İlacı Olsada Alsam

inceldigiyer

"Estoy enamorada de ti"
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
134
54
18
Basit gorunen ama psikolojik olarak insan cok yoran bir konuda derdim var.
Benim sevgili kayinvalidem bana bir imtihan, benim psikolojimi cokertmeye niyet etmis bir insan.
Sevgiliyken, nisanliyken diyordum herhalde beni kabullenemedi o yuzden oglunu neredeyse kucagina alip emzirecekmis gibi davraniyor diye ama evlendik ve bu durum siddetini arttirarak devam ediyor.
Oglumda oglum, oglumda oglum, askim, bitanem, herseyim.. sevmeler opmeler.. yanlis anlamayin asla kiskanmiyorum anne ogul neyini kiskanayim ama o beni kiskaniyor herhalde ki resmen her gorusmemizde esime ahtapot gibi yapisiyor birakmiyor. Aramiza oturuyor esimi devamli opuyor sariliyor vs

Ay anlatmak bile istemiyorum okadar biktim, Esim kiskandigimi dusunuyor daha nisanlilik donemimizden beri onunla bu konuda hic anlasamiyoruz, annesiymis tabi severmis ne varmis bunda, be adam 30 yasindasin 3 yasinda cocuk muamelesi goruyorsun nasil farketmiyorsun..

Biktiiiim biktiiiim illallah geldi, yoruldum artik

Allah askinda biride gelip bana fikir versin, yardimci olsun, caresi yok mu bunun, esim laftan anlamiyor... kv ile cocuk gibi yarisacak halimde yok ama bu is boyle devam etmez yahu, tek evlat sende mi var be kadin

Diyecek söz bulamadım. Ben gitmezdim evlerine gormezdim en azından.

Bu hareketler bana geline özel show olarak yapılan hareketler gibi geliyor hep. Bak oğlum ve ben birbirimizi nasıl seviyoruz sen oglumla arama giremezsin tarzi göz dağı,mesaj.
Benin k.v de kuzucum vs diyerekten eşimi bebek gibi sever o esnada hiç onlarla ilgilenmem hiç yorum yapmam.senin hatan bu durumu eşine söylemek olmuş ben hiç söylemedim söylesem kıskanç gelin olcam çünkü

ne diyeyimde gitmeyeyim canim
hangi bahaneyle, annen seni cok seviyor yanimda gelemem diyemem cok sacma
Alásını derim. Neden soylemiyorsunuz. Ben her fırsatta lafimi söylerim eşime, bana dert olacağına sana olsun derim. Hatta eşim sinir ilacı kullanir;ben de içime atarsam senin gibi ilaç kullanmak zorunda kalırım,sen zaten kullanıyorsun ben susamam derim. içine attıkça dert olur.

Düşmanımın başına vermesin Allah böylesini..
ne kadar itici..
ay benim müstakbel kayinvalidem de sever oglunu
insallah yanimda yapmaz :) abilerinin eslerinin yaninda yapmiyormus ben dalga geciyorum surekli annen boyle nasil sever diye de :)

Taktik değiştirin:)

Mesela eşinizle bu konuda tartışmayın,umursamıyor gibi yapın.. Kv de öyle yapınca gülün başka şeylerle uğraşın:)

Bozulduğunuzu anlayıp dahada sinir etmek için üsteliyor olabilir..

benim kv'de aynı.. sanki hayatında ilk defa görmüş gibi yalap şalap öper, salak hareketler yapar, 60-70 yaşında kadın utanmadan 4-5 yaşındaki çocuk gibi hareketler yapar. yaparkende gözümün içine bakar, ne tepki veriyorum diye. hasta ruhlu bunların hepsi ya...

Kiz o oglunu operken git sende kaynsnsni alnindan op ay iyiki dogurmussun bunu benim icin de.bal gibi de sonrada kocani op şap sap.. sok olsun ver coşkuyu kaynanana kudirsun

Aynen birde bana bakıyor o fesat surat ifadesiyle

Sen ne tepki veriyosun peki

Bir an oğluma öyle davrandığımı düşündüm. Anneme bir şeyler oldu diye 112 yi arar herhalde : ))))

aynen.ben öpüp sevmeye kalksam,oğlum izin vermez ki.yani eşinin yanında,öyle vıcık vıcık...demek ki,konu sahibinin kocası da halinden memnun.bu durumda yapacak bir şey yok.

Aynen birde bana bakıyor o fesat surat ifadesiyle

Sen ne tepki veriyosun peki

tınlamıyorum.. ben tınlamayınca daha beter yapıyor. gözüme soktukça sokuyo :) cahil kadın.. karşısındakinide cahil sanıyor.. sadece birgün zaten moralim yoktu, nasıl bir tiksinerek baktıysam şok oldu. kendime engel olamamışım. sonra kendine geldi :)

ben de şov amaçlı düşünüyorum bu gibi hareketleri, özleyince daha farklı davranılır biliyorum. aşırı hareketlerden hep kıllanırım, altından illa bi artniyet çıkar. Sana gövde gösterisi yapıyor, bence sen de aynı taktikle vur onu :) Oraya gittiğinizde eşine sarıl öp ona se vdiği sözler söyle gibi:) gözlerinini içine bak, bi şeyler ima et böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…