Ilahi adalet mi desem...

6 aydan sonra affetmiş sayiliyorsun ses kayıtlarının vs hukmu kalmiyor.
Ayrica bu ilahi adalet falan değil. Kocanizin agzini burnunu kirsalardi buna ilahi adalet diyebilirdik

kaynananızınki benim oğlum prens hata yapmaz ben dooordooom kafası.böyle dinleyince yerin dibine geçse bile yine mükemmeldir oğlu.kaynanaların bakış açısı gelin haketti, kızım mağdur.cıngar çıkmasın diye yerin dibindeymiş gibi yapmıştır o.

Siz yaşadınız diye, konu ile alakasiz sırf eşinizin canı kanı kardesi diye görümcenizin ayni durumu yaşamasına bir de çok matah bir şeymiş gibi ilahi adalet mi diyorsunuz? nerede kaldı sizin empatiniz, vicdanınız? İlahi adalete inancınız varsa ettiğiniz bedduanın gene dönüp dolaşıp sizi bulacağının da farkındasınız değil mi?

Allahim ne cok okuyorum bu evli erkeklerin kadinlarla + 18 muhabbetlerini. Igreniyorum artik gercekten
Bence icinden böyle pislikler gecen bir adam sirf ailesi tepki gosterdi diye bu isi birakmaz. Allah kolaylik versin.

eşin için kardeşi aldatılmış çokta önemli değil... böyleleri için aile kardeş filan çokta umurlarında olmaz ...o şimdi fırsat bulup ta kadınlarla konuşmanın derdine düşmüştür, benden sana tavsiye inanma bir defa yaptıysa ve sen affettiysen devamı gelir.... çünkü bir defa affeden her zaman affeder!! erkekler böyle düşünür....

İlahi adalet ne alaka?
Adama tekmeyi basacağına niye görümceyle karşılaştırıyorsun?

Arkadaş bu ülkenin kadınları toptan bi garip valla bak. kadın adamı boşayacağına görümcesinin derdine düşmüş. Daha neler okuyacaz bu forumda hayretle bekliyorum.

en azından evde yapmıyor bu içinizi rahatlatıyor yani gerçekten yorum yapmamak için zor tutuyorum kendimi

Yanlış anlamayın ama , görümceniz sizin durumunuza sevinmemiş ki anlattıklarınıza bakarsak.
İlahi adaleti bulması gereken tek kişi eşiniz bu durumda...

İlahi adalet deyince eşiniz cezalandı diye düşündüm. Ne kadar gereksiz bir dilek istek. Görümcen ne yapsın karaktersiz kardeşine. Siz eşinizi allayıp pullayıp baş köşeye oturtturmuşsunuz şimdi görümcenizin bu durumuna ilahi adalet derseniz o ilahi adalet döner dolaşır sizi bulur.

Çok üzücü maalesef bu durum. hem şiddet var hem ihanet var bide kadın çok konuşuyor diye itham var. Ve sonunda bu evliliğe mahkûm olmuş bir kadın var. Nasıl bir hayat yaşıyorsun düşündün mü?

Ya afedersiniz ama niye bu kadar eziksiniz Allah askina su erkekleri tepenize cikarip durmayin. Adamla baristigina sevinmissin resmen hem aldatiyo hem tokat atiyor. Simdi de ailesinden korkusuna ses cikaramiyor diye seviniyosun.

Kimseye boşan diyemem ama bu yaşadıkların haksızlık. Sen onu bunu gorumceni boşver

Yalnız o kayıtları öğrendiğinizde kullanmazsanız eşiniz bildiği halde beni affetti derse kaynananlar da şahitlik ederse hiçbi işe yaramaz o deliller. Yani boşanmayı düşünürseniz.

Veya belli bi süresi var yanlış hatırlamıyosam 6 ay. Zaman aşımına uğradıktan sonra yine bi işe yaramaz o kayıtlar.. bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…