- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi inceldigiyer
-
Ayy aynı benim annemBasit gorunen ama psikolojik olarak insan cok yoran bir konuda derdim var.
Benim sevgili kayinvalidem bana bir imtihan, benim psikolojimi cokertmeye niyet etmis bir insan.
Sevgiliyken, nisanliyken diyordum herhalde beni kabullenemedi o yuzden oglunu neredeyse kucagina alip emzirecekmis gibi davraniyor diye ama evlendik ve bu durum siddetini arttirarak devam ediyor.
Oglumda oglum, oglumda oglum, askim, bitanem, herseyim.. sevmeler opmeler.. yanlis anlamayin asla kiskanmiyorum anne ogul neyini kiskanayim ama o beni kiskaniyor herhalde ki resmen her gorusmemizde esime ahtapot gibi yapisiyor birakmiyor. Aramiza oturuyor esimi devamli opuyor sariliyor vs
Ay anlatmak bile istemiyorum okadar biktim, Esim kiskandigimi dusunuyor daha nisanlilik donemimizden beri onunla bu konuda hic anlasamiyoruz, annesiymis tabi severmis ne varmis bunda, be adam 30 yasindasin 3 yasinda cocuk muamelesi goruyorsun nasil farketmiyorsun..
Biktiiiim biktiiiim illallah geldi, yoruldum artik
Allah askinda biride gelip bana fikir versin, yardimci olsun, caresi yok mu bunun, esim laftan anlamiyor... kv ile cocuk gibi yarisacak halimde yok ama bu is boyle devam etmez yahu, tek evlat sende mi var be kadin
Kaynanaların çoğu öyle canım çekemiyorlar kendilerini gelinleriyle kıyaslıyorlar resmen yaa nefret ediyorum nefreeeeeeeeeeeeeeettttBasit gorunen ama psikolojik olarak insan cok yoran bir konuda derdim var.
Benim sevgili kayinvalidem bana bir imtihan, benim psikolojimi cokertmeye niyet etmis bir insan.
Sevgiliyken, nisanliyken diyordum herhalde beni kabullenemedi o yuzden oglunu neredeyse kucagina alip emzirecekmis gibi davraniyor diye ama evlendik ve bu durum siddetini arttirarak devam ediyor.
Oglumda oglum, oglumda oglum, askim, bitanem, herseyim.. sevmeler opmeler.. yanlis anlamayin asla kiskanmiyorum anne ogul neyini kiskanayim ama o beni kiskaniyor herhalde ki resmen her gorusmemizde esime ahtapot gibi yapisiyor birakmiyor. Aramiza oturuyor esimi devamli opuyor sariliyor vs
Ay anlatmak bile istemiyorum okadar biktim, Esim kiskandigimi dusunuyor daha nisanlilik donemimizden beri onunla bu konuda hic anlasamiyoruz, annesiymis tabi severmis ne varmis bunda, be adam 30 yasindasin 3 yasinda cocuk muamelesi goruyorsun nasil farketmiyorsun..
Allah askinda biride gelip bana fikir versin, yardimci olsun, caresi yok mu bunun, esim laftan anlamiyor... kv ile cocuk gibi yarisacak halimde yok ama bu is boyle devam etmez yahu, tek evlat sende mi var be kadin
Taktik değiştirin:)
Mesela eşinizle bu konuda tartışmayın,umursamıyor gibi yapın.. Kv de öyle yapınca gülün başka şeylerle uğraşın:)
Bozulduğunuzu anlayıp dahada sinir etmek için üsteliyor olabilir..
Kiz o oglunu operken git sende kaynsnsni alnindan op ay iyiki dogurmussun bunu benim icin de.bal gibi de sonrada kocani op şap sap.. sok olsun ver coşkuyu kaynanana kudirsun
Basit falan değil gayet ciddi bir sorun. Insan Kocasını öyle bebek gibi görmeye dayanamıyor. Kıskanmak değilde acayip sinirleniyosun. Benim evliliğimde ne anası ne babası ne kardeşi bitiyordu. Biri kapatıyo biri arıyordu. Anasının babasının yanında çocuk gibi şımarmalar. Kardeşiyle sarılmalar. Of dayanamıyorum. Bişey değil babası onu sevdiği öptüğü gibi benide sevip anlımdan falan öpmek istiyodu. Ya ben kendi anamı babamı öpmem. Boşandım ama bu en basit sebep. Sana boşan diyecek halim yok, tek sebep bu ise . Bu işin Çözümü yok malesef. Eşinin elle tutulur yanları varsa katlanmak zorundasın. Ama çok itici. Insan bir araya gelmeye dayanamıyor.
Basit gorunen ama psikolojik olarak insan cok yoran bir konuda derdim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?