İktidarsız koca/ Yalnızlık

İstiyor ama yapamayacağına inandığı için uzak duruyormuş. Olmayacak seni yine yarı yolda bırakacm elimde değil hareket yok diyor.
Spora gitsin ağirlik çalişsin,takviyeler kullansin DHEA 150mg,Pregnolon,yüksek doz vitamin d
En önemlisi testosteron .İğne vurdula bilir .
Endokrinoloji uzmanina gidin ,
hormon bozukluğu olabilir .

Ciddi ciddi özel hayatınızı annenize mi anlattınız? Annenizin "çapkın olsa daha mı iyi, ara sıra oluyor nasıl olsa" cevabı da tam bir fiyasko.
İnsan çaresiz kalınca kime anlatacak? Fiyasko falan değil. Gayet makul bir cevap. Öyle gidipte annene balkon konuşması yapmıyorsun. Hergün ağlamaklısın. Annem diyor ki kızım sen çok gülerdin \sen soldun resmen ya. Sende ağlıyorsun ve üstü kapalı olmuyor anne diyorsun. Sağlık sorunları var sanırım evliliğimiz tam gerçekleşmiyor diyorsun. Benim ruhsal olarak anneme anlatıp rahatlamam mı önemli yoksa özel hayat mı ? Olan güzel bir seksi mi anlattım sanki özel bir geceyi mi anlattım. Bana böyle şeyler yazıp yormayın beni

Bu arada annem çapkın babamı da kendisi tek celse de boşamıştır. Öyle 7-8 kere hamile kalan kör cahil, her şeye göz yuman bir kadın değil.

Hanımefendi ben bir fantezimi mi anlatıyorum ki fake olsun? Hesabı zaten bunu anlatmak için yeni açtım ne var ki bunda?
Burası fantazilerini anlatanlarla dolu evet. Verdiğiniz bazı cevaplar da garip zaten. Size kolaylıklar dilerim ama dediğimi bir düşünün.

Evet öyle aktif biri değil. Böyle konulardan uzak. Bende sizin düşündüğünüz gibi tam kandırmış gibi düşünemiyorum. Karşısına bir kız çıktı. Aşık oldu. Cinsellikle ilgili bir şey bile düşünmedi bence. Benim zaten deneme ilişkilerim olmadı ama doğru kişilerle değildi o yüzden olmadı dedi belki. Yani aleni ben kendimi bu kıza pazarlayım dediğini düşünmüyorum/ öyleyse çok yazık.. ama öyleymiş gibi farzediyorum ve bu konuda sürekli yüzüne vuruyorum. O da utandım sana bunu söylemeye/ ama seninle olacağına emindim diyor. Oluyor da dönem dönem/ bu 2 hafta öncesinde 2 günde bir oluyordu tam 2 ay boyunca/ bu 2 ayda ne yaptık ? Sürekli motivasyonu yüksekti. Özgüveni tavandı/ yine aynı kahvaltıları jestleri yapıyordu. Hatta bana çiçeklerle falan bir sürpriz yapmıştı/ onu paylaştım. Nazar mı oldu ne olduysa adam o günden sonra 2 haftadır içine kapandı. Yüzü gülmüyor/ seksi düşünmüyor/ denedi yapamadı. Yapamadıkça kısır döngüye döndü/ ben de tam düzeldi sandığım için umutlanmıştım ve tekrar böyle olunca hayal kırıklığım çok arttı.

Spora gitsin ağirlik çalişsin,takviyeler kullansin DHEA 150mg,Pregnolon,yüksek doz vitamin d
En önemlisi testosteron .İğne vurdula bilir .
Endokrinoloji uzmanina gidin ,
hormon bozukluğu olabilir .
Evet bu tarz yorumlar gerçekten iyi geliyor. Yol gösterici. Ben de şekeri olduğundan şüpheleniyorum. O çürük elma kokusunu alıyorum çünkü. Sabah erken kalkarak güne başlaması lazım önce. Çünkü işimiz gece. 2-3 e kadar çalışıyorduk. Öğlen 11-12 de kalkıyorduk. Artık geç saatlere kadar çalışmıcaz. En geç 22:00 de işten çıkmış olacak. Max 23:00’de. Sabahta 9 da falan kalksa belki daha iyi olur.

O zaman şaşırdım söylediği şeye.
Ya bana ayrılma diye baskı yapmadı yada ayrıl diye de yapmadı. Ben ısrarla anne ne yapayım sence böyle ömür geçer mi deyince kızım hayat senin dedi. Bazı erkeklerde var eşine yetiyor ama bu sefer herkese birden yetiyor. Bu en azından seni el üstünde tutuyor. Ara sıra da oluyor diyorsun madem çok iyi insan. Ama sen bilirsin. Bu hayatı sen yaşıcan biz ne desek olmaz dedi. İlk anlattığımda ise direkt ayrıl diyordu. Eşimle aynı evde 2-3 ay geçirince fikirleri biraz daha değişti. Ama bir yönlendirme değil yani. Kişisel fikrini istedim/ ne karar verirsen arkandayım dedi/ bence çok güzel yaklaşımdı.

Tedavisi yok mu bu işin? Yani tıp ne diyor?
Dr testestoron seviyeleri yeterli dedi. Sizin tek sorununuz psikolojik dedi. Aşırı baskıyla yetişmiş bir çocuk/ evde askeri düzen varmış. Bunların da etkisinin olduğunu düşünüyorum. Narsist bir baba figürü var. Bir de şekeri olabilir. Birazcık daha canlı biri olması lazım. Fazla sessiz fazla durağan bende aksine çok enerjik biriydim. O yüzden de sinir oluyorum şuan/ şekerli beslenmiyor dikkat etmeye çalışıyor/ aslında bir çabası var ama sanki doğuştan zihninde bir yer kapalı gibi geliyor bazen. Böyle enerji akışı sağlanamıyor gibi.

Psikolojik destek almasını isteyin bu kadar zorda olduğu halde neden bekliyorsunuz?

Psikolojik destek almasını isteyin bu kadar zorda olduğu halde neden bekliyorsunuz?
Psikolog görüşmeleri de yaptı ama sanki kendini tam ifade edemedi. Fayda görmedi. Ya farklı psikolog yada bakış açısını değiştirip kendine inanması lazım. Hep sen yapamazsın sen çocuksun sen başarısızsın sözleriyle büyümüş. Yani bu adam 2 ay boyunca aktifti. Demekki motivasyonu tamken sorun yok. Ama benim tahammülüm yok. Her hareketi batıyor şuan. Seks düşkünü olduğum için değil ama onu öyle çaresiz görmek saygımı azaltıyor.

Kesinlikle bosan arkadaşım. Çünkü asla duzelmeyecek. Keza çocuğunuz olursa ondan sonra da hiç olmayacak cinsellik. Kendini kadın gbi gormeyeceksin hissetmeyeceksin. Bı sure sonra sana herşeyi batmaya başlayacak..mutsuzlugun dibini göreceksin. Benim çok yakın arkadaşım yaşadı 5 yıldan sonra bosandi..olan boşa geçen 5 yıla oldu.
Niye yapıyorsun bunu kendine , yazık değil mi..ev arkadasina değil eşe ihtiyacın var Yasin çok genç..yıllarını heba etme çünkü bu durum duzelmeyecek hiçbir zaman normal insanlar gbi cinsel hayatınız olmayacak

Motivasyon için bişeyler yapsanız gezin eğlenin beraber onu ovecek kelimeler söyleyin. Yani kurtarmak için uğrasmayaa değer bence adam iyi biriyse.

Hanımfendi ben annenizin " nasıl olsa arada bir oluyor o seni seviyor iyi birisi, çapkın olsa daha mı iyi olurdu " cümlesine takıldım orda. Ben sizi çok iyi anlıyorum. Yaşadığınız durum oldukça zor. Cinselliğe önem veren birisiyim. Tabi insan mecbur kalınca annesine anlatabilir, kendisine bir destek arar. Sizin ruh sağlığınız her şeyden daha önemli. Eşiniz doktora gitmekle ilgili ne düşünüyor? Hiç hormon testi yapıldı mı? Ürolojiye gittiniz mi? Hormonlar normal çıkarsa cinsel terapiste gitmeyi de deneyin. Bunları eşinizi çok sevdiğiniz için söylüyorum. Yoksa bana kalırsa direkt boşanma taraftarıyım.

Ben seyi anlamadim, o 2 ay yasadiginiz cinsel hayat sanirim takviyeyle oldu, yani esiniz fiziksel olarak erekte olabiliyor ama onu psikolojik olarak etkileyip ereksiyon yasamasini saglayamiyor musunuz?

Terapi mi almali acaba? Gecmisinde taciz gibi bir durum olabilir mi ki? Hormonlarina bakildi mi mesela? Doktor sadece birsey yok gecer mi dedi? (ne doktoru ki bu boyle)

Sizi bastan kandirmis, bu durum benim icin kabul edilemez ama kendisini seviyorsam duzeltmesi icin caba sarfeder oyle terkederdim.

Bu yorumu yeni gördüm hormonlarda sorun yokmuş demekki. Cinsel terapiste/ psikoloğa gitme konusunda eşinizi ikna edin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…