- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Ne alaka?Insanlarin sabrini sinamaya devam diyosun
Haklısınız. Ama geçmişe geri dönüp bir şeyleri değiştiremiyorum ne yazık ki.Dünya'da ilahi adalet var ama sizde biraz akıllıca davranmalıydınız.
İlahi adalet ne icin tecelli edicek bile isteye seviştigin icinmi cıplak fotolar icin mi ?
Silah zorumu kullandı da yaptın herşeyi
Neden her şeyi sevişmeye bağlıyorsunuz?Neden ilahi adalet olsun.
Bile bile yaşamışsınız herşeyi bunun adaleti olmaz boşuna beklemeyin,kimse sizi zorla soymamış..
Yanlış birşeyde yazmak istemiyorum nasıl desem bilemedim. Allah size defalarca işaret göndermiş. Kulum bu adamdan bir halt olmaz anla artık diye gözünüze gözünüze sokmuş ama siz ısrarla aşkımda aşkım diye adamı yüceltmişsiniz. Bile bile lades deyip ilahi adalet beklemek mantıklımı bilemedim. Allah bilir tabi yinede.İlahi adalet diye bir şey var mı?
Haklısınız. Zaten kabul ediyorum tamamen benim salaklığım. Ama bu onun karaktersiz olduğu gerçeğini değiştirmez.Yanlış birşeyde yazmak istemiyorum nasıl desem bilemedim. Allah size defalarca işaret göndermiş. Kulum bu adamdan bir halt olmaz anla artık diye gözünüze gözünüze sokmuş ama siz ısrarla aşkımda aşkım diye adamı yüceltmişsiniz. Bile bile lades deyip ilahi adalet beklemek mantıklımı bilemedim. Allah bilir tabi yinede.
Öyle bir insan benim için yok. Dünyada erkek kalmasa asla asla onunla olmam. Kapandı o defter. Ama yüreğimin sızısı hala inceden var.Ah ah ilk çıplak foto istediğinde amaç belli zaten ne diye tekrar görüşüyorsun?
Hele anasının yemin ettirmesiyle senle görüşmek istememisti ya adam kendi görüşmek istememisti bahaneydi yemin..
İlahi adalet var inanırım da senin durum böyle bir durum değil... sen adamın en başından ne istediğini bilip duygularına hakim olamayarak gittin bu hanzonun yanına .
Tavsiyem bir daha muhattap olma.
Mesaj görüntülerini koyabilirim ya da inanmamak da sizin tercihiniz. Ne diyeyim..Senaryo yazdığını düşünüyorum...
Sizi inandırmak gibi bir zorunluluğum yok ama mesaj görüntülerini koyabilirim.Acımdan öldüm yine de iletisim kurmadım derken?
İlahi adalete gerek yok bu konuda. Çıplak foto at diyen adamla duygusal ilişki mi olur? Gayet netmis bastan beri.
He ben gerçek olduguna da inanmıyorum.. gerceksen de aklinizi başına al hayat boyle gecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?