- 4 Temmuz 2017
- 36
- 11
- 3
- 37
- Konu Sahibi gargaramelis
-
Amaaan yok oyle bisey
Yapanin yaptigi yanina kar kaliyor. Biz gibi saftirikler de ilahi adalet var diye ortalarda dolaniyoruz. Oteki dunyada adalet olsa nolur ben dunya gozuyle gormedikten sonra
Bizim var veya Yok dememizin bir anlamı Yok ki, dini inancımıza göre elbette Allah'ın adaleti var, buradaki insanlar inansa da inanmasa da.İlahi adalet var. İnancimda tam Elhamdülillah. Ama sanki adalet iyi insanlardami işliyor sadece. Gerçekten merak ediyorum. Bu yasa kadar daha tek isteğim gerçekleşmiş değil. Kadere inancimda tam. Olmayacak çok ucuk şeylerdegil istediklerim. Ama olmuyor. Her serde hayirda vardır evet. Yani insanlarla oynayan kötü hisleri olan insanlarin herşeyi tikirinda. gerçekten canınızı yakan olay yada kişi zamanı gelince cezasını buldumu. Yada ben kendi adıma hep haksız olabilirmiyim?
Makyajcı YouTuber oldu diyeceksin sandımEn sevdigim konu seysi...
Benim bi akraba vardi cok makyaj yapiyormusum sozde ona gore...tabi gecmis zaman 10 yil oluyor....ki far rimel ruj kullaniyordum yani...oyle kapatici niyetine tek birsey dahi surmuyordum.
Simdi kendi kizi buyudu genc kiz oldu...
Badana tenekesi gibi geziyor
Isterse makyajlar kralicesi olsunMakyajcı YouTuber oldu diyeceksin sandım
Isterse makyajlar kralicesi olsunkizla derdim yok ...o anasi yok mu anasi
Kizina baktikca beni hatirlar insallah
Kadin o kadar cinsti ki ben bi ara kendimden sogudum yani sadece makyajima takmamisti...herseyime...inceden inceden yerin dibine sokuyordu insani...neyse sonra toparladim büyüyünce
Dimio anneler yok mu... Çenelerinin vebalini çocuklar çekiyor
Ben ilahi adalete inanıyorum. "Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste" bu söz çok güzel anlatıyor.İlahi adalet var. İnancimda tam Elhamdülillah. Ama sanki adalet iyi insanlardami işliyor sadece. Gerçekten merak ediyorum. Bu yasa kadar daha tek isteğim gerçekleşmiş değil. Kadere inancimda tam. Olmayacak çok ucuk şeylerdegil istediklerim. Ama olmuyor. Her serde hayirda vardır evet. Yani insanlarla oynayan kötü hisleri olan insanlarin herşeyi tikirinda. gerçekten canınızı yakan olay yada kişi zamanı gelince cezasını buldumu. Yada ben kendi adıma hep haksız olabilirmiyim?
Kibire inaniyorum. Inancindan dolayi baskalarini hakir gorenlerin varligina inaniyorum. Kafasinda kisr donguler olusmus hayati tersinden goren ve adaleti tamamen yanlis anlamis insanlarin varligina inaniyorum.İlahi adalet var. İnancimda tam Elhamdülillah. Ama sanki adalet iyi insanlardami işliyor sadece. Gerçekten merak ediyorum. Bu yasa kadar daha tek isteğim gerçekleşmiş değil. Kadere inancimda tam. Olmayacak çok ucuk şeylerdegil istediklerim. Ama olmuyor. Her serde hayirda vardır evet. Yani insanlarla oynayan kötü hisleri olan insanlarin herşeyi tikirinda. gerçekten canınızı yakan olay yada kişi zamanı gelince cezasını buldumu. Yada ben kendi adıma hep haksız olabilirmiyim?
Kimseyi kinamayacaksin..En sevdigim konu seysi...
Benim bi akraba vardi cok makyaj yapiyormusum sozde ona gore...tabi gecmis zaman 10 yil oluyor....ki far rimel ruj kullaniyordum yani...oyle kapatici niyetine tek birsey dahi surmuyordum.
Simdi kendi kizi buyudu genc kiz oldu...
Badana tenekesi gibi geziyor
Ilahi adalet var canlar..Sopa da bir adalet sekli
Ilahi adalete inanmak istiyorum comak sokmayin bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?