Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende ilaçsız adet olamıyordum .. şimdi transfer olduk cuma günü test yapicaz insAllahYokmu hiç kimse;(
MasAllah ne mutlu size darısı bize insAllahSlm kızlar. Bende ilaçsız adet olamıyorum 4 yıllık evliyim klomen tedavisi gördüm 6 kez falan umutla bekledik ama nafile geçen nisab ayında tup bebek yaptırdık veeee şuan çok şükür miniğimiz hamileyim 24 haftalık. Bende adet olmuyorum bebegımiz olmaz derdim ama sukur Rabbım ilk denemede nasıp etti. Inslalah sizlerde hayırlıca yaşatır bu duyguyu hep dua ediyorum allahım burda annee baba olmak isteyenlere de nasip et dıye![]()
Piko vardı canım ben hiç adet olmadım kizligimdan beri fazla kilom vardı hep sonr verdim sonra tedavi ile geldi bebisimizMasAllah ne mutlu size darısı bize insAllah❤❤ siz neden olamiyordunuz ilaçsız adet ? Sıkıntı neydi acaba ?
Bende öyle pko var bendede .. ben oldum ama ilaçla bazen ilaçla bile olamıyordum insülin direncimde var .. şimdi ilk denememiz insAllah bizimkiside tutmuşturPiko vardı canım ben hiç adet olmadım kizligimdan beri fazla kilom vardı hep sonr verdim sonra tedavi ile geldi bebisimiz
AA çok sevindim inşallah güzel haberler verirsin..Merhaba bende ilaçsız adet olamıyordum .. şimdi transfer olduk cuma günü test yapicaz insAllah![]()
İnşallah sendende güzel haberler duyarız.benmde amh düşük ilaçsız adet oluyordum ama transfer oldum beklemedeyiz.
Allah tamamına erdirsin inşallah canım. Yaşın kaçtıSlm kızlar. Bende ilaçsız adet olamıyorum 4 yıllık evliyim klomen tedavisi gördüm 6 kez falan umutla bekledik ama nafile geçen nisab ayında tup bebek yaptırdık veeee şuan çok şükür miniğimiz hamileyim 24 haftalık. Bende adet olmuyorum bebegımiz olmaz derdim ama sukur Rabbım ilk denemede nasıp etti. Inslalah sizlerde hayırlıca yaşatır bu duyguyu hep dua ediyorum allahım burda annee baba olmak isteyenlere de nasip et dıye![]()
22 yaşında evlendim şuan 26 yaşındayım canım Allah razı olsun darısı sizlere ınslalahAllah tamamına erdirsin inşallah canım. Yaşın kaçtı
Çok şükür aldık güzel haberiAA çok sevindim inşallah güzel haberler verirsin..
Tebrikler canımÇok şükür aldık güzel haberi❤❤❤
Teşekkür ederim darısı hepinize bütün isteyenlere insAllahTebrikler canım
Ya çok sevindim. Benim gibi insanların olup olumlu sonuçlar alması. Doğuştan beri adet olmadiniz mi. Hep ilaçla mı oldunuz. Benim de hastalığimsan dolayı ilaçla adet oluyorum pazartesi transfer olacağım inşallah. Kaçıncı gün embriyosu transfer olduSlm kızlar. Bende ilaçsız adet olamıyorum 4 yıllık evliyim klomen tedavisi gördüm 6 kez falan umutla bekledik ama nafile geçen nisab ayında tup bebek yaptırdık veeee şuan çok şükür miniğimiz hamileyim 24 haftalık. Bende adet olmuyorum bebegımiz olmaz derdim ama sukur Rabbım ilk denemede nasıp etti. Inslalah sizlerde hayırlıca yaşatır bu duyguyu hep dua ediyorum allahım burda annee baba olmak isteyenlere de nasip et dıye![]()
Evet canım ilaçla oldum hep 6. Gun emriyosuydu kızımız olacakmış bu gun öğrendik çok şükür ınslalah sizinde olur hayırlıcaYa çok sevindim. Benim gibi insanların olup olumlu sonuçlar alması. Doğuştan beri adet olmadiniz mi. Hep ilaçla mı oldunuz. Benim de hastalığimsan dolayı ilaçla adet oluyorum pazartesi transfer olacağım inşallah. Kaçıncı gün embriyosu transfer oldu
Çok sevindim canım Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli olmasını nasip eylesinEvet canım ilaçla oldum hep 6. Gun emriyosuydu kızımız olacakmış bu gun öğrendik çok şükür ınslalah sizinde olur hayırlıca
Amin Rabbım hepinize yaşatsın bu duyguyuÇok sevindim canım Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli olmasını nasip eylesin