- Konu Sahibi rainmistik
-
merhaba doktor bey 2 aydır korunmuyoruz ve bebek istiyoruz.Adetim biteli 3 gün oldu.kasık ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorum iltihap olduğunu söyledi.Antibiyotik ve fitil verdi.korunmamaya devam edebileceğimi bi sorun olmayacağını söyledi.İlaç ve fitil 7 gün kullanılcak.Bu süre içinde korunmamın ilaçların yumurtaya etkisi bakımından bir faydası olurmu yoksa dr u dinleyip hem ilaçları içip hemde çocuk çalışmalarına devam mı edelim.umarım anlatabilmişimdir.ilaçların ikisindede gebelikte kullanılmaz yazıyor. teşekkürler.
merhaba doktor bey. benim 6 ağustosta düğünüm var. henüz çocuk düşünmüyoruz. doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama burada yan etkilerini okuyunca gerçekten gözüm korktu. evlenmeden ne kadar süre önce kullanmaya başlamalıyım. cizrede çalıştığım için herhangi bir uzmana gitme şansım da pek yok. yardım ederseniz sevinirim
merhaba doktor bey. benim 6 ağustosta düğünüm var. henüz çocuk düşünmüyoruz. doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama burada yan etkilerini okuyunca gerçekten gözüm korktu. evlenmeden ne kadar süre önce kullanmaya başlamalıyım. cizrede çalıştığım için herhangi bir uzmana gitme şansım da pek yok. yardım ederseniz sevinirim
peki sigara içen biri doğum kontrol hapı kullanabilir mi?
dr bey bn konuyu açmıştım.cevabınız için teşekkürler.Ancak bazı dr larilk ayda ilaç içildiyse gebeliğin takip edilmesini gerekirse sonlandırılmasını söylüyorlar ilaç içerken hamile kalırsam böyle bir sorun olurmu.sizin söylediğiniz hep hiç kuralı herzaman geçerlimi benim için çok önemli .teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?