İlahi adalet var...

gargaramelis

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
36
11
3
37
İlahi adalet var. İnancimda tam Elhamdülillah. Ama sanki adalet iyi insanlardami işliyor sadece. Gerçekten merak ediyorum. Bu yasa kadar daha tek isteğim gerçekleşmiş değil. Kadere inancimda tam. Olmayacak çok ucuk şeylerdegil istediklerim. Ama olmuyor. Her serde hayirda vardır evet. Yani insanlarla oynayan kötü hisleri olan insanlarin herşeyi tikirinda. gerçekten canınızı yakan olay yada kişi zamanı gelince cezasını buldumu. Yada ben kendi adıma hep haksız olabilirmiyim?

Kendim için söylüyorum. 10 yilim heba oldu. Çocuktum aşık olunca sevdim, çok sevdim hatta. Çocukluğun verdiği saflıkla sevdim sadık kaldım, aldatildim dayaklar yedim tehditler etti beni. Vazgecmedim bi insana verilecek tüm şansları verdim.
Kimse kimseye vermez belki bu kadar şans ama ben verdim. Ama asla akillanmadı.
Bende kestim ilişkiyi, şimdi böyle kolayca anlattıgima bakma ağlamaktan üzülmekten yaralar çıktı vücudumdan, uyku yuzu görmeden günler geçirdim, ama bitirdim.
Biriyle tanıştım hayalimde kurduğum 'o adam' profilini sanki onu tanıyarak koymuştum. Uyumumuz, hissettiklerimiz Allahın hediyesi resmen :)
Şimdi o yalvarıyor. Benim zamanında ona yalvardigim gibi. Mutlu muyum o yalvarıyor diye asla. Keşke mutlu olsa, biriyle olsa, evlense. Zamanında bunları söyleyeceğimi deseler inanmazdim. Ama zaman geçiyor o ilahi adalet tıkır tıkır işliyor :)

Konu içinde konu olmuş. Şöyle kısadan bir cevap vermeye çalışacağım. İlahi adalete inanmam. Zaten inanan bir çok insan da işine geldiği kadar inanıyor diye düşünüyorum. Bunu da hayatta istediği şeyler olmayınca ama ilahi adalet diye ağlayan insanlar bana düşündürdü zaten. Kadere de çok inanmam. İnsan kaderini kendi belirler, herkes tercih ettiği hayatı yaşar inancındayım. Velhasılı, ne istediğiniz ve o istekler için ne yaptığınız önemli burada.

Aynı durum bende de var

En sevdigim konu seysi...
Benim bi akraba vardi cok makyaj yapiyormusum sozde ona gore...tabi gecmis zaman 10 yil oluyor....ki far rimel ruj kullaniyordum yani...oyle kapatici niyetine tek birsey dahi surmuyordum.
Simdi kendi kizi buyudu genc kiz oldu...
Badana tenekesi gibi geziyor

Bu mu ilahi adalet

belki suan icinde bulundugun konum hal durum senin icin daha hayirlidir..inanki bu boyle...bekarken hayati kendime zindan ettim esimle neden hala evlenemedik diye surekli agliyordum ama basima gelecek varmmis suan pismanim onla evlendime.kotu gunler geciriyorum..ilahi adalet bambaska bisey sakin isyana dusme...simdi diyorumki o gozyaslarini akitacama hayatima bakip hayirlisi deyip gecsseymisiim daha baska biriyle.daha mutlu olurd belki

İlahi adaletten ziyade Allahın sopası yok bu durum

Var canım er ya da geç oluyor.Beddua etmeyi sevmem ama ben birisi çok canımı yakarsa Allahım beni unutsun kendi derdine düşsün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…