İl dışı misafir

Bunu teklif etmiş eşim hani sevgi biraz rahatsız ama hem biraz gezmiş oluruz hem de dışarda bir yemek yeriz diye, kesinlikle kabul etmemişler bizi görmeye geliyorlarmış. Zorla evden çıkaramayız ki
Sevginin hamileliği 30 haftayi geçti , dktr dinlenmesini istedi çok bel ve sırt ağrıları çekiyor oyuzden hazırlık yapamaz çok üzülür, sevgiye söylemedim inanın bizde sizi özledik gelin hep beraber dışarda yemek yeriz hem sevgiyede sürpriz olur hemde doğum öncesi moral olur .

Yatılımı gelecekler?

Eşiniz sizin ağırlaştığınızı söylemiş kibarca reddetmiş ısrar etmek nerenin ayılığı afedersiniz ama ne iğrenc insanlarmış ya reddedilip ısrar ne demek ya

Aynisini bende düsündüm. Adam esim agirlasti demis. Daha ne desin. 30. Hafta bende sorun degildi, ama her kadinin hamileligi bir degil. Millet sadece gezme merakli. Muhtemelen orda kendilerine göre plan yapmislardir

Doğum sonrasi degil misafir agirlamak evde kocani görünce bile sana batiyo yeri geldiğinde o yuzden kendini cok yormadan agirlayabilirsen atlatmaya calis zaten halin ortada ona gore senden beklentiye girmesinler.bi zahmet

Doğumdan sonra zor olur. En iyisi size temizliğe destek birini çağırın.

Kahvaltıyı, yemeği eşinizle birlikte hazırlayın. Yemek olarak fırın yemeği yada lahmacun, pide yaptırabilirsiniz. Arkasından çay kahve tatlı tamamdır kendinizi çok bunaltmayın.

Dışarda takılabilir siniz bence ben olsam ağırlamak gerekiyorsa oyle yapardım son haftalariniz dikkatli olun misafir yükü kolay değil

Doğumdan daha zor inanın.lohusalıkta var bi de Şu an ağırlayın bitsin gitsin . Ve bence şu an evinizin durumumdan dolayı istemiyorsunuz gibi geldi bana daha çok . Günlükçü tutun temizlesin

Buda benimki gibi çıktı

Ayy benimde eski konumdaki sinirim depreşti rezil insanlar ya!! Sinir oldum iyice

Kadınla aranız iyiyse eşleri boşverin kadını arayın dertleşir gibi söyleyin anlar inşallah Ve dışarda yemeğe ikna edin anlaşın doğum sonrası zor olur

Eşiniz sizin ağırlaştığınızı söylemiş kibarca reddetmiş ısrar etmek nerenin ayılığı afedersiniz ama ne iğrenc insanlarmış ya reddedilip ısrar ne demek ya

Aynı fikirdeyim
Kalkamıyorum kusura bakmayın ağrılarım çok de, kalkma da bişey de yapma, onlara yaptıır.
Densizler hamile kadının nesini görmeye geleceklermiş, p. K mu vardı, töööbee est.

Yani hamile kadını strese sokmanın ne anlamı var? Bizim millet cidden görgüsüz. Herkesin hamileliği, doğumu, lohusalığı hatta bebeği bir değil. Ben kendi ailemin en çok da eşimin ailesi ve akrabalarının görgüsüzlüğü yüzünden ikinci çocukla arayı baya açtım. Normal zamanda sağlam insanlarla misafircilik oynasınlar ama hamile, hasta, hastası olana, cenazesi olana, lohusa ve küçük bebekliye damlamasın kimse. İnsanları misafirden soğutuyorlar artık. İlerde kimse kimsenin suratını görmek istemeyecek bu gidişle.

Dogumdan sonraya almak çılgınlık ötesi...şu an doğurunca hersey bitecek gibi hissediyorsunuz muhtemelen ama asıl macera o zaman başlayacak...(sağlıkla gelsin insallah)
Ben misafir sevmeyen bir insan olarak karnı burnunda insana ne diye misafirliğe gidilir bunu da anlamıyorum bence eşinize söyleyin eve temizlikçi alın... yeme içme işini de beraber halledersiniz. Uzun kalmazlar umarım.

Aynen,ben de..hele ki yatılı misafir kadar korkunç bir şey düşünemiyorum

Dışarda yemeyi de kabul etmiyolar illa dert olacaklar hamile kadına ne acayip insanlar var ya. Kaç gün kalacaklar? Valla ben kabul edemezdim heralde normalde de stres basar misafir muhabbetinden. Hamile olsam hiç istemezdim sanırım. Bide ısrar neden ya nedennn deliriciğimm

İnsanlar misafir olarak gideceği yere nasıl ısrar ediyorlar anlamıyorum ben. Hele de bu pahalılıkta. Tuhafıma gidiyor.

Doğumdan sonra banyo yapmak bile lükse giriyor bırakın misafir ağırlamayı. 11. aydan bildiriyorum
Onların ısrarı da ayıp bence sana ekstra özen göstermeleri gerekirken. Ama illa geleceklerse de doğumdan önce ağırlamak en iyisi. Yoksa doğumdan sonra ısrar ederler bu sefer de, o hiç olmaz.

Gün ikramlari tarzinda hazirlayan yerler var
Oradan borek sarma tatli siparis edin
Sabah kahvaltiya goturursunuz
Hic olmadi bi patates kizartmasi firindan da pogaca vs seyler alinir
Firina balik atsin esiniz
Yanina bi corba bi salata tamamdir
Zaten esiniz evdeyken gelirler haliyle haftasonu bi gun olur
Kendinizi yormayin hic
artik agirlastim haliyle herseye yetisemiyorum dersiniz gecersiniz
Onlar sizi iyi agirlamis o yuzden sadece israrla gelmek istemelerini elestirebilirim bu durumda
Galiba havalar sogumadan bi gidelim aradan ciksin diye dusunduler
sabahtan gelip aksama kadar kalmalari da fazla geldi
en azindan "yok zaten kahvaltiya gelmicez ogleden sonra bi cay icmeye ugrariz maksat gormek muhabbet" diyebilirlerdi en azindan bu kadar stres olmazdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…