Ilahi adalet mi desem...

"Kendi derdini bırakıp başkalarının derdiyle mi dertlendin" pek anlamadım ben

İlahi adalet bunun neresinde .Siz kendi derdinize yansanıza. Şiddet görmüşsünüz, aldatılmışsınız.Üstünede herşey adamın yanına kar kalmış.

Görümceyle ne yaşadınız ona beddua ettiniz? Duruma seviniyor muydu acaba?
Neyse daha önemli olan şu "temiz bir iki yokadını yedim" yazmanıza takıldım bu iki tokat daha sonra çok daha ileriye gider.
Çok basit affetmişsiniz. Daha Beterini yapar.

Gorumceme beddua etmedim ki ben ama herkesin icinde bunu ogrenince. Esimde ki ifadeyi gorseydiniz. Benimle ayni seyi dusunurdunuz. Evet esime beddua ettim yalan yok ama canim cok yandi cekip gidemedim. Cocugumu birakamadim. Sabahlara kadar cok agladim. Bekara k9ca bosamak kolay atip tutmak kolay. Umarim akillanir akillanmazsada artik elimde kayitlarim var bu son sansida iyiye kullanmzsa hersey aleyhine olur

Herkes 2 şansı hak eder ki çocukta varmış o halde beklemede kal fazlada güvenme bu çapkın adama

Aldatıldın
Dayak yedin
Adamın ailesi yalandan bir fırça çekti sende kendini prenses sandın
İki çocuklu bir kadının da bunları yaşamasını ilahi adalete havale ettin
Neyin kafasıdır bu ya

sevinmedim ama bu olaylarin bole ust uste gelmesi sasirtti beni. Neden sevineyim benimde cocugum var. Aradim teselli ettim kendisini. Onun bana yapmadigini yaptim.

İlahi adalet başlığını okuyunca adama tekmeyi bastınız o da kopru altında tinerci oldu sandım. İlahi adalet falan yok ortada. Aldatıp şiddet gösteren yaratıklar "aman kardeşim de aynı şeyi yaşıyor dur ben bir ders alayım " demez. Umurunda bile olmaz kardeşi. Koynuna girdiği nikahlı karısına bunları yaşatan adam empati mi kuracak. Kandırmayın kendinizi.

Çocuğu niye bırakacaktınız ki?

Babası da çapkınmış demek ki mayası bozuk adamın devam edecek başka kadınlarla mesajlaşmaya veye konuşmaya sende görmemezlikten mi geleceksin belkide 2 çocuğa hamile kalacaksın oda uçurun peşine koşacak pek mutlu bir hayat beklemiyor seni

ilahi adalet derken adamı dımdızlak ortada bıraktın sandım.
mesele görümceymiş.

o da affeder, evliliğini kurtarır, ilahi adalet biter.

Bu neydi şimdi? Temiz iki tokatını yedim diye diye, bunca şeye rağmen affeden sensin. E adamın ailesi de senden yanaymış. Aynı şeyleri görümcenin yaşamasını ilahi adalet olarak görmek, nasıl bi mantık anlamadım. Eşin sürünür de, hayatı tepetaklak olur da, dersin ilahi adalet tecelli etti diye. "Aaa bana bi aydınlanma geldi. benim kız kardeşim, kocasının yaptıklarına çok üzülüyor. Demek ki bunların aynısını yaşattığım eşim de üzülüyormuş.. Tüh, nasıl anlamadım ben. Bundan sonra varsa yoksa karım " falan mı dicek adam? Ne dicek yani. Seninkinin niyeti bozuk olduğu için, beşinci boyut tarzı olarak gördüğün olaylar öle kolay kolay kocanın kafasına çark etmez..

Kendi karısını aldatan, kız kardeşinin aldatıldığına ne kadar üzülebilir ki? Üzülecek adam karısına da yapmaz.
Sen ilahi adaleti başkalarının üzüntüsünü kendi sevincine çevirmek sanıyorsun sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…