İlahi adalet var...

Ilahi adalete inanirim ve defalarca gordum. Istediklerin olmuyorsa bazen oyle olmasi gerekiyor. Bakiyorum mutlu olurum dedigim seyler iyi ki olmadi bazen Allah oyle bir atesin icinden aliyor ki zamanla gorup olmamasi cok daha hayirliymis diyip sukurler ediyorsun

Yahu bu dunyada elinizie igneyi batirinca ne hissediyorsunuz? Gorunmeyen seyler ne ki korunsun? Kirilan kalbi olcebilir misiniz? Hayir. Ele batan ignenin acisini olcebilir isiniz. Evet. Aci indeksi diye bir sey var. Manevi seyler insandan insana degisir ama maddi seyler: asla.

Hem gorunmez birseyden korkup bana adil olunacaksa hic olmasin!
Karsidakinin etik olan ve olmayan seyleri bilmesi- ogrenmesi o kada zor degil ki. Evrensel bir etik anlaysi var ve kanunlar o sekilde yazilmis. Neden bu evrensel etik anlayisina uyulmuyor da adalet karmada, gorunmez seylerde araniyor.... AKILLICA DEGIL.

sen görmesende allahın adaleti büyük

İlahi adaletin varlığına inanırdım eskiden. Ama nedense burnum b..ktan çıkmaz hale geldi, maşallah çektirenler musssmutlu.bekle bekle ömür bitti hala mutlular
Oyle beklersen tabiki olmaz..
Allah herseyin en iyisini bilendir..
Zamani vardir..
Her kotulugun cesazi bu dunyada verilseydi ahiret diye birsey olmazdi o zamn
Hangi duayi okuyorsun?
Elhamdulillahillezi afana min mebtelaake bihi vefazzalanaa ala kesirin min menhalaga tafziilaa..

Belaya ugramis kisileri gorunce okunacak dua..

Bugünün yarını..bu dünyanın öbür dünyası var

İlahi adalet diyince beynimde bir sürü şey yanıyor. En üzüldüğüm lisede bi arkadaşım vardı. Bi gün bana annem seninle görüşmemizi istemiyor dedi. O kız okumaz onunla takılma diyormuş. Halbuki böyle düşünmesini sağlayacak bişey de yapmamıştım. Çok üzülmüştüm o zaman. Arkadaşımla bağımı kopardım tabi. Zaman geçti okul bitti ailesi bir suru dersane parasi döktü ama birisiyle kaçtı okumadı.Ben çok şükür okudum öğretmen oldum atandım. Ailesi hiç affetmedi başına bir sürü olay geldi. Ama çok üzüldüm yaşadığı şeylere . Keske okusaydi ya da boyle biseye kalkisip ailesinden olmasaydi.Nedense bu olayı hiç unutamam

Var canm benim canımı cok yakanlar canımı yaktıklarından cektıler

İlahi adalet var ama herkese esit degil onu anladim:)
eski sevgilim istemeye 3 gun kala baskasiyla gitti. Nasil ahimi aldi anlatamam.
Ben ise baska bir eski sevgilime bazi konularda cok haksizlik ettim. Suan benim yaptigim her haksizlik basima geldi, bin kere andim onu bin kere pisman oldum cocuk bilseydi o bile tamam Allahim ahimi geri aldim derdi.
Baskasiyla giden eski sevgilim ise suan o kizla evli ve mutlu. Bu kadar ahim nereye gitti bir tek bana mi isliyor anlamadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…