İktidarsız koca/ Yalnızlık

Psikolojik destek almayı düşündünüz mü? Aile terapisti de olabilir. Kendi kendinizi yiyip bitirmeyin bu şekilde. Uzmanlardan yardım alın, baktınız olmuyor, en azından elimden geleni yaptım dersiniz.
İktidarsızlığın sebebi fiziksel değilse psikolojiktir. Lütfen yardım almaya ikna edin eşinizi. İnternette araştırıp bu konularda uzman danışman ya da hekimler bulun. Altta yatan sebep neymiş onu öğrenebilirseniz sorunu aşmak daha kolay olabilir. Ama duygularınız bittiyse hiç uğraşmayın.

Bunlara aval aval bakıp odadan gidebilir yani. adamın gram ilgisi yok bence cinselliğe

Bunu eşinize acik acik sorun. Cevabini duymaya hazir değilsiniz belki daha cok kirilacaksiniz diye ama sorun. Hoş cevabi kararinizi cok etkilermi bilmem ama onemli ve yön verebilecek bi detay diye düşünüyorum.

Çok güzel yazmışsınız. Birkaç bir şey almıştım ama kendi erkeklik gururu gibi tavırlar yaptı. Kullanılmasını istemedi. Evlenmeden önce o kadar çok fantezi takımlar vs aldım. Hiçbirini giyemiyorum. Dolapta duruyor yıllarıdır. Birkaç kere giydim daha da heyecanlandı. İyice özgüvensizleşti karşımda. Bende artık onları giyince seks yapmak zorunda gibi görev gibi düşünmesin ve zaten etkilenmiyor diye sinir olup giymiyorum.

Evet şimdi de ağzına bir tane çakasım geliyor kuzu gibi yattığını görünce:)

Libidonuz çok yüksek değil ise bence yaşanılır ya adam bu kadar iyiyse,belki zamanla çözüm de bulunur hiç yapamıyor değilmiş süre üzüyor sadece anladığım kadarı ile
Miktarı az genelde başlayınca iktidarsızlık oluyor. Seks benim için bile kaygıya dönüştü artık/ anneme anlattım/ başta ayrıl diyordu. Eşimi daha iyi tanıdığından beri o çok iyi biri kızım çapkın olsa daha mı iyi ara sıra oluyor nasıl olsa diyor. Ama bu senin kararın senin hayatın ben karışamam sen ne karar verirsen arkandayım diyor.

Ben bugün öyle kusuru olduğunu bilsem sanırım yine evlenirdim. O kadar salağım ki. Onun iyilik sever tavırlarına dayanamıyorum/ her sabah kahvaltı hazırlıyor bana söylemeden , ayak parmaklarında yürüyor uyandırmadan hazırlamak için. Daha bir sürü şey tabi.

Ben de öyle yaşamaya çalışıyorum/ ama bu beni tüketiyor yavaş yavaş

Bunu da düşündüm aslında/ belki o da rahat eder dediğiniz gibi.

Tam ayrılık kararı veriyorum. Her sabah hazırladığı kahvaltılar, yaptığı jestler. Yada ağladığı bir travması. Kıyamıyorum. Ama bir nokta koymam gerekiyor. Ona kafamda söylemeden süre vericem. Bakalım 1 ay içinde kaç kez yaşanacak. Yada hiç mi olmayacak. Bunu net bir şekilde görmek istiyorum. Bir de babam yok. Eşimden baba sevgisi gördüm. Onu kaybetmek istemiyorum sanırım. Bunlar bir gerekçe değil ama kendime uzaktan baktığımda gördüklerim.

Ciddi ciddi özel hayatınızı annenize mi anlattınız? Annenizin "çapkın olsa daha mı iyi, ara sıra oluyor nasıl olsa" cevabı da tam bir fiyasko.

Sonunda ne olursa olsun onlu günleri aramazsın.

Ciddi ciddi özel hayatınızı annenize mi anlattınız? Annenizin "çapkın olsa daha mı iyi, ara sıra oluyor nasıl olsa" cevabı da tam bir fiyasko.
Anlatmasinda sorun yok.yarin öbür gün boşanmak istese boşanma nedenini bile annesine söyleyemeyecek mı kız? Evet normalde anlatılmaz ama normal bir durum değil işte.evet annenin cevabı çok abes.böyle diyen kadının da 7,8 defa hamile kalmıştır.sen sabah akşam sevişirken iyiydi diyeceksin.

Son düzenleme:
O da tam ayrilik kararı verdiğini anladığı icin bunları yapıyor zaten.Şu herifin uyguladığı taktikler o kadar standart ki.buradaki bu tarz konuların hepsi bu şekilde.yani bu çok klasik bir manipülasyon tekniği.koskoca kadınsın artık babaya değil kocaya ihtiyacın var.sürekli kendini ikna etmeye çalışıyorsun farkında mısın? Babasız büyümekle de alakası yok ayrıca.kimim karşısına geçip hizmet etsen, ağlasan, duygu sömürüsü yapsan herkes mahcup olur, zor durumda kalır.bu erkek falan değil ya.ağladığı travmasıymiş ögğghhh.sünepe herif(!).2 gün sonra aklına bile gelmez abartma ya.zaten erkek kadin duygularıyla bağlanamıyorsun ki.normal ilişkiler gibi olmaz yani.

Son düzenleme:
ikiniz de birbirinizden ağlaksınız he.bir silkelen kendine gel.

30 yaşında adam bunu kavrayamayacak mi yani? Aşırı aşırı naifsiniz ve iyi niyetli düşünüyorsunuz.yapmayın.

Cidden AYDA BİR YETMİYORSA ayrılabilirsin. Yeni partnerin daha sert olacak muhtemelen. Ama tek yaşarım dersen ayrılmaya gerek yok. Ev arkadasi lafına inanmıyorum. En azından arada tek tük yapıyorsunuz. Hangi ev arkadaşı bu kadar iyi davranıyor bize? Ayrıca kandırdığına ikna olmadım. Tamamen iktidarsız değil gibi. Evlenmeden çevresindeki erkeklere sormadan normalini belki o da bilmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…