Ilahi adalet mi desem...

Klasik kadin duyguları bunlar... sen başedemezsin kocanla... ama kocanın yakınındaki birinin başına geldiğinde( ki bu kadin tahminimce seni cok dışlamıştır ve hep kocanin yaninda olmustir kocani korumustur) cok sevinirsin.. ilahi adalet dersin...
Geç bunları tatlim... aldatma var şiddet var bi evden kovmadigi kalmış.... daha neyi bekliyosun ayrılmak için...
aranız şimdi düzeltse bile ilerde adamin bu huyu nükseder...
Kandırma kendini...
Kaç kurtul bu adamdan... kanıtlayacağım delilleri topla... mahkemeye sun... Iyi ni tazminat davası aç.. hayatına yön ver....

Yok ben sadece sordum görümce meselesini. Mesela benim görümcem bana çocuğu aldır boşan diyor :) bende içimden senin de kızın var umarım sınanırsın diye geçirmiyor değilim. Yani size birşey mı yaptı anlamında sordum. Tabi ki de kolay kolay boşanamazsınız. Bende bir takım sorunlar yaşadım yaşıyorum da. Bu kadar basit değil boşanmak ama en azından biraz uzak kalsaydınız tepkinizi koysaydınız diye düşünerek kolay affettiniz dedim..

Temiz 2 tokattan sonra sizinde akliniz basiniza gelmis olucak ki dizlerinizi kirip kocanizin yaninda kalmissiniz. İste her zaman gormek istedigimiz mutlu aile tablosu.

Adalette aramayin. Adalet suclular ve magdurlar icin isliyor. Sizde magdur yok.

Ben konuda şu kısmı anlamadım.
Siz görümcenize beddua ettiniz o da aynı şeyleri yaşadı.Ama ayrılamıyor çünkü hamile ?
Doğru mu anlamışım ?

Ben olayda bir ilahi adelet göremiyorum.
1. oyuncu: Her haltı yiyen erkek
2. oyuncu: Affeden kadın
Affedebilirsiniz tabi ki bize karışmak düşmez. Ama ortada bir ilahi adelet yok. Siz sadece kendi vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz

Bu hayata katlanırsan kaderin oluyor öyle avutursun kendini ama psikolojikman berbat olursun ki çoğu kadın bu durumu yaşıyor çıkar yol olarak ne var elinde ?

Pardon ama sizde hiç mi kadınlık gururu, onuru yok.Temiz iki tokadını yedim dediğiniz adamla yataklar birleşti diye seviniyorsunuz.Aman ne matah bişey yatak birleşmesi.Evlilik hayatı sadece yataktan mı ibaret sanıyorsunuz? Ayrıca görümcenize ne demeli? Hergün şiddet gördüğü adama 2 çocuk yapmış yetmemiş 3.ye hamile.Evet evet siz evliliği sadece yatak odası olarak öğrenmişsiniz.Sizin gibiler yüzünden bu ülke bir adım bile ilerleyemiyor çok yazık.Eğitim şart eğitim.

İlahi adalet kısmını anlayamadım, sizi aldatan ve şiddet uygulayan eşiniz görümceniz değil, nerdeyse zil takıp oynayacaksınız kadının haline.

Allah aşkına görümcenizin başına gelenler ilahi adalet değildir. Canınız yanmış başkasının canı yanınca sevinmişsiniz. Her ne kadar sevinmedim deseniz de maalesef durum böyle.

İlahi adalet nerde ?
Alakası bile yok... İlahi adalet için eşin aldatılmali veya kızın aldatmali. . Tövbe yarabbim.

Gorumcen ne alaka

İlahi adalet nerde ?
Alakası bile yok... İlahi adalet için eşin aldatılmali veya kızın aldatmali. . Tövbe yarabbim.

Gorumcen ne alaka
Başkalarının mutsuzluğu ile mutlu olma duygusu bu. Ben mutsuzum ama kocişimi bırakmıyorum, başkası da mutsuz olsun.
Bakmayın siz öyle görümcemi aradım teselli ettim laflarına. Durumu öğrenince mutlulukta nirvana yapmış konu sahibi. Birde ilahi adalet diye başlık açmış.
O koca daha çok aldatır daha çok dayak atar.

Hayırlısı olsun fakat bu çok ilahi adaletlik bi durum değil kardeşi neticesinde dua edin de evlatlarınızla sınanmayın hiç kimse de sınanmasın umarım mutlu olursunuz siz de görümceniz de

İlahi adaletin sözlük karşılığı da yok ki yazalım şuraya.
Hasbunallah.

Aklımdan geçeni yazdiniz üzmek istemedim yazmadım dedikleriniz doğruya doğru valla...

Aşağılanan benliğinin, kadınlığının, onurunun hiç mi önemi yok.

Yargılamak tan ziyade anlayabilmek için soruyorum , çünkü bu kafayı anlamak mümkün değil.

İlahi adalet dediğiniz şey aslında ne biliyor musunuz; kendi mutsuzlugunuzu gorumcenizin mutsuzluğu ile kapatıp yalnız olmadiginiza seviniyorsunuz.

Kolaylıklar dilerim

Ben burda ilahi adalet görmedim iki tane p.ç gördüm ve bu p.çleri affeden iki tane kadın gördüm! Daha ağır konuşmak istemiyorum yarabbim sen büyüksün.

Görümce ile olmaz o ilahi adalet.

Kocan birine aşık olur, o aldatır, üstüne de aşık olduğu kişi yada onun kocası/sevgilisi/kardeşi/çocugu her neyse sağlam bir dayak yer, aşağılanır, al sana ilahi adalet derim bende.

Görümceniz ve sizin için üzüldüm.
Umarım en azından görümceniz affetmez de kendini kurtarır.
Siz de çamura dönmüş evliliğinizde debelenir durursunuz...

Görümceniz de siz de tercih ettiğiniz hayatları yaşıyorsunuz. Böyle benzer bir evlilik anlayışınız var demek ki. De ilahi adalet ne alaka, görümce ne alaka? Sizi görümce mi aldatıp dövüyor da derdini o çeksin? Çıkarımlarınız garip. Kendi evliliğinizle alakasız birinin dayağından, aldatılmasından böyle haz almak ise yorumsuz.

sen aldatılıyosun dayak diyosun. görümcen de aynı şekilde. e burdaki ilahi adalet ne alaka seni döven görümcen mi?

Umarım şaka yapıyorsunuzdur.
Şiddet var, yalan var, aldatma var
Birde Her şey daha güzel olur diye bir de ümit ediyorsunuz öylemi ? Masallarda bile böyle mutlu son yok inanın..

Böyle düşündüğünüz için size acıyorum gerçekten çok yazık..
O adamı elinizde tutmaya devam ederseniz (ki öyle gözüküyor) yediğiniz dayakla ağlamamayı ve boynuzlarınızı törpülemeyi unutmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…