- 4 Temmuz 2017
- 36
- 11
- 3
- 37
- Konu Sahibi gargaramelis
-
Aynı durum bende de varİlahi adalet var. İnancimda tam Elhamdülillah. Ama sanki adalet iyi insanlardami işliyor sadece. Gerçekten merak ediyorum. Bu yasa kadar daha tek isteğim gerçekleşmiş değil. Kadere inancimda tam. Olmayacak çok ucuk şeylerdegil istediklerim. Ama olmuyor. Her serde hayirda vardır evet. Yani insanlarla oynayan kötü hisleri olan insanlarin herşeyi tikirinda. gerçekten canınızı yakan olay yada kişi zamanı gelince cezasını buldumu. Yada ben kendi adıma hep haksız olabilirmiyim?
En sevdigim konu seysi...
Benim bi akraba vardi cok makyaj yapiyormusum sozde ona gore...tabi gecmis zaman 10 yil oluyor....ki far rimel ruj kullaniyordum yani...oyle kapatici niyetine tek birsey dahi surmuyordum.
Simdi kendi kizi buyudu genc kiz oldu...
Badana tenekesi gibi geziyor
Vhalla bence adalet :)Bu mu ilahi adalet
En sevdigim konu seysi...
Benim bi akraba vardi cok makyaj yapiyormusum sozde ona gore...tabi gecmis zaman 10 yil oluyor....ki far rimel ruj kullaniyordum yani...oyle kapatici niyetine tek birsey dahi surmuyordum.
Simdi kendi kizi buyudu genc kiz oldu...
Badana tenekesi gibi geziyor
Sopa da bir adalet sekliİlahi adaletten ziyade Allahın sopası yok bu durum
Var canım er ya da geç oluyor.Beddua etmeyi sevmem ama ben birisi çok canımı yakarsa Allahım beni unutsun kendi derdine düşsün derim.İlahi adalet var. İnancimda tam Elhamdülillah. Ama sanki adalet iyi insanlardami işliyor sadece. Gerçekten merak ediyorum. Bu yasa kadar daha tek isteğim gerçekleşmiş değil. Kadere inancimda tam. Olmayacak çok ucuk şeylerdegil istediklerim. Ama olmuyor. Her serde hayirda vardır evet. Yani insanlarla oynayan kötü hisleri olan insanlarin herşeyi tikirinda. gerçekten canınızı yakan olay yada kişi zamanı gelince cezasını buldumu. Yada ben kendi adıma hep haksız olabilirmiyim?
O zaman biz kötülük yapmış onlar iyilik yapmış mi oluyor anlamıyorum ki nasıl işBana kötülük yapan herkes şuan çok mutlu bense mutsuzum.İlahi adalet varsa henüz bize uğramadı sıra vardır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?