- Konu Sahibi Yapayalniz5006
-
Spora gitsin ağirlik çalişsin,takviyeler kullansin DHEA 150mg,Pregnolon,yüksek doz vitamin dİstiyor ama yapamayacağına inandığı için uzak duruyormuş. Olmayacak seni yine yarı yolda bırakacm elimde değil hareket yok diyor.
İnsan çaresiz kalınca kime anlatacak? Fiyasko falan değil. Gayet makul bir cevap. Öyle gidipte annene balkon konuşması yapmıyorsun. Hergün ağlamaklısın. Annem diyor ki kızım sen çok gülerdin \sen soldun resmen ya. Sende ağlıyorsun ve üstü kapalı olmuyor anne diyorsun. Sağlık sorunları var sanırım evliliğimiz tam gerçekleşmiyor diyorsun. Benim ruhsal olarak anneme anlatıp rahatlamam mı önemli yoksa özel hayat mı ? Olan güzel bir seksi mi anlattım sanki özel bir geceyi mi anlattım. Bana böyle şeyler yazıp yormayın beniCiddi ciddi özel hayatınızı annenize mi anlattınız?Annenizin "çapkın olsa daha mı iyi, ara sıra oluyor nasıl olsa" cevabı da tam bir fiyasko.
Ciddi ciddi özel hayatınızı annenize mi anlattınız?Annenizin "çapkın olsa daha mı iyi, ara sıra oluyor nasıl olsa" cevabı da tam bir fiyasko.
Anlatmasinda sorun yok.yarin öbür gün boşanmak istese boşanma nedenini bile annesine söyleyemeyecek mı kız? Evet normalde anlatılmaz ama normal bir durum değil işte.evet annenin cevabı çok abes.böyle diyen kadının da 7,8 defa hamile kalmıştır.sen sabah akşam sevişirken iyiydi diyeceksin.Annemle ilgili böyle konuşmayın lütfen. Kadın ne desin? Bana direkt ayrıl istersen kızım bu karar senin dedi. Çok üzüldü çok tepki gösterdi/ benim eşimi çok sevdiğimi gördü/ Eşimle onun olduğu şehire gittiğimizde 2-3 ay annemle kalıyoruz. Yakından da tanıdı eşimi/ herkes eşime bayılıyor. Tanıştığımız ilk günden beri böyle. Çok doğal iletişimde biri. Kimse cinsel olarak yaşadığım sorunu bilmiyor ve bize dışardan gıpta ile bakıyor. Annemin de yıllardır hep aldatılan bir kadın olduğunu libidosu ekstra yüksek bir adamla evli kaldığı için sorunlar yaşadığını düşünecek olursak bence söylediği şey gayet makul/ eşimle aynı evde kalınca çok iyi insan kızım karar senin ama ara sıra da olsa oluyorsa çok iyi biri demesinde ne var. Annem her karara saygı duyan çok açık görüşlü biridir. Öyle aman kızım evlendin ayrılma diyen biri değil ki. Buraya bu eleştiriler yüzünden bir şey sprmak istemedim bugüne kadar zaten.Anlatmasinda sorun yok.yarin öbür gün boşanmak istese boşanma nedenini bile annesine söyleyemeyecek mı kız? Evet normalde anlatılmaz ama normal bir durum değil işte.evet annenin cevabı çok abes.böyle diyen kadının da 7,8 defa hamile kalmıştır.sen sabah akşam sevişirken iyiydi diyeceksin.
Bu arada annem çapkın babamı da kendisi tek celse de boşamıştır. Öyle 7-8 kere hamile kalan kör cahil, her şeye göz yuman bir kadın değil.Anlatmasinda sorun yok.yarin öbür gün boşanmak istese boşanma nedenini bile annesine söyleyemeyecek mı kız? Evet normalde anlatılmaz ama normal bir durum değil işte.evet annenin cevabı çok abes.böyle diyen kadının da 7,8 defa hamile kalmıştır.sen sabah akşam sevişirken iyiydi diyeceksin.
Hanımefendi ben bir fantezimi mi anlatıyorum ki fake olsun? Hesabı zaten bunu anlatmak için yeni açtım ne var ki bunda?
O zaman şaşırdım söylediği şeye.Bu arada annem çapkın babamı da kendisi tek celse de boşamıştır. Öyle 7-8 kere hamile kalan kör cahil, her şeye göz yuman bir kadın değil.
Burası fantazilerini anlatanlarla dolu evet. Verdiğiniz bazı cevaplar da garip zaten. Size kolaylıklar dilerim ama dediğimi bir düşünün.Hanımefendi ben bir fantezimi mi anlatıyorum ki fake olsun? Hesabı zaten bunu anlatmak için yeni açtım ne var ki bunda?
Evet öyle aktif biri değil. Böyle konulardan uzak. Bende sizin düşündüğünüz gibi tam kandırmış gibi düşünemiyorum. Karşısına bir kız çıktı. Aşık oldu. Cinsellikle ilgili bir şey bile düşünmedi bence. Benim zaten deneme ilişkilerim olmadı ama doğru kişilerle değildi o yüzden olmadı dedi belki. Yani aleni ben kendimi bu kıza pazarlayım dediğini düşünmüyorum/ öyleyse çok yazık.. ama öyleymiş gibi farzediyorum ve bu konuda sürekli yüzüne vuruyorum. O da utandım sana bunu söylemeye/ ama seninle olacağına emindim diyor. Oluyor da dönem dönem/ bu 2 hafta öncesinde 2 günde bir oluyordu tam 2 ay boyunca/ bu 2 ayda ne yaptık ? Sürekli motivasyonu yüksekti. Özgüveni tavandı/ yine aynı kahvaltıları jestleri yapıyordu. Hatta bana çiçeklerle falan bir sürpriz yapmıştı/ onu paylaştım. Nazar mı oldu ne olduysa adam o günden sonra 2 haftadır içine kapandı. Yüzü gülmüyor/ seksi düşünmüyor/ denedi yapamadı. Yapamadıkça kısır döngüye döndü/ ben de tam düzeldi sandığım için umutlanmıştım ve tekrar böyle olunca hayal kırıklığım çok arttı.Cidden AYDA BİR YETMİYORSA ayrılabilirsin. Yeni partnerin daha sert olacak muhtemelen. Ama tek yaşarım dersen ayrılmaya gerek yok. Ev arkadasi lafına inanmıyorum. En azından arada tek tük yapıyorsunuz. Hangi ev arkadaşı bu kadar iyi davranıyor bize? Ayrıca kandırdığına ikna olmadım. Tamamen iktidarsız değil gibi. Evlenmeden çevresindeki erkeklere sormadan normalini belki o da bilmiyordu.
Evet bu tarz yorumlar gerçekten iyi geliyor. Yol gösterici. Ben de şekeri olduğundan şüpheleniyorum. O çürük elma kokusunu alıyorum çünkü. Sabah erken kalkarak güne başlaması lazım önce. Çünkü işimiz gece. 2-3 e kadar çalışıyorduk. Öğlen 11-12 de kalkıyorduk. Artık geç saatlere kadar çalışmıcaz. En geç 22:00 de işten çıkmış olacak. Max 23:00’de. Sabahta 9 da falan kalksa belki daha iyi olur.Spora gitsin ağirlik çalişsin,takviyeler kullansin DHEA 150mg,Pregnolon,yüksek doz vitamin d
En önemlisi testosteron .İğne vurdula bilir .
Endokrinoloji uzmanina gidin ,
hormon bozukluğu olabilir .
Ya bana ayrılma diye baskı yapmadı yada ayrıl diye de yapmadı. Ben ısrarla anne ne yapayım sence böyle ömür geçer mi deyince kızım hayat senin dedi. Bazı erkeklerde var eşine yetiyor ama bu sefer herkese birden yetiyor. Bu en azından seni el üstünde tutuyor. Ara sıra da oluyor diyorsun madem çok iyi insan. Ama sen bilirsin. Bu hayatı sen yaşıcan biz ne desek olmaz dedi. İlk anlattığımda ise direkt ayrıl diyordu. Eşimle aynı evde 2-3 ay geçirince fikirleri biraz daha değişti. Ama bir yönlendirme değil yani. Kişisel fikrini istedim/ ne karar verirsen arkandayım dedi/ bence çok güzel yaklaşımdı.O zaman şaşırdım söylediği şeye.
Dr testestoron seviyeleri yeterli dedi. Sizin tek sorununuz psikolojik dedi. Aşırı baskıyla yetişmiş bir çocuk/ evde askeri düzen varmış. Bunların da etkisinin olduğunu düşünüyorum. Narsist bir baba figürü var. Bir de şekeri olabilir. Birazcık daha canlı biri olması lazım. Fazla sessiz fazla durağan bende aksine çok enerjik biriydim. O yüzden de sinir oluyorum şuan/ şekerli beslenmiyor dikkat etmeye çalışıyor/ aslında bir çabası var ama sanki doğuştan zihninde bir yer kapalı gibi geliyor bazen. Böyle enerji akışı sağlanamıyor gibi.Tedavisi yok mu bu işin? Yani tıp ne diyor?
Psikolojik destek almasını isteyin bu kadar zorda olduğu halde neden bekliyorsunuz?Dr testestoron seviyeleri yeterli dedi. Sizin tek sorununuz psikolojik dedi. Aşırı baskıyla yetişmiş bir çocuk/ evde askeri düzen varmış. Bunların da etkisinin olduğunu düşünüyorum. Narsist bir baba figürü var. Bir de şekeri olabilir. Birazcık daha canlı biri olması lazım. Fazla sessiz fazla durağan bende aksine çok enerjik biriydim. O yüzden de sinir oluyorum şuan/ şekerli beslenmiyor dikkat etmeye çalışıyor/ aslında bir çabası var ama sanki doğuştan zihninde bir yer kapalı gibi geliyor bazen. Böyle enerji akışı sağlanamıyor gibi.
Psikolog görüşmeleri de yaptı ama sanki kendini tam ifade edemedi. Fayda görmedi. Ya farklı psikolog yada bakış açısını değiştirip kendine inanması lazım. Hep sen yapamazsın sen çocuksun sen başarısızsın sözleriyle büyümüş. Yani bu adam 2 ay boyunca aktifti. Demekki motivasyonu tamken sorun yok. Ama benim tahammülüm yok. Her hareketi batıyor şuan. Seks düşkünü olduğum için değil ama onu öyle çaresiz görmek saygımı azaltıyor.Psikolojik destek almasını isteyin bu kadar zorda olduğu halde neden bekliyorsunuz?
Kesinlikle bosan arkadaşım. Çünkü asla duzelmeyecek. Keza çocuğunuz olursa ondan sonra da hiç olmayacak cinsellik. Kendini kadın gbi gormeyeceksin hissetmeyeceksin. Bı sure sonra sana herşeyi batmaya başlayacak..mutsuzlugun dibini göreceksin. Benim çok yakın arkadaşım yaşadı 5 yıldan sonra bosandi..olan boşa geçen 5 yıla oldu.Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle beni yargılamayın. Olumsuz eleştiri değil de gerçekten empati yaparak yol göstermeye ihtiyacım var. 3 sene önce büyük bir heyecanla eşimle evlendik. Ama maalesef cinsel olarak genelde hep iktidarsızdı. Ginsengg vs takviyeler sayesinde sanırım 2 ay kadar aktif ve insan olduğumu hissettiğim bir evlilik sürecimiz oldu. Ama onun dışında hep sorunluydu. Bu 2 aydan sonra 2 haftadır hiçbir şey olmuyor. Yani böyle yanımda kuzu gibi yatması beni çok incitiyor. Çok yazı okudum. Bu tarz erkeklerin neredeyse hepsi aynı iyilikte. Sanırım dişil hormonları yüksek ve eşlerine evlerine çok yardımcı ve iyi kalpliler. Böyle bir erkeği de bir kadın bırakmak istemiyor. Ama ömrüm geçiyor. Şuan 29 yaşındayım. Onun için ailemden bile uzak bir şehirde yaşıyorum. Sekssiz sadece yanında bir arkadaş gibi. O çok fedakar biri ama evlenmeden önce yaptığı tek gecelik denemelerinde de hep başarısız olmuş. Bunu bana evlendikten sonra itiraf etti. Bu beni bile isteye iktidarsız olduğunu bildiği halde bir evliliğe itmek, benim günahıma girmek değil mi ? Gerekçe olarak diyor ki, Seni çok seviyordum ve sevdiğim insanla bunun yaşanacak bir şey olduğunu düşündüm. Geçmiş tek gecelik şeylerden zaten tiksiniyordum sırf olacak mı diye denemek istemiştim diyor. Bilmiyorum. Bu bir haksızlık bence. Kurnazlık gibi bir şey. Çünkü bekarken kendi kendine yaptığı mastlarda bile iktidarı sağlayamıyormuş. Denemek isteme sebebi de oymuş. İşte böyle. Şimdi tüm aile benden çocuk bekliyor. Ailem hep haberimi duymak istiyor. Eşim bazen iyi olduğunda bende çocuğumuz olsun istiyorum ama böyle tekleyince böyle bir evliliğe ittir kaktır bir evlat getirmeyi doğru bulmuyorum. Doktora gittik bu arada. Bir problem görmedi. Bazı insanlar da bence bir şeyler eksik. Eşimde bunlardan biri. Gay falan değil. Sadece ruhsuz bence libidosu yok. Bunlar benim düşüncelerim. Yıllar geçerken şimdi soruyorum size, sadece kendimin yaşadığı özgür alanımın olduğu bir evde akşama kadar yalnızlık içerisinde ama kimsenin karışmadığı bir hayat yaşayıp akşamları da eşimi gördüğüm bir ömür mü ? Yoksa onun o şefkatinden vazgeçme cesaretini gösterip yeniden bir hayat kurmaya çalışıp boşanmak mı ? Ki karşıma iyi insan çıkacağını bile bilmiyorum. Onlu günlerimi ararım diye korkuyorum. Yada bekar yaşasam daha mı mutlu olurum? Onsuz bir hayata nasıl cesaret etmeliyim bilmiyorum. Benim yargılamadan sadece siz olsanız gerçekten siz olsanız ne yapardınız bunu yazar mısınız ? Herkese teşekkür ederim.
Motivasyon için bişeyler yapsanız gezin eğlenin beraber onu ovecek kelimeler söyleyin. Yani kurtarmak için uğrasmayaa değer bence adam iyi biriyse.Psikolog görüşmeleri de yaptı ama sanki kendini tam ifade edemedi. Fayda görmedi. Ya farklı psikolog yada bakış açısını değiştirip kendine inanması lazım. Hep sen yapamazsın sen çocuksun sen başarısızsın sözleriyle büyümüş. Yani bu adam 2 ay boyunca aktifti. Demekki motivasyonu tamken sorun yok. Ama benim tahammülüm yok. Her hareketi batıyor şuan. Seks düşkünü olduğum için değil ama onu öyle çaresiz görmek saygımı azaltıyor.
Hanımfendi ben annenizin " nasıl olsa arada bir oluyor o seni seviyor iyi birisi, çapkın olsa daha mı iyi olurdu " cümlesine takıldım orda. Ben sizi çok iyi anlıyorum. Yaşadığınız durum oldukça zor. Cinselliğe önem veren birisiyim. Tabi insan mecbur kalınca annesine anlatabilir, kendisine bir destek arar. Sizin ruh sağlığınız her şeyden daha önemli. Eşiniz doktora gitmekle ilgili ne düşünüyor? Hiç hormon testi yapıldı mı? Ürolojiye gittiniz mi? Hormonlar normal çıkarsa cinsel terapiste gitmeyi de deneyin. Bunları eşinizi çok sevdiğiniz için söylüyorum. Yoksa bana kalırsa direkt boşanma taraftarıyım.İnsan çaresiz kalınca kime anlatacak? Fiyasko falan değil. Gayet makul bir cevap. Öyle gidipte annene balkon konuşması yapmıyorsun. Hergün ağlamaklısın. Annem diyor ki kızım sen çok gülerdin \sen soldun resmen ya. Sende ağlıyorsun ve üstü kapalı olmuyor anne diyorsun. Sağlık sorunları var sanırım evliliğimiz tam gerçekleşmiyor diyorsun. Benim ruhsal olarak anneme anlatıp rahatlamam mı önemli yoksa özel hayat mı ? Olan güzel bir seksi mi anlattım sanki özel bir geceyi mi anlattım. Bana böyle şeyler yazıp yormayın beni
Bu yorumu yeni gördüm hormonlarda sorun yokmuş demekki. Cinsel terapiste/ psikoloğa gitme konusunda eşinizi ikna edin .Dr testestoron seviyeleri yeterli dedi. Sizin tek sorununuz psikolojik dedi. Aşırı baskıyla yetişmiş bir çocuk/ evde askeri düzen varmış. Bunların da etkisinin olduğunu düşünüyorum. Narsist bir baba figürü var. Bir de şekeri olabilir. Birazcık daha canlı biri olması lazım. Fazla sessiz fazla durağan bende aksine çok enerjik biriydim. O yüzden de sinir oluyorum şuan/ şekerli beslenmiyor dikkat etmeye çalışıyor/ aslında bir çabası var ama sanki doğuştan zihninde bir yer kapalı gibi geliyor bazen. Böyle enerji akışı sağlanamıyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?