- 26 Ekim 2015
- 8.466
- 20.449
- 348
Evet kayinvalidem ayni oldugunu soyluyorMerak ettim eşinin babası da çapkın mi?veya 2. Evliliğimi?
Mrb arkadaslar bundan onceki konularimda esimle ayrilmak uzereydik cok yalan soylemesi benden gizli telefonda gorustukleri filan vardi. Bana surekli babamin evini gosteriyodu hani... bende nasil evliligimi kurtaririm die buraya yazmistim...
Nese simdi anlatacaklarima inanamazsiniz belki ama son durumu anlatmaya geldim. 2 3 hafta oncesine kadr terk etmeyi dusundugum siralar esimi yakaladim bi baskasiyla konusurken ole cinsel icerikli sohbet yoktu fakat benimle olan sorunlari anlatmis karsidaki hasbamda kendisini ove ove bir kalmis esime ben boleyim soyleyim die. Nese o gun temiz iki tokatini yedim telefonunu kurcaladigim icin... o gun soz verdi herseyi sildi yeni bi baslangic yaptik... Allah'im herseyi cikaracak ya bu benim esim tefonuna bi uygulama yukluyo konustugu kisilerle ses kayitlarini saklayan bi uygulama.. tabi ben o uygulamayi yeniden yukledim cunki bana soz verdigi gun silmisti.. nese bir suru ses kaydi.... bir degil bir kac kadinla konustugunu ogrendim.. kimisi sohbet kimisi +18 muhabbet. Bunlari kendi telefonuma attim. Zaten gunler oncede gorumceme kardesiniz kadinlarla mesajlasiyo die anlatmistim. O da kayin valideme anlatmis oda herkese anlatmis ailede anlayacaginiz. Nese hafta sonu kayin val8deme gittik ben kizi uyutmak icin odaya gittim kayin validemde arkadan geldi. Ona bir guzel kayitlari dinlettim. Cunki benim yalan soyledigimi abattigimi dusunuyodu. Dinledikce yerin dibine girdi girdi cikti. O gun esimi bir guzel kalayladilar. Yemin verdirip tovbe ettirdiler.. simdi telefonu her an elimde saklamiyor. Yani yapiyosada evde yapmiyo. Yataklar birlesti sorun yok gibi bende alttan aliyorum. Fazla konusmamdan sikayetciydi konusmuyorm...
Asil mesele kucuk gorumcemde ayni sorunlari yasiyo benle hergun siddet gordugunu.ayrilacagini filan soyledi esimin yanin da ablattiklari seyler bizimkiyle bire bir... o anlattikca ben kendimi gordum. Esimde anlamistir heralde allaha havale ettim ben surekli yuzune ilahi adalete guveniyorm insallah aynisi senin de basina gelir dedim. Iste geldi. Ama gorumceme sevinmiyorum tabiki iki cocugu birde yeniden hamile oldugunu ogrendim
Umarim bundan sonra her sey daha iyi olur...
sevinmedim ama bu olaylarin bole ust uste gelmesi sasirtti beni. Neden sevineyim benimde cocugum var. Aradim teselli ettim kendisini. Onun bana yapmadigini yaptim.Size bunları yaşatan kocisinize beddua ediverseydiniz de, iki cocuklu hamile bir kadının başına gelmesini umup bundan adalet diye keyif almasaydınız keşke. Şimdi kocisiniz hidayete erer bir daha yapmaz kardeşi yasayinca. Hem yapsa nolur iki beddua edersiniz yakınlarından çıksın diye, sonra barışır gül gibi yaşarsınız. Iyi niyet timsalisiniz vesselam.
Umarim dusundugunuz gibi olamzBiz buna gariban avutmasi diyoruz...
Boynuzlara tereyağ iyi gider
Napim almayim da hergun hergun kiyamet mi koparayim evde. Iki c9cuk var bu evin icinde 9nlari dusunmeyeyim miBende alttan alıyorum kısmına takıldım
Çocuğu niye bırakacaktınız ki?Gorumceme beddua etmedim ki ben ama herkesin icinde bunu ogrenince. Esimde ki ifadeyi gorseydiniz. Benimle ayni seyi dusunurdunuz. Evet esime beddua ettim yalan yok ama canim cok yandi cekip gidemedim. Cocugumu birakamadim. Sabahlara kadar cok agladim. Bekara k9ca bosamak kolay atip tutmak kolay. Umarim akillanir akillanmazsada artik elimde kayitlarim var bu son sansida iyiye kullanmzsa hersey aleyhine olur
Cekip gidince cocugu verir mi ya beni orda oldurur yada vurur bi yerimi kirar. Guya cocuguna cok duskunÇocuğu niye bırakacaktınız ki?
ilahi adalet derken adamı dımdızlak ortada bıraktın sandım.Mrb arkadaslar bundan onceki konularimda esimle ayrilmak uzereydik cok yalan soylemesi benden gizli telefonda gorustukleri filan vardi. Bana surekli babamin evini gosteriyodu hani... bende nasil evliligimi kurtaririm die buraya yazmistim...
Nese simdi anlatacaklarima inanamazsiniz belki ama son durumu anlatmaya geldim. 2 3 hafta oncesine kadr terk etmeyi dusundugum siralar esimi yakaladim bi baskasiyla konusurken ole cinsel icerikli sohbet yoktu fakat benimle olan sorunlari anlatmis karsidaki hasbamda kendisini ove ove bir kalmis esime ben boleyim soyleyim die. Nese o gun temiz iki tokatini yedim telefonunu kurcaladigim icin... o gun soz verdi herseyi sildi yeni bi baslangic yaptik... Allah'im herseyi cikaracak ya bu benim esim tefonuna bi uygulama yukluyo konustugu kisilerle ses kayitlarini saklayan bi uygulama.. tabi ben o uygulamayi yeniden yukledim cunki bana soz verdigi gun silmisti.. nese bir suru ses kaydi.... bir degil bir kac kadinla konustugunu ogrendim.. kimisi sohbet kimisi +18 muhabbet. Bunlari kendi telefonuma attim. Zaten gunler oncede gorumceme kardesiniz kadinlarla mesajlasiyo die anlatmistim. O da kayin valideme anlatmis oda herkese anlatmis ailede anlayacaginiz. Nese hafta sonu kayin val8deme gittik ben kizi uyutmak icin odaya gittim kayin validemde arkadan geldi. Ona bir guzel kayitlari dinlettim. Cunki benim yalan soyledigimi abattigimi dusunuyodu. Dinledikce yerin dibine girdi girdi cikti. O gun esimi bir guzel kalayladilar. Yemin verdirip tovbe ettirdiler.. simdi telefonu her an elimde saklamiyor. Yani yapiyosada evde yapmiyo. Yataklar birlesti sorun yok gibi bende alttan aliyorum. Fazla konusmamdan sikayetciydi konusmuyorm...
Asil mesele kucuk gorumcemde ayni sorunlari yasiyo benle hergun siddet gordugunu.ayrilacagini filan soyledi esimin yanin da ablattiklari seyler bizimkiyle bire bir... o anlattikca ben kendimi gordum. Esimde anlamistir heralde allaha havale ettim ben surekli yuzune ilahi adalete guveniyorm insallah aynisi senin de basina gelir dedim. Iste geldi. Ama gorumceme sevinmiyorum tabiki iki cocugu birde yeniden hamile oldugunu ogrendim
Umarim bundan sonra her sey daha iyi olur...
ha evliyken vurmuş ha boşarken.Cekip gidince cocugu verir mi ya beni orda oldurur yada vurur bi yerimi kirar. Guya cocuguna cok duskun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?