Madem çok ısrar etmişler, sabah kahvaltıya götürün akşam da yemeğe çıkarın, evdeyken de ayaklarınızı uzatıp oturun. İnanın doğumdan sonra misafir ağırlamayı hiç hiç istemezsiniz.
Güzel ağırlandık karşılığını da elbette vermek isterim ama herkesin hamileliği takdir edersiniz ki bir değil. Ben tek başımayım hiçbir yardımcım destek olanım yok, mutfağım dolaplarıma bile uzanamadığım için afedersiniz yağ içinde, yardımcı da bulamıyorum defalarca aradım. İlk defa evime gelecekler ve bu şekilde ağırlamakta istemiyorum. Ne yapacağımı bilemedim.Doğum sonrası ağırlamak daha zor olur muhtemelen.
Ha karşı tarafın ısrarcı olması da çok yersiz. Ama siz güzel ağırlandıysanız karşılığını vermeniz de iyi olur.
Yani bir risk/sağlık sorunu vs yoksa 30 32 bandı fena değil.
Bunu teklif etmiş eşim hani sevgi biraz rahatsız ama hem biraz gezmiş oluruz hem de dışarda bir yemek yeriz diye, kesinlikle kabul etmemişler bizi görmeye geliyorlarmış. Zorla evden çıkaramayız kiMadem çok ısrar etmişler, sabah kahvaltıya götürün akşam da yemeğe çıkarın, evdeyken de ayaklarınızı uzatıp oturun. İnanın doğumdan sonra misafir ağırlamayı hiç hiç istemezsiniz.
Konusu geçmiş kabul etmemişlerbencede sabah kahvaltı akşamada ya dışarıda yemek yemeye gidin yada dışarıdan yemek söyleyin,
lahmacun olur tepsi et olur yanına pilav bim den de ayran oldu bitti ,
Bunu teklif etmiş eşim hani sevgi biraz rahatsız ama hem biraz gezmiş oluruz hem de dışarda bir yemek yeriz diye, kesinlikle kabul etmemişler bizi görmeye geliyorlarmış. Zorla evden çıkaramayız ki
Çok teşekkür ediyorum canımOnlar masraf olacağı için reddetmişlerdir, hani misafirliğe gideceğimiz de “bak zahmete girme seni görmeye geliyorum” deriz ya.
Zaten ağırlaşmışsınız, sizi görmek için ısrar eden insanlar evinizin kirine pisine bakmaz, mutfak dolaplarınızdan bahsetmişsiniz, bi akşam verin eşinizin eline yağ çözü temizlesin olduğu kadar.
Sabah kahvaltısı kolay beraber hazırlarsınız, eşiniz muhakkak bulaşıklar konusunda yardım etsin size, masayı kurup toplamada.
öğle yemeği ve akşam yemeği için ya dondurulmuş gıda alıp yanına pilav,makarna gibi basit bir şey yaparsınız, yapamam derseniz de yemeğe götürürsünüz.
30 haftalık hamile insana misafirliğe gitmek isteyen zaten aklı selimse dört dörtlük hizmet beklemez canınızı sıkmayın
Bebek doğduktan sonra ağırlamak çok daha zor. 30. Haftada o kadar ağırlaşıyor mu ki, ısrar etmeseler iyiymiş tabi ama bu ısrar "sevginin birşey yapmasına gerek yok, biz hallederiz, yardım ederiz, birlikte vakit geçirelim" şeklinde mi oldu acabaKızlar merhaba, şu anda 30. Haftadayım bilirsiniz sırt ve bel ağrılarım bir hayli fazla. Eşimin kuzeni ve eşi farklı fakat 1,5 saat mesafelik bir ilde oturuyorlar. Ben 4. Ayımda iken davetleri üzerine gitmiştik güzel de ağırlamışlardı sağolsunlar. Şimdi bugün eşimi arayıp gelmek istiyoruz demişler, eşim de Sevgi iyice ağırlaştı doğumdan sonra mı yapsak demiş fakat hani anladığım kadarıyla biraz ısrarcı olmuşlar. Eşim de o zaman bir sevgiyle konuşup geri döneyim demiş. Misafir ağırlamayı seviyorum fakat şu anda sizde bilirsiniz ki il dışından bir misafiri ağırlayıp 2 öğün yemek pişirmek bana çok zor geliyor. İşlerimi yapamıyorum ve maalesef evim biraz düzensiz, kirli. Bebeğimin kıyafetleri ortada henüz dolap gelmediği için, bir hayli işi var. Ağırlayacak durumda değilim, Karşı tarafı da kırmak istemiyorum, ne söyleyebilirim siz olsanız ne yapardınız..? Bu arada eşim işten geldi konuştuk az önce, doğumdan sonra bebeğimizle güzel bir şekilde ağırlayalım de dedim, ben nasıl gelene gelme diyeyim diyor. Gelene gelme diyemiyor ama bana birsürü iş yüklüyor. Bütün sinirim tepeme çıktı. Ne yapmalıyım?
Bebekten sonra misafir daha zor olur ama şu anda da ağırlamak istemiyorsanız zorunda değilsiniz. Güzelce ifade etmişsiniz zaten durumunuzu daha ne bu ısrar anlamıyorum. Eşiniz de hayır diyemiyorsa, kendi ağırlasın. Temizliği, yemeği, bulaşığı her şeyi o halletsin.Kızlar merhaba, şu anda 30. Haftadayım bilirsiniz sırt ve bel ağrılarım bir hayli fazla. Eşimin kuzeni ve eşi farklı fakat 1,5 saat mesafelik bir ilde oturuyorlar. Ben 4. Ayımda iken davetleri üzerine gitmiştik güzel de ağırlamışlardı sağolsunlar. Şimdi bugün eşimi arayıp gelmek istiyoruz demişler, eşim de Sevgi iyice ağırlaştı doğumdan sonra mı yapsak demiş fakat hani anladığım kadarıyla biraz ısrarcı olmuşlar. Eşim de o zaman bir sevgiyle konuşup geri döneyim demiş. Misafir ağırlamayı seviyorum fakat şu anda sizde bilirsiniz ki il dışından bir misafiri ağırlayıp 2 öğün yemek pişirmek bana çok zor geliyor. İşlerimi yapamıyorum ve maalesef evim biraz düzensiz, kirli. Bebeğimin kıyafetleri ortada henüz dolap gelmediği için, bir hayli işi var. Ağırlayacak durumda değilim, Karşı tarafı da kırmak istemiyorum, ne söyleyebilirim siz olsanız ne yapardınız..? Bu arada eşim işten geldi konuştuk az önce, doğumdan sonra bebeğimizle güzel bir şekilde ağırlayalım de dedim, ben nasıl gelene gelme diyeyim diyor. Gelene gelme diyemiyor ama bana birsürü iş yüklüyor. Bütün sinirim tepeme çıktı. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?