşadığı özgür alanımın olduğu bir evde akşama kadar yalnızlık içerisinde ama kimsenin karışmadığı bir hayat yaşayıp akşamları da eşimi gördüğüm bir ömür mü ? Yoksa onun o şefkatinden vazgeçme cesaretini gösterip yeniden bir hayat kurmaya çalışıp boşanmak mı ? Ki karşıma iyi insan çıkacağını bile bilmiyorum. Onlu günlerimi ararım diye korkuyorum. Yada bekar yaşasam daha mı mutlu olurum? Onsuz bir hayata nasıl cesaret etmeliyim bilmiyorum. Benim yargılamadan sadece siz olsanız gerçekten siz olsanız ne yapardınız bunu yazar mısınız ? Herkese teşekkür ederim.
Anlatmasinda sorun yok.yarin öbür gün boşanmak istese boşanma nedenini bile annesine söyleyemeyecek mı kız? Evet normalde anlatılmaz ama normal bir durum değil işte.evet annenin cevabı çok abes.böyle diyen kadının da 7,8 defa hamile kalmıştır.sen sabah akşam sevişirken iyiydi diyeceksin.Ciddi ciddi özel hayatınızı annenize mi anlattınız?Annenizin "çapkın olsa daha mı iyi, ara sıra oluyor nasıl olsa" cevabı da tam bir fiyasko.
O da tam ayrilik kararı verdiğini anladığı icin bunları yapıyor zaten.Şu herifin uyguladığı taktikler o kadar standart ki.buradaki bu tarz konuların hepsi bu şekilde.yani bu çok klasik bir manipülasyon tekniği.koskoca kadınsın artık babaya değil kocaya ihtiyacın var.sürekli kendini ikna etmeye çalışıyorsun farkında mısın? Babasız büyümekle de alakası yok ayrıca.kimim karşısına geçip hizmet etsen, ağlasan, duygu sömürüsü yapsan herkes mahcup olur, zor durumda kalır.bu erkek falan değil ya.ağladığı travmasıymiş ögğghhh.sünepe herif(!).2 gün sonra aklına bile gelmez abartma ya.zaten erkek kadin duygularıyla bağlanamıyorsun ki.normal ilişkiler gibi olmaz yani.Tam ayrılık kararı veriyorum. Her sabah hazırladığı kahvaltılar, yaptığı jestler. Yada ağladığı bir travması. Kıyamıyorum. Ama bir nokta koymam gerekiyor. Ona kafamda söylemeden süre vericem. Bakalım 1 ay içinde kaç kez yaşanacak. Yada hiç mi olmayacak. Bunu net bir şekilde görmek istiyorum. Bir de babam yok. Eşimden baba sevgisi gördüm. Onu kaybetmek istemiyorum sanırım. Bunlar bir gerekçe değil ama kendime uzaktan baktığımda gördüklerim.
Sansasyonel konu değil çok var bu konulardan.
ikiniz de birbirinizden ağlaksınız he.bir silkelen kendine gel.Eşimi seviyorum. Yani aşk değil belki şuan bilmiyorum ama iyi bir insan. Ve ara sıra yaşanan cinsellik olunca acaba bu şekilde ara sıra ile idare edilir mi bilmiyorum. Özgüvensiz. Hep onu toparlamak zorunda kalıyorum. Ama başkalarının da hayatı mükemmel değil. Mesela ayda 1 yaşanabilecek cinsellikle idare edebilir misin diyorum kendime. Ve ondan ayrılınca başkasıyla evlenmem bence. Zaten onun o tertemiz kalbine kapılıp evlenmiştim. Ondan başka bir erkeğe kalbimi de bedenimi de açmak güvenmek istemiyorum. Ama bekar mı kalsam. Bu halimden daha mutlu olur muyum bilmiyorum
30 yaşında adam bunu kavrayamayacak mi yani? Aşırı aşırı naifsiniz ve iyi niyetli düşünüyorsunuz.yapmayın.Çok teşekkür ederim, inşallah. İyi biri olduğunu şu sebeple düşünüyorum. Artısı çok fazla. Ama eş değil de arkadaş gibi. Ama bende sizin gibi düşünüyorum beni gerçekten kandırdı mı ? Yoksa gerçekten iktidarsızım ben düşüncesini kavrayacak biri olgunlukta mı değildi. Bazı şeyleri bilinçli mi yaptı bilmiyorum ama bilerek yaptı gibi sayıp ona bunu sürekli söylüyorum ve kırgınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?