İktidarsız koca/ Yalnızlık

Motivasyon için bişeyler yapsanız gezin eğlenin beraber onu ovecek kelimeler söyleyin. Yani kurtarmak için uğrasmayaa değer bence adam iyi biriyse.
Ebet o yüzden devam editörüm aslında. Ama hiçbir sosyal aktivitemiz yok. Nerdeyse hiç. Yalnızlıktan da o kadar sıkıldık ki . Başka bir şehirde yapayalnızız. Ama şunu düşünüyorum. Bu adam güzelse de tamamen düzelmuevek. Her zaman teklicek böyle. O yüzden böyle mi yaşamalı. Bu derdi bitirip ayrılsam başka dert ile yine mutsuz olursam diye de korkuyorum/ imtihan gözüyle bakıp iyi yönlerini görüp bu yönünü en maxa çıkarıp düzeldiği kadar dğzeltmek ve böyle yaşamak mı, yoksa bir anda bitirip ailemin yanına dönüp bir hayat yaşamak mı onu bilmiyorum işte.

Bence konu degil bu tarz sorunlar son dönemde ortaya daha fazla cikiyor benim esimde de var cinsel isteksizlik bir cok tanidigim insanlarin eslerinde de var çözümü bulamiyorum ama benim ki sonradan oldu haftada iki kez falan oluyor yada bir kez oncecen daha fazlaydı canim sıkılıyor bu duruma ama sizin esiniz en basindan böyleymiş size soylememesi vebal almaktir biyolojik bir sıkıntısı yoksa psikolojik destek aldi mi bizimki mesela cok duygusal olduğu icinmis en ufak seyi kafaya takinca cinsel hayatını etkiliyor belki esinizinde geçmişte yasadigi istismar yada travma olacak birsey etkilemiştir

Hahahahah sanırım bende düzeltip sonra sizin yaptığınız gibi yapıcam terapi aldı da. Bence motivasyon ve bence libidosu da düşük ya. Bir babam gibi gözlerinden ateş fışkıran bir adam değil. Böyle sakin sessiz sessiz hareket eden, cansız. Enerjisi düşük/ amaaan valla yoruldum işte öyle biri ya

Evet mesela cinsel anlamda iyi ilerlediği günler bir kere iyi olsa 1-2 hafta çok iyi gidiyor. Sonra işimizle ilgili bir sorun yada bozulan bir şey, bir ödeme vs bir şey aniden çıkınca tamamen demoralize oluyor. O an cinsellik onun için rafa kalkıyor.

Sizi kandırması başlı başına boşanma sebebi .Kimi kadın sex olmasa da olur keyfince özgürce yiyor içiyor geziyorum evlilik benim özgürlük refah alanım der oturur,kimi ise sex yoksa bunların bir anlamı yok der ayrılır Siz ne istiyorsunuz ona göre düşünün karar verin ......

Bak iste bizde ayni problemi yaşıyoruz ama çözüm süz değil son zamanlarda benim esimde de duzelme var ama duygusal olarak etkilendiginde cani istemiyor isteksiz oluyor kafasi baska yerde oluyor bence bir psikologa gidin çünkü bu devirde anlaşabildiğin insana da denk gelmek zor çaresini arayin eger asilamayacak bir problemse bosanmayi düşünürsünüz suan cocuk yapmayın sma ben asamayacaginizi düşünmüyorum imanli birinr benziyorsunuz biraz da insan manevi olarak hayatın anlamını kaybettiğinde de cok sarsiliyor

Okunuz mu annemle ilgili son yazdıklarımı diğer arkadaşa, annem çok destekleyici yaklaştı. O bir sözden annemin farklı algılanmasını istemiyorum. Söylemek istediği şey herkesin bir bozar yanı vardır ama hayat senin hayatın.

Tabi karar sizin, ama hiç aktivite olmaz mı ya? Çıkacak hiç mi bjr yer yok oturacak sohbet edecek falan yada yürüyüş yapacak? Bilmiyorum ama ciddi bir konuşma yapıp kararlar alın

aslında bunların hepsi fasa fiso gibi geliyor. Başka erkekler dünya umrunda olmadan yapıyor. Bu adamlar neden böyle ? Hep onların psikolojilerini mi toplucaz. Terapi de alsalar bir şeye üzülünce başa dönerler gibi geliyor. Kafam çok karışık. Ama 1 ay tutuyorum. 1 aylık süreçte bakalım kaç kez olacak? Ona göre seçim yapıcam.

Gece gündüz rutini çok önemli ,
Lütfen söylediklerime kulak asin .
Bir doktor demişti düşük testosteronu olan özgüvensiz olur diye.
Erkekleri yapan hormon ,çok önemli sadece cinsel hayat için değil.Kendisini daha güçlü hissetmesi için de extra spor salonunda ağırlık çalişmasi .
Bu sorunlar eksikliğinde görünür:

Cinsel istekte (libido) azalma

Ereksiyon sorunları (sertleşme güçlüğü)

Sperm üretiminde azalma, kısırlık

Fiziksel değişiklikler

Kas kütlesinde ve gücünde azalma

Vücut yağının artması (özellikle göbek çevresinde)

Meme dokusunda büyüme (jinekomasti)

Kıllanmada azalma (yüz, göğüs, bacak)

Kemik yoğunluğunda azalma → osteoporoz ve kırık riski

Yorgunluk, düşük enerji

Psikolojik etkiler

Motivasyon eksikliği
Konsantrasyon ve hafıza sorunları
Depresif ruh hali, huzursuzluk
Özgüven kaybı
Uzun vadede sağlık riskleri
Osteoporoz
Metabolik sendrom (karın yağlanması, insülin direnci, diyabet riski)
Kardiyovasküler hastalık riskinde artış
Eğer testosteron düşüklüğü şüphesi varsa, sabah aç karnına yapılan kan testleriyle (total testosteron, gerekirse serbest testosteron) netleştirilir. Nedene göre tedavi seçenekleri değişir: hormon replasmanı (enjeksiyon, jel, implant), yaşam tarzı değişiklikleri, kilo kontrolü, altta yatan hastalıkların tedavisi

Ayrica sadece erkeklerde değil kadinlar içinde ayni önemi taşır .

Evet sonradan okudum o yorumları. Anneniz boşanarak kendisini kurtarmış onun adına sevindim. İkiniz için de hayırlısı olur umarım. Dünkü yorumunuzda "2 haftadır evden çıkmıyorum odadan bile çıkasım yok, hiçbir şey yapmak istemiyorum eski neşem kalmadı " yazdınız. Mutlu olmanızı isterim. Arada bir yaşanan cinsellik size yetecek mi, bu sizi mutlu eder mi? Eşiniz psikolojik desteği kabul eder mi, çabalar mı? Bunları bir düşünün bence. Cinsellik, yemek ,uyku gibi önemli bir ihtiyaç. Eşiniz bekarken tek gecelik ilişkilerinde de sorun oluyormuş, bu sorunu düzelir mi düzelmez mi belirsiz. Bu da sizin hayatınız, karar sizin. Hakkınızda hayırlısı olsun

Tabi karar sizin, ama hiç aktivite olmaz mı ya? Çıkacak hiç mi bjr yer yok oturacak sohbet edecek falan yada yürüyüş yapacak? Bilmiyorum ama ciddi bir konuşma yapıp kararlar alın
Evde kalamıyor hep çalışıyor hergün. İzin bile yapmadı. Bende onunla çalışıyordum ama artık eve çekildim. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Balkon yaptılar eve. Balkona çıkmak bile istemedim. Camdan dışarı bile bakmıyorum. 2 haftadır sokağa adım atmadım. Değişik bir şey oluştu. Aslında yıllardır her ortamda çalışmış 16 yaşından beri çalışan, başka şehirde üniversite okuyan bir kızdım. Ama bu ailesiz hayat. Sekssiz koca. Bana iyi gelmedi. Sanki ben artık özgüvensizim.

Siz kazık kadar adamın psikolojisini psikiyatrist edasıyla analiz etmek zorunda değilsiniz.bunun sorumluluğu kişiye aittir.fikrimi söyleyeyim 29 yaşından sonra koskoca adamı doktorlara, psikologlara taşıyamam.bunları istesek çocuk yapardık.kisaca seviyorsunuz diye sert konuşmak istemiyorum ama nereden tutsan elinde kalan çer çöp tipler bana kalırsa.sadece iyi olsa yine tamam diyeceğimde travmalarını düşünüp ağlıyor nedir ya?.bu adam bence yetişkin olamamiş.kendini hâlâ çocuk sanıyor.Ne kadar erken ayrilirsaniz yeni birini bulma ihtimaliniz o kadar artar.yazik günah ya.

Her gün çalışılan ne işi bu? Yani bu kadar daraldıysaniz bir süre ailenizin yanına gidip düşünün hem rahatlarsınız

Teşekkür ederim emeğiniz için, önce uyku saatini ayarlarsak belki diğer şeyler için biraz daha fırsat olur. Dün gece 4 te uyuduk mesela. İşten gelince Dizi film, başka da aktivite olmayınca. Bugün birazdan kaldırıcam onu. Erken yatıp erken kalkmaya alışmamız lazım

Aynen gerçekten sinir bozucu. Tahammül edemiyorum artık. Bu 1 ay da ne oldu ne bitti bakıcam. 12 eylülden 12 ekime. 30 da 0 şuan.

Bu tarz sorunlarin ortaya cikmasi maalesef insanlardan yapilmiş.
Özelikle plastikte bulunan kimyalar
Bu kimyasal, vücudumuzdaki seks hormonu östrojeni taklit eder ve bu nedenle kanser, obezite ve kalp hastalıkları gibi birçok hastalıkla ilişkilendirilir. Bazı kimyasal maddelerin oluşturduğu tehlikeler iyi bilinmektedir.
BPA ve esnek vinyl (PVC nr.3)
Mesela yumşak su şisesi .

Neden o saatlere kadar ayaktasiniz?
Vücudun dinlenmesi için önemli saatler gece 2-4 .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…