- 18 Şubat 2023
- 2.945
- 2.851
- 63
- 35
Sevginin hamileliği 30 haftayi geçti , dktr dinlenmesini istedi çok bel ve sırt ağrıları çekiyor oyuzden hazırlık yapamaz çok üzülür, sevgiye söylemedim inanın bizde sizi özledik gelin hep beraber dışarda yemek yeriz hem sevgiyede sürpriz olur hemde doğum öncesi moral olur .Bunu teklif etmiş eşim hani sevgi biraz rahatsız ama hem biraz gezmiş oluruz hem de dışarda bir yemek yeriz diye, kesinlikle kabul etmemişler bizi görmeye geliyorlarmış. Zorla evden çıkaramayız ki
Eşiniz sizin ağırlaştığınızı söylemiş kibarca reddetmiş ısrar etmek nerenin ayılığı afedersiniz ama ne iğrenc insanlarmış yareddedilip ısrar ne demek ya
Dışarda takılabilir siniz bence ben olsam ağırlamak gerekiyorsa oyle yapardım son haftalariniz dikkatli olun misafir yükü kolay değilKızlar merhaba, şu anda 30. Haftadayım bilirsiniz sırt ve bel ağrılarım bir hayli fazla. Eşimin kuzeni ve eşi farklı fakat 1,5 saat mesafelik bir ilde oturuyorlar. Ben 4. Ayımda iken davetleri üzerine gitmiştik güzel de ağırlamışlardı sağolsunlar. Şimdi bugün eşimi arayıp gelmek istiyoruz demişler, eşim de Sevgi iyice ağırlaştı doğumdan sonra mı yapsak demiş fakat hani anladığım kadarıyla biraz ısrarcı olmuşlar. Eşim de o zaman bir sevgiyle konuşup geri döneyim demiş. Misafir ağırlamayı seviyorum fakat şu anda sizde bilirsiniz ki il dışından bir misafiri ağırlayıp 2 öğün yemek pişirmek bana çok zor geliyor. İşlerimi yapamıyorum ve maalesef evim biraz düzensiz, kirli. Bebeğimin kıyafetleri ortada henüz dolap gelmediği için, bir hayli işi var. Ağırlayacak durumda değilim, Karşı tarafı da kırmak istemiyorum, ne söyleyebilirim siz olsanız ne yapardınız..? Bu arada eşim işten geldi konuştuk az önce, doğumdan sonra bebeğimizle güzel bir şekilde ağırlayalım de dedim, ben nasıl gelene gelme diyeyim diyor. Gelene gelme diyemiyor ama bana birsürü iş yüklüyor. Bütün sinirim tepeme çıktı. Ne yapmalıyım?
Buda benimki gibi çıktıKızlar merhaba, şu anda 30. Haftadayım bilirsiniz sırt ve bel ağrılarım bir hayli fazla. Eşimin kuzeni ve eşi farklı fakat 1,5 saat mesafelik bir ilde oturuyorlar. Ben 4. Ayımda iken davetleri üzerine gitmiştik güzel de ağırlamışlardı sağolsunlar. Şimdi bugün eşimi arayıp gelmek istiyoruz demişler, eşim de Sevgi iyice ağırlaştı doğumdan sonra mı yapsak demiş fakat hani anladığım kadarıyla biraz ısrarcı olmuşlar. Eşim de o zaman bir sevgiyle konuşup geri döneyim demiş. Misafir ağırlamayı seviyorum fakat şu anda sizde bilirsiniz ki il dışından bir misafiri ağırlayıp 2 öğün yemek pişirmek bana çok zor geliyor. İşlerimi yapamıyorum ve maalesef evim biraz düzensiz, kirli. Bebeğimin kıyafetleri ortada henüz dolap gelmediği için, bir hayli işi var. Ağırlayacak durumda değilim, Karşı tarafı da kırmak istemiyorum, ne söyleyebilirim siz olsanız ne yapardınız..? Bu arada eşim işten geldi konuştuk az önce, doğumdan sonra bebeğimizle güzel bir şekilde ağırlayalım de dedim, ben nasıl gelene gelme diyeyim diyor. Gelene gelme diyemiyor ama bana birsürü iş yüklüyor. Bütün sinirim tepeme çıktı. Ne yapmalıyım?
Ayy benimde eski konumdaki sinirim depreşti rezil insanlar ya!! Sinir oldum iyiceKaç günlüğüne geliyorlar?
Eşiniz 8 aylık hamile karım misafir ağırlayamaz demesine rağmen niye ısrar ediyorlar? Benim bildiğim mazeret sunulunca kibarca tamam denir. Üstüne bir de dışarıda yemeyiz illa evde yeriz ne demek? 8 aylık hamile kadın size yemek mi hazırlayacak zorla?
Ay sinir oldum ya.
Eşiniz sizin ağırlaştığınızı söylemiş kibarca reddetmiş ısrar etmek nerenin ayılığı afedersiniz ama ne iğrenc insanlarmış yareddedilip ısrar ne demek ya
Aynı fikirdeyimAyy böyle ısrar edenlere ne b..k var geleceksiniz demek istiyorum.bazi insanlar gercekten tuhaf biri bana müsait değiliz dese ne alak ısrar etmem yani.bence bırakın gelsinler siz oturun herşeyi onlara yaptırın bakın bı daha geliyorlar mi
Ay sizin konuda sonradan bir gelişme oldu mu ya?Ayy benimde eski konumdaki sinirim depreşti rezil insanlar ya!! Sinir oldum iyice
Dogumdan sonraya almak çılgınlık ötesi...şu an doğurunca hersey bitecek gibi hissediyorsunuz muhtemelen ama asıl macera o zaman başlayacak...(sağlıkla gelsin insallah)Kızlar merhaba, şu anda 30. Haftadayım bilirsiniz sırt ve bel ağrılarım bir hayli fazla. Eşimin kuzeni ve eşi farklı fakat 1,5 saat mesafelik bir ilde oturuyorlar. Ben 4. Ayımda iken davetleri üzerine gitmiştik güzel de ağırlamışlardı sağolsunlar. Şimdi bugün eşimi arayıp gelmek istiyoruz demişler, eşim de Sevgi iyice ağırlaştı doğumdan sonra mı yapsak demiş fakat hani anladığım kadarıyla biraz ısrarcı olmuşlar. Eşim de o zaman bir sevgiyle konuşup geri döneyim demiş. Misafir ağırlamayı seviyorum fakat şu anda sizde bilirsiniz ki il dışından bir misafiri ağırlayıp 2 öğün yemek pişirmek bana çok zor geliyor. İşlerimi yapamıyorum ve maalesef evim biraz düzensiz, kirli. Bebeğimin kıyafetleri ortada henüz dolap gelmediği için, bir hayli işi var. Ağırlayacak durumda değilim, Karşı tarafı da kırmak istemiyorum, ne söyleyebilirim siz olsanız ne yapardınız..? Bu arada eşim işten geldi konuştuk az önce, doğumdan sonra bebeğimizle güzel bir şekilde ağırlayalım de dedim, ben nasıl gelene gelme diyeyim diyor. Gelene gelme diyemiyor ama bana birsürü iş yüklüyor. Bütün sinirim tepeme çıktı. Ne yapmalıyım?
Aynen,ben de..hele ki yatılı misafir kadar korkunç bir şey düşünemiyorumDogumdan sonraya almak çılgınlık ötesi...şu an doğurunca hersey bitecek gibi hissediyorsunuz muhtemelen ama asıl macera o zaman başlayacak...(sağlıkla gelsin insallah)
Ben misafir sevmeyen bir insan olarak karnı burnunda insana ne diye misafirliğe gidilir bunu da anlamıyorumbence eşinize söyleyin eve temizlikçi alın... yeme içme işini de beraber halledersiniz. Uzun kalmazlar umarım.
GelemedilerAy sizin konuda sonradan bir gelişme oldu mu ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?