İl dışı misafir

Sakıncalı bir durum yoksa gebeliğinizde abartıyorsunuz bence. 2 kere 30 haftalık hamile oldum. Yatalak hasta gibi davranmaya gerek yok. Hamile olduğunuzu biliyorlar,size iş yaptırmazlar zaten merak etmeyin. Sabah kahvaltı hazırlarsınız beraber akşam yemeklerinide dışarda yersiniz oldu bitti işte. Gelmeden 1 gün öncede eve temizliğe kadın çağırırsın işte bukadar.

Eşiniz yine aynı şekilde söyleyecek, "Gelmeyin" demesin tabi ki dümdüz.. Ama "Sevgi epey ağırlaştı biz doğumdan sonra rahatlayınca sizi davet edelim" diyebilir, herşeyi söylemenin bi yolu yordamı var..
Karşıdaki de ısrarın ayıp olduğunu anlayacak bi zahmet.
Anlamazlarsa da gücenmelerine izin verin, bırakın gücensinler.
Hamile insanın evine gidilmez, hele ısrar etmek iyice sığırlık.

ne kıt misafirleriniz var sonra gel Allahın son günümü yani eşinde yardım etsin sana o zaman madem gelene gelmeyin denmiyor önlüğü giyecek oda ağır işleri verin yapsın

Israrcı olmuşlar ya acaba bebişe hediye filan mı getirecekler. Sanmıyorum ki size çok iş düşsün. Beraber yaparsınız her şeyi muhtemelen gelen hanımla. Bebekle ağırlamak inanın daha zor olur. Gelsin aradan çıksınlar. Dışarodan yemek filan da söylersiniz idare edersiniz

İs yaptırmayacak olan insan yatili misafirliğe de gitmez. Sadece kahvaltıyla yemekle bitmiyor ki.illa insanlarla oturup kalkacaksın, yatağını hazirlayacaksın ,banyonu tuvaletini dezenfekte edeceksin.. Ayrıca herkes aynı şekilde gebelik geçirmiyor. Bazılarının bünyesi daha zayıf oluyor kendi işini bile zor yapıyor. Belim sirtim agridi soyle bir uzanayim desen olmaz..
Bir mecburiyet yoksa ne gereği var ha hasta bi insana yatili misafir olmuşsun ha hamile birine hiç farkı yok bence.

Bir bucuk saatlik mesafeye yatili mi gelmek istiyorlar anlamadim? Gelsinler caya bir bucuk saat mesafe mi istanbulda karsidan karsiya gecmek iki saat. Cay icin davet edin hazir biseyler alin salonda oturup kalkip gitsinler evlerine. Salonu biraz toparlayip temizlersiniz esinizle oldu bitti.

Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın
İşleri eşiniz yapsın
Kaç günlüğüne geliyorlar acaba

İnsan hamilelik sıkıntısı olan birine ısrar eder mi yahu, nasıl yüzsüzlük.
Doğumdan sonra ağırlamak daha zor olur.
Gelsinler madem çatladılar gelmek için.
Siz de her öğünü dışarıda yedirin, utanırlar belki.
O "sizi görmeye geliyoruz" da lafın gelişi. Geldikten sonra ev sahibine uymak zorundalar.
Yemekleri yer, gezer evde de dinlenirsiniz, çay falan evde olur.

Sizin misafirler biraz degisikmis . Agirlastiginizi bile bile gelmek istemek garip geldi bana. Eğer gelmeyin diyemezsiniz eşiniz işten alsın . 3 hafta önce eşimin abisi ve ailesi geldi yatılı üç günlüğüne. Ben yoldan geldikleri gün yemek yaptım sadece onun dışında eşim ve onlar hallettiler . Gezdik genelde ... Bu da bir çözüm olabilir diye düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…