Ilaclari bıraktım zorlanıyorum..

hamile değilsin, net.
daha fazla bunu düşünüp üzme kendini.

Canim bana da okb teshisi kondu. Benim de sadece bir takintim var ve bu takinti beni perisan etti. Hamile olmadigin kesin aslinda ama insan kendine anlatamiyor degil mi ? Cok zor bir durum.
Bu arada sen hangi ilaci kullandin bilmiyorum ama ilac tedavisi icin 1,5 ay kisa degil mi sanki. Gecmis miydi rahatsizligin bu kadar surede? Doktorum bana en az 6 ay kullanmam gerektigini soyledi. 1aydir kullaniyorum bakalim. Nispeten iyiyim ama hala eskisi gibi degilim.
Sana acil sifalar diliyorum. Sevgiler.

Canım inan kendine güvensen zmanla aşrsın.sana seni destekleyen bir aile ve arkadaş lazım

takıntı mı sende ki sorun?

ben en başında ilaç kullanmayı reddettim canım. ve bende oluşan OKB travma sonrası oluştu. ilaclarin uzun süre kullanımı sonrası bağımlılık yaptığını da biliyordum. ben 1 ay kullanicaktim ama düşünceler devam ettiği için birakmamistim. şimdi öyle değil mesela. önceden hamile olsam da bunun hiç bi yerde cikmayacagini kanda ya da ultrason hiç biyerde gozukmeyecegini düşünürdüm. şimdi eğer varsa çıkardı diye dusunebiliyorum nadiren de olsa ama ilaclarin etkisi çok ağir geldi. 1 ay böyle devam edicem. cipralex kullanıyorum şu anda. sen hangi ilaçları kullanıyorsun Allah sana da şifa versin inşallah gerçekten çok kötü bir durum.Allah yardimcimiz olsun

Öncelikler sizden ricam bugün aklınıza geldikçe, zikir çeker gibi belirli periyotlarda "bu benim beynimin oyunu" diyin. Bu bilinç altı telkinidir. Denemeye başlamak sizi rahatlatacak ve beyninizdeki şartlı koşullanmayı yok etme çalışmalarına başlamış olacaksınız

keşke herkez sızın gıbı kişisel fikirlerin yanında yok gösteren doğruluk payı olan fikirler verse

Mesleginizi merak ettim. Sorabilirmiyim?

siz rahatsızlığınızı bu derece yoğun yaşarken doktor tedaviyi kesmeyi mi önerdi?
son durumunuzdan ve yaşadıklarınızdan haberi yok mu?

Doktorunuzu değiştirmeyi bir deneseniz 1.5 ay çok kısa süre değil mi
Yani vücut zaten ilacı ancak o kadar sürede alışıyor siz tam alışmaya çalışırken bırakmış oluyorsunuz o yüzden bu yaşadıklarınız normal ama ilacı bıraktırma fikrini bir doktora daha danışın bence

aslına bakarsaniz bu ilaç işi zaten beni çok hirpaliyor bir doktora daha gidip başka ilaçlar kullanmak istemiyorum kendi kendime yenmek istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum

aslına bakarsaniz bu ilaç işi zaten beni çok hirpaliyor bir doktora daha gidip başka ilaçlar kullanmak istemiyorum kendi kendime yenmek istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum

Allah yardımcınız olsun
Gerçekten artık rahatlamanızı canı gönülden istiyorum
Geleceginizle ilgili mutlu konularda başlık açtığınızi görmek istiyorum
İnşallah her şey düzelecek kendine inanin güvenin
Yine de çok çaresiz hissettiğiniz an başka doktoru da bir düşünün derim

Ben iletişim mezunuyum, psikolog değilim maalesef. Sadece insan psikolojisi konusunda çok fazla araştırmalar yapmış, çok okumuş, çok gözlemlemiş ve insanlara yardım etmeyi seven biriyim :)
bence blog aç bu tatlı dilinle sana yazan çok olur seni tutan çok olur

Ben iletişim mezunuyum, psikolog değilim maalesef. Sadece insan psikolojisi konusunda çok fazla araştırmalar yapmış, çok okumuş, çok gözlemlemiş ve insanlara yardım etmeyi seven biriyim :)
Cok güzel yazdiklariniz, bilgileriniz. O yüzden bende psikologsunuzdur diye tahmin etmistim:) Ama sizinki daha güzelmis, kendi kendinizi yetistirmis arastirmalar yapmissiniz. Bende mümkün oldugunca cok ilgilenirim insan psikolojisiyle ama bazen sinirlarimi fazlasiyla asiyor:))

bence blog aç bu tatlı dilinle sana yazan çok olur seni tutan çok olur

çok teşekkür ederim:)

Hiç o kafayla bakmıyorum artık hayata..
Artık falan demeyin, eski benliğinize dönün, bir şeyler yaşamışsınız, keşke olmasaydı ama oldu, ne yapalım şimdi? Hiç mi istemediğimiz şeyleri yapmıyoruz hayatta? Böyle zarar veriyorsunuz kendinize daha çok. Umudunuzu keserseniz iyileşemezsiniz. Artık doğru ve arkasında durabileceğiniz kararlar alın ve güçlü bir kız olacağınıza inanın.

Allah allah niye biraktirdi acaba hala duzelmis degilsin ki
1,5 ay cok kisa bi sure zaten ilk 2 haftasi alisma sureci etkisini bile gormemissindir, en az 6 ay icilmesi lazim benim bildigim.

9 ay dolduktan sonra artik emin olup rahatlicam diye dusunuyosun ama bu korkular sende derin iz birakicak,lutfen kendini dinleme artik. Hamile olma ihtimalin yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…